GSC Haber Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere"

Çin halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Liu Shaobin, şuan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile görüşüyor. (Uğur Şenpire)

1000068738.webp

Hala olacağına pek ihtimal vermiyorum. Bir de boş yerde yok tam olarak.

Neler oluyor lan? Bi yandan kuṣlarda kaos, o sirada biz çinle görusuyoruz

Yaw alın şu herifi sponsorluk vs. ek olarak gsstoreda osimhen ürünü satın kaç para olursa olsun kendim adıma konuşayım gidip eşşek gibi satın almazsam namerdim 30 milyon taraftarımız var gelir illa oluşturulur

Çin geçen sene reklama 100 milyar dolar harcamış

Türkiye'de faaliyet gösteren ICBC bankası var. Dünyanın en büyük bankalarından biri ama Türkiye'de bireysele değil de kurumsala çalışıyorlar projeler için fon, destek vs amaçlı. Onlar çıkarsa şaşırmam.

Sponsorluk verecek yer kalmadı, forma gogus sponsorluğu ve stad ismi için cinlilere araplara gitmek lazimdi biz yine turklerin peşinde kostuk

Türkiye'de faaliyet gösteren ICBC bankası var. Dünyanın en büyük bankalarından biri ama Türkiye'de bireysele değil de kurumsala çalışıyorlar projeler için fon, destek vs amaçlı. Onlar çıkarsa şaşırmam.

ICBC sponspor olacak hali yok, olursa bize kredi verecek gibi duruyor. Malesef Dursun Ozbek'e bu konuda guvenim sifir.

En güzel mahallemizdir Ankara ÇinÇin
Alırsak Osimhen’i ilerisi olur o biçim
Yaşıyoruz bu dünyada feneri … için
Yao Ming gibi uzatma, sökül paraları Çin

Geri
Üst Alt