Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.709
- 13.710
- 1.498
Bu iş olursa osimhen hayırlı olsun hatta bu bir otomotiv firması ise osimhene reklam yaptırmak için bile gelir sponsor olur bence osimhen işi olucak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke BYD olsa. Büyük yatırım yapıyorlar Türkiye de.Byd veya Chery deniyor ama böyle şeyler konuşulur genelde olmaz
Dursun'a doğu Perinçek'ten daha fazla güveniyorum.Işin içinde Dursun olunca insanların temkinli ve şüpheli yaklaşması gayet doğal.
Islak imzalar atılmadan ben bu yönetimin hiç bir işine ve söylemine inanmam.
Adamların Türkiye umrunda değil byd geçen fiyatları açıkladı Türklere resmen size satmak istemiyoruz dedilerBence yüklü meblağ gelecek çinin Amerika ile arası sorunlu Avrupa piyasasına çok sponsorluk anlaşması yapamıyor o yüzden isimleri duyurmak için bizim Türk kulüplerine gelebilirler bu iş ciddi bence Avrupa da boy gösteren bir Türk takımı Çin’deki büyük firmalar için biçilmiş kaftan Şuan sponsorluk açısından
Sahaya çıkar dememiş Türkiye'ye döner diye anladım.alacak galiba bunlar osiyi. bu kadar üstüne basa basa açıklamalar üzerinde çalışıldığı içindir.
dursun keske icardi konusunda martta dönecek demeseydi. vaktinde ne kemerburgaz oldu, ne bankalar birliğinden çıkış.
Dünyada yaşanılacak yer bırakmayacağı için mi.Dursun Başkan ülkeyi yönetiyor olsaydı Mars'a koloni kurardık.
Osimhenin ücretini karşılayacak biri çıksa bile ben kalacağını düşünmüyorum. Bu yaşta bi süper yıldız tslde kariyerini harcamazBu iş olursa osimhen hayırlı olsun hatta bu bir otomotiv firması ise osimhene reklam yaptırmak için bile gelir sponsor olur bence osimhen işi olucak
Yok usta. Kaliteli bir yönetim altında bilimsel anlamda çağ atlayacağımız için.Dünyada yaşanılacak yer bırakmayacağı için mi.
Bunu hiç bilemeyiz abi alacak olduğu parada az değil oscar gibi adam kariyerinin prime döneminde Çin’e gitmiştiOsimhenin ücretini karşılayacak biri çıksa bile ben kalacağını düşünmüyorum. Bu yaşta bi süper yıldız tslde kariyerini harcamaz
Bu ali koca Tüpraşı batıracak fb uğruna..Bu fenerlilerin adidas toplam 240 milyon euro sponsorluk muhabbeti dönüyorsa muhtemelen anlaşmanın bedelini duymuşlar demektir.
Biz ne zaman bir iş yapsak ne yapıp ediyorlar işi sidik yarışına çevirerek üstünde bitiriyorlar yersen.