GSC Haber Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere"

Bu iş olursa osimhen hayırlı olsun hatta bu bir otomotiv firması ise osimhene reklam yaptırmak için bile gelir sponsor olur bence osimhen işi olucak

Yüksek bir meblağ olacağına pek ihtimal vermiyorum. Keşke olsa.

Işin içinde Dursun olunca insanların temkinli ve şüpheli yaklaşması gayet doğal.

Islak imzalar atılmadan ben bu yönetimin hiç bir işine ve söylemine inanmam.

İyi para gelirse pusulayı kırarım oy atarken.Cevremdeki gsliler başkasına atarsa da mobbing vs bir sürü itlik,çakallık yapar hayatlarını zehir etmeye çalışırım

Bence yüklü meblağ gelecek çinin Amerika ile arası sorunlu Avrupa piyasasına çok sponsorluk anlaşması yapamıyor o yüzden isimleri duyurmak için bizim Türk kulüplerine gelebilirler bu iş ciddi bence Avrupa da boy gösteren bir Türk takımı Çin’deki büyük firmalar için biçilmiş kaftan Şuan sponsorluk açısından
Adamların Türkiye umrunda değil byd geçen fiyatları açıkladı Türklere resmen size satmak istemiyoruz dediler

alacak galiba bunlar osiyi. bu kadar üstüne basa basa açıklamalar üzerinde çalışıldığı içindir.
dursun keske icardi konusunda martta dönecek demeseydi. vaktinde ne kemerburgaz oldu, ne bankalar birliğinden çıkış.
Sahaya çıkar dememiş Türkiye'ye döner diye anladım. :p

Bu iş olursa osimhen hayırlı olsun hatta bu bir otomotiv firması ise osimhene reklam yaptırmak için bile gelir sponsor olur bence osimhen işi olucak
Osimhenin ücretini karşılayacak biri çıksa bile ben kalacağını düşünmüyorum. Bu yaşta bi süper yıldız tslde kariyerini harcamaz

Osimhenin ücretini karşılayacak biri çıksa bile ben kalacağını düşünmüyorum. Bu yaşta bi süper yıldız tslde kariyerini harcamaz
Bunu hiç bilemeyiz abi alacak olduğu parada az değil oscar gibi adam kariyerinin prime döneminde Çin’e gitmişti

çinli fast foodçu değildir umarım

Bu fenerlilerin adidas toplam 240 milyon euro sponsorluk muhabbeti dönüyorsa muhtemelen anlaşmanın bedelini duymuşlar demektir.

Biz ne zaman bir iş yapsak ne yapıp ediyorlar işi sidik yarışına çevirerek üstünde bitiriyorlar yersen.
Bu ali koca Tüpraşı batıracak fb uğruna..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt