GSC Haber Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1732218546330.png

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Osimhen, Icardi hakkında konuşan Özbek, geçen günlerde gündeme gelen sponsorluk hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bugün yaptığı açıklamada sponsorluk hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere. Çok kısa sürede Çin'e de bir ziyaretimiz olacak. Bu sponsorluk konusunda Doğu Perinçek'e büyük bir teşekkür gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

Özbek şunları kaydetti:

"Doğu Perinçek iyi bir Galatasaraylı. Bizi ziyaret etmek istedi. Görüşme yaptık. Galatasaray'ın Uzakdoğu'da özellikle Çin'de yapacağı anlaşmalara destek vereceğini söyledi. Bazı isimler de verdi. Galatasaray, Türk futbolunun önemli bir markası. Dünyada bilinirliği en yüksek Türk spor kulübü. Doğu Bey de gittiği yerlerde Galatasaray'a olan ilgiyi görüyor. Galatasaraylı olduğu için de bunların olabileceğini gördü ve bize geldi. Çok önemli iki sponsorluk için görüşmelerimiz sürüyor. Çok kısa sürede sonuçlandırmayı düşünüyoruz. Belki Çin'e de bir ziyaretimiz olacak. Ben buradan Doğu Perinçek'e büyük bir teşekkür gönderiyorum. Bu konuda bize gösterdiği ilgi çok değerliydi. Kendisine teşekkür ediyorum."

Dursun Özbek, Icardi hakkında açıklamalarda bulundu. 'Icardi, bizim için çok önemli. Mart ayında onu takımda beklediğimi söyledim.' diyen Özbek şunları kaydetti:

"Icardi, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu. 2 dönemde verdiği katkı herkesin gözü önünde zaten. Icardi bir jenerasyonu Galatasaraylı yapmıştır. Evet, talihsiz bir sakatlık yaşadı. Şu sıralarda bir ameliyat geçirecek çapraz bağlarından. En kısa sürede geri dönmesini bekleyeceğiz. Icardi, Galatasaray'ı çok seviyor. Bunu hareketlerinden, sahadaki performansından, futbolcu arkadaşlarıyla arasındaki diyalogdan tespit etmek mümkün.

Galatasaray'ı bu kadar seven, Galatasaray'a bu kadar başarılar yaşatan futbolcumuzu da Galatasaray Spor Kulübü ve başkanı da gereken ilgiyi gösteriyor, zaten göstermek zorundadır.

İnsani olarak yaşadığımız diyaloglar bunu normal desteğin daha üzerine taşıyor. İlk aşamada yanına gittm ve üzülmemesini, Galatasaray'ın onun yuvası olduğunu söyledim. Hatta kendisine de mart ayında bekliyorum diye söyledim... Sıcak kanlı bir insan. Ben, onun babası yaşındayım dolayısıyla bir başkan olarak bu ilgiyi, şefkati ona her zaman gösteriyordum ama kötü zamanında da gösterdiğimi düşünüyorum. Çabuk dönmesini bekliyoruz sahalara."

Dursun Özbek, Osimhen hakkında da konuştu. Özbek şunları söyledi:

"Osimhen, Galatasaray'ın futbolcusu. Çok da başarılı bir futbolcu. Türk sporseverlere böyle bir futbolcuyu izletmekten gurur duyuyoruz. Geçmişe bakın, kimler gelmiş Galatasaray'a. Drogba'sı, Sneijder'i, Hagi'si, Icardi'si... Galatasaray'ın vizyonu budur. Türk insanına dünya yıldızlarını izletme görevi var. Osimhen bu sezon bizim futbolcumuz. Sezon bitiminde bütün kulüpler Osimhen'i transfer etmek ister. Öncelikle harcama limitlerinizin oluşması lazım. Sezon sonuna kadar ligdeki şampiyonluğun ve 5. yıldızın peşinde koşacağız. Sonrasında herkese dünya yıldızlarını seyrettirmek isteyen bir kulübüz."

"YAPI VARSA GALATASARAY'A KARŞI VAR"

"Yapı yapı yapı... Herkesin ağzında. Türk futbolunda bir yapı varsa Galatasaray'a karşı bir yapıdır."

YABANCI VAR AÇIKLAMASI

"Yabancı VAR geçmişte uygulandı. Tamamen TFF'nin inisiyatifindeki bir husus. TFF'nin kararına karşı çıkmayız."

"BANKALAR BİRLİĞİ'NDEN EN KISA SÜREDE ÇIKACAĞIZ"

"Bankalar Birliği'yle ilgili Florya sürecini bekliyoruz. Süreç biraz gecikti. O ihalenin yapılmasıyla beraber Bankalar Birliği'nden çıkmamız mümkün olacaktır. Bu yapılandırmadan çıkma isteğimize bağlı olarak farklı planlar da geliştirdik. Bütün kulüplerin b yapılandırmadan çıkma hedefi var. Herkes çalışma yapıyor. Biz çok evvelden başlamıştık. Alternatif çalışmalarımız da var. Yılbaşından önce de çıkmayı hedefliyoruz. Tarih veriyorum ama nazar değiyor. Kesin bir tarih vermemekle beraber bu anlaşmadan çok kısa sürede çıkacağımızı söyleyebilirim."

Fatih Erdoğan (Pasifik Holding): "Osimhen'i Napoli'deyken de izliyordum. İlgim var. Başkanımıza ve herkese teşekkür ederim bu transfer için. Osimhen'i izlemek çok başka keyif. Hepimizin gönlünde Osimhen'in Galatasaray'da devam etmesi var ama birçok faktöre bağlı bir konu bu. Biz burada güzel bir başlangıç yaptık. Geleceği bilemeyiz, hep birlikte göreceğiz. Galatasaray için en iyisi olsun."

Abdullah Kavukcu: "Transfer sadece transfer döneminde olmuyor. Vizyona bir başkanımız var. Onun liderliğinde İbrahim Hatipoğlu, Maruf Güneş ve ben bu konularla ilgileniyoruz. Galatasaray bir futbolcuyu isterse biz o masada oluruz. Başkanımızın o vizyonu var. Hocamızın belirlediği noktalarda doğru transferleri yapabilecek güçteyiz. Tüm Galatasaray ailesi birlik olursa daha çok Osimhen'ler gelebilir. Birlik beraberlikle bunu başarabileceğimize inanıyorum."

Hadi hayirlisi bakalim, 10 yillik 75M EUR sozlesme bekliyoruz :)

BYD olabilir hem firma eletrikli araçta piyasanın lideri olmak üzere teslaya baya yakın hemde ülkemizde de üretim tesisi açtı üstüne üstlük iyi bir sponsorlukta ülkenin yarısı potansiyeline sahip bir taraftar grubunun getireceği ilgi çok daha cezbedici olacaktır.

Kemerburgaz'a da geçiyorduk en son. İcraat olsun bakalım.

Ne kadar acaba 5 10 milyon euro için bu şov değildir herhalde en az 30 40 milyon eurolar olması lazım

alacak galiba bunlar osiyi. bu kadar üstüne basa basa açıklamalar üzerinde çalışıldığı içindir.
dursun keske icardi konusunda martta dönecek demeseydi. vaktinde ne kemerburgaz oldu, ne bankalar birliğinden çıkış.

Çin üzerinden geleceği söylenen sponsorluk BYD veya Cherry ile alakalıdır diye tahmin ediyorum. BYD fabrika yatırımı yapıyor hali hazırda Türkiye'de. Cherry'de yatırım için arazi bakıyor. Türkiye'yi merkez yapıp hem bize yerli üretim yaparak araç satacaklar hem de gümrük birliği anlaşmalarından yararlanarak AB ülkelerine ihracat yapmak istiyorlar. Çin menşeli otomotiv markaları karşısında AB ve ABD kendi markalarını korumak için bir sürü gümrük tarifesi önlemi alıyor. Bunu aşmak istiyor Çin firmaları. Önümüzde ciddi bir fırsat var yani. Eskiden bir sürü büyük markanın sponsorluğu ile alakalı dedikodular çıkmış ama hepsi yatmıştı. Bu sefer olma ihtimali var sanırım.

Bu arada Doğu Perinçek, Çin ile ciddi ilişkileri olan bir siyasetçi. Gerçekten bu sponsorluklar için çabalıyorsa oldurabilirler anlaşmayı.

Bence yüklü meblağ gelecek çinin Amerika ile arası sorunlu Avrupa piyasasına çok sponsorluk anlaşması yapamıyor o yüzden isimleri duyurmak için bizim Türk kulüplerine gelebilirler bu iş ciddi bence Avrupa da boy gösteren bir Türk takımı Çin’deki büyük firmalar için biçilmiş kaftan Şuan sponsorluk açısından

Çin üzerinden geleceği söylenen sponsorluk BYD veya Cherry ile alakalıdır diye tahmin ediyorum. BYD fabrika yatırımı yapıyor hali hazırda Türkiye'de. Cherry'de yatırım için arazi bakıyor. Türkiye'yi merkez yapıp hem bize yerli üretim yaparak araç satacaklar hem de gümrük birliği anlaşmalarından yararlanarak AB ülkelerine ihracat yapmak istiyorlar. Çin menşeli otomotiv markaları karşısında AB ve ABD kendi markalarını korumak için bir sürü gümrük tarifesi önlemi alıyor. Bunu aşmak istiyor Çin firmaları. Önümüzde ciddi bir fırsat var yani. Eskiden bir sürü büyük markanın sponsorluğu ile alakalı dedikodular çıkmış ama hepsi yatmıştı. Bu sefer olma ihtimali var sanırım.

Bu arada Doğu Perinçek, Çin ile ciddi ilişkileri olan bir siyasetçi. Gerçekten bu sponsorluklar için çabalıyorsa oldurabilirler anlaşmayı.
Kesinlikle byd dir ve Çin şuanda Amerika ile olan durumlardan dolayı Avrupadan uzak bulabilecekleri sponsor olabilecekleri en büyük kulüp biziz bence Şuan

Geri
Üst Alt