GSC Haber Dursun Özbek, Kemerburgaz ve TFF'nin Daveti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Divan'i izleme fırsatım yok su an ama galiba bina çok önemli demecler veriyor mikrofon tuttuklarina göre.

Ne diyor bina reyiz? Tula çimento dilini bilen tercüme etsin acil.
Tüm amatör branşları stadın yanına taşımak istiyorlarmış projesi hazırmış.

kardeşi kardeşe kırdırmaktan bahsediği normal vatandaş, taraftarlar. kulüp ve yönetimlerden bahsetmiyor

Adnan faizi isliyor ve gelirinden oduyorsun
Faizi aliyorlar ana para sabit kaliyor
Kredi mantigi budur zaten
Yani borcu azalttigimiz icin faizde yari yariya dustu artmasi soz konusu dahi degil musterih ol 😀
Ana para düşünce faiz düştüğünü biliyor herkes zaten. Mesele o faiz yine cebinden çıkacak bir türlü ordaki borç artmasa bile başka yerde borç artacak. Tamamen kurtulmalılar artık o işten

bravo çok akillica konusmus sasirdim valla

Ozellikle tff ve ali kocun planlarini yerle bir etti.

Toplantıya katılmaması doğru karar gerek yok, kimse ile kardeş değiliz.

Onların sahasında Atilla Karaoğlan hakemlik yaptıysa benim sahamda da Türk hakemi olacak.

Haa isterse uzaydan adam getirip yönetsinler bizim için sorun değil ama şartları eşitlemek lazım.

Bundan sonraki lig maçlarında yabancı hakem olacak desinler ona kabulüm ama önce Türk hakemi ile derbi oynanacak.

Bizi Türk hakemin doğrama ihtimali çok daha yüksek fakat masada kaybetmememiz lazım. Her istediklerini yapmamamız lazım.

Adamlar kafasına göre lig dizayn etmeye çalışıyorlar. Uydurma şampiyonluklar, lig oynanırken kural değiştirmeler... Survivor mı burası hayırdır?

Ana para düşünce faiz düştüğünü biliyor herkes zaten. Mesele o faiz yine cebinden çıkacak bir türlü ordaki borç artmasa bile başka yerde borç artacak. Tamamen kurtulmalılar artık o işten
O kesin zaten ona itirazim yok ama 1.2 milyar TL sabit kalicak o parayi odedigin an biter 3 ay sonrada rakam 1.2 milyar olacak ama ozamana kadar cebinden 200 milyon fazla faiz vericeksin

Simdi yonetici hakli su anda cebinden 1.2 milyar TL yi koysa bankalar birligine odenecek faizi kendine alsa nakit degerli
Kimse babasinin hayrina vermez vermemeli

Yarin bir haber dursun klupten faiz aliyor diye ugras dur florya cok yakin cikis gerceklestigi anda para gelir ve cikariz

Toplantıya katılmaması doğru karar gerek yok, kimse ile kardeş değiliz.

Onların sahasında Atilla Karaoğlan hakemlik yaptıysa benim sahamda da Türk hakemi olacak.

Haa isterse uzaydan adam getirip yönetsinler bizim için sorun değil ama şartları eşitlemek lazım.

Bundan sonraki lig maçlarında yabancı hakem olacak desinler ona kabulüm ama önce Türk hakemi ile derbi oynanacak.

Bizi Türk hakemin doğrama ihtimali çok daha yüksek fakat masada kaybetmememiz lazım. Her istediklerini yapmamamız lazım.

Adamlar kafasına göre lig dizayn etmeye çalışıyorlar. Uydurma şampiyonluklar, lig oynanırken kural değiştirmeler... Survivor mı burası hayırdır?
Aynen öyle. Derbiye yabancı gelecekse şartımız bundan sonra ligin her maçına ve kadıköydeki maça da gelecek şeklinde olmalı

Ayrica florya arazisi ici ilk etapta 2.7 milyar TL nakit diye anlasildi sermaye arttirimindan gelen 1.5 milyar TL den sonra borc dustu ayni para gelecegi icin elimize 1.5 milyar TL fazla kalicak sanirim o paraya da yeni araziler alinacak

Dursun Özbek: “TFF’nin davetine katılmayacağım. Şimdi mi belirttiğiniz değerler aklınıza geldi? 8 aydır görevdesiniz. Farkında değil misiniz, Türk futbolunun nereye geldiğinin? Arkadaşlarımla mektubu paylaştım, söylenen ifadelere şüphe ile yaklaştım. Rizespor maçına 1 saat kala TFF, toplantıyı duyurdu. Endişelerimde ne kadar haklı olduğumu gördüm. Asıl amaçları başkaydı. Daha henüz cevap almadan, maça 1 saat kala cevabımız beklenmeden çağrının yapılma sebebini takdirinize bırakıyorum. Zerre samimi olduklarını düşünmüyorum!”

Dursun Özbek: "Sanki derbi ilk kez oynanıyor. İlk yarıda sanki derbi oynanmamış. O zaman bu kardeşlik çalışmaları hiç yapılmamış ama ne zaman sıra Galatasaray'ın sahasına gelince Türk futbolundaki huzur gündeme geliyor!"

Dursun Özbek: "Yüksek sesle tekrarlıyorum; Galatasaray tüm bu olanlara rağmen sahada kazanacak ve şampiyon olacaktır. Kimsenin engel olmasına izin vermeyeceğiz."

Dursun Özbek: “Göstermelik dostluklara ihtiyacımız yok. Samimiyetse her şeye varız. Futbolda dünya markası bir kulübüz, bize yakışan bu olur!”
Hayret. Gayet iyi konuşmuş buralarda.

BB borcu 2.7 milyar TL idi sermaye artışı elde edilen gelirle 1.2 milyar TL'ye indirilmiş. Aylık faiz 120 milyon TL civarı iken 50 milyon Tl civarına düşmüş oldu herhalde ama bu geçen sene olması lazımdı. Sözlerini yerine getiremedikleri için fazladan 1 milyardan fazla faiz ödemiş olduk aslında. Bir de Metin Öztürk geçen divanda bu aylarda tamamen çıkılacağını belirtmişti bu da olmadı.

Mektup gelince bundan yaptığını söylemiş

yan yana gelirlerse Dursun abiden beklediğimiz tavır:

mgkopzf.gif
Mortal KOmbat fatalitysi görmekteyim heis

Her ne kadar gitmesini dört gözle beklesek de
Başkanın şu açıklamalarının olgunluğu ve üslubu karşı taraftaki başkan müsveddesinin fersah fersah önünde
Gayet güzel ve yerinde açıklamalar ben beğendim doğrusu
Kemerburgaz meselesini hariç tutuyorum orada yönetimin ağır falsosu var. Bankalar birliği de aynı şekilde

Ayrica florya arazisi ici ilk etapta 2.7 milyar TL nakit diye anlasildi sermaye arttirimindan gelen 1.5 milyar TL den sonra borc dustu ayni para gelecegi icin elimize 1.5 milyar TL fazla kalicak sanirim o paraya da yeni araziler alinacak
Alınmak için istenen peşinatı azaltacaklar Florya'da böylelikle hasılatta daha yüksek oran alınmak isteniyor sanırım. Bu yönde haberler vardı.

Geri
Üst Alt