GSC Haber Dursun Özbek: "Çin ile yaptığımız sponsorluk görüşmeleri sonuçlanmak üzere"

Keske stada isim sponsorlugu olsalar ama 2028 yilina kadar RAMS Global ile anlastik. Yabanci firmayla, ozellikle Cin firmasi daha yuksek para miktari verebilir.
Stadyum sponsorluğunda "daha iyi teklif gelirse" çıkış maddemiz var mı? NEF'de vardı belki bunda da varsa öyle bir şey düşünülebilir

Keske stada isim sponsorlugu olsalar ama 2028 yilina kadar RAMS Global ile anlastik. Yabanci firmayla, ozellikle Cin firmasi daha yuksek para miktari verebilir.
Rams'ta iyi para veriyor sanırım bir de her sene artan şekilde idi TUİK+ ENAG'ın enflasyon ortalamasına göre her sene artacak şekildeydi sanırım aslında RAMS'ı inşaatı düşünülen basket salonu için kaydırılsa dediğin gibi Çin firması da senelik 15 milyon euroya stada sponsor olsa çok iyi olur ama Çin sponsorluğu inandırıcı gelmiyor bana .

Hala olacağına pek ihtimal vermiyorum. Bir de boş yerde yok tam olarak.

Yanlış hatırlamıyorsam Erden Timur'un açıklaması vardı daha iyi sponsor gelirse göğüs reklamı için mevcut sponsor çekilebilir diye.

Bu söylediği Nef için mi Sixt için mi geçerliydi onu tam hatırlamıyorum

Yanlış hatırlamıyorsam Erden Timur'un açıklaması vardı daha iyi sponsor gelirse göğüs reklamı için mevcut sponsor çekilebilir diye.

Bu söylediği Nef için mi Sixt için mi geçerliydi onu tam hatırlamıyorum
Göğüs için geçen sene gelmişti daha iyi sponsor sonra Sixt o sponsorla aynı parayı vermiş ve onlarda sözleşme her sene enflasyon oranında artış tarzı bir şeyle yeni sözleşme imzalamışlardı. Sixt bence bizim sponsorluktan çok memnundur diye tahmin ediyorum belki Sixt formada başka yere geçmeyi kabul ederse belki olur göğüs işi.

Dursun'un ile yakin iliskileri dusunuldugunde hukumetin Cin'e yamanma calismalari tam gaz devam ediyor gibi.

Çin'de PR'ımız yapılsa o bile dolaylı yoldan korkunç para sokar kulübe. Avrupa kulüpleri senelerdir o bölgelerde bu yönde çalışmalar yapıyor.

Koskoca Çin'i Galatasaray'a bağlıyor ha Dursun

Birçok yanlışı olmasına rağmen doğruları da var. Hala burada Dursun Özbek'e güvenmiyorum. Dursun Özbek'in çapı değil, şu değil, bu değil; vallahi size Hasan Arat gibi bir adam lazım. Ali Koç gibi vizyonsuz bir adam lazım. Biraz da elinizdekinin kıymetini bilmek gerek. Bir şeyler yapmaya çalışıyorlar, yapıyorlar da. Kenetlenme zamanı. Suyun karşısı tek vücut, Azizi Acun'u, Alisi.

1732721466971.webp

Geri
Üst Alt