Dursun Özbek: "Kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapatmak için maçın devre arasında açıklama yapıyorlar"

Yav ne iyi konuşuyor

Herkesin bildiğini tekrarlıyor işte ne isim veriyor ne tehdit ediyor ki bunları yapmadan bisey olmaz

Var'a verilen hakemlerden, kırmızı vermekten son anda vazgeçen hakeme ve bastakilere tehdit edici konuşmadan ne gibi ağırlığı olabilir karşıda

Hayal kırıklığı

Dursun Özbek: "Biz, sizinle bu kadar düşük seviyede rekabet etmek istemiyoruz. Yıllardır devam eden başarısızlıklarınızı kapatmak için insanları, kendi taraftarlarınızı kandırmaktan vazgeçin."

Bu iyidi

Al işte yine yumuşak tonda ve boş bir toplantı. Bu basın toplantısından sonra fenerin lalesi kesin istifa eder (!).. Kulübün hakkını savunamayacaksanız çıkmayın oraya. Hiç yapmayın bu toplantıyı. Lale orta denen malum şahıs ve rakipler kıs kıs gülüyordur şu toplantıya.

Allahım koskoca Galatasarayın hakkını adam gibi savunabilecek 1 tane yöneticimiz olmayacak mı bizim ? Neden masabaşında hep kaybeden biz oluyoruz. Bıktım yıldım artık yeter!

sanırım bizimkiler şamp. olacaklarına %100 inanıyor, bu yüzden elit galatasaray kimliklerinden çıkmıyorlar

bu kulübe or evlatlarıyla mücadele daire bölüm başkanlığı gibi bir kurum lazım.

bunlara hakettiğini verecek çirkeflikte. türkiyede orman kanunları geçerli olduğu için öyle bir iki kıytırık sözle sadece kendini madara edersin.

2 gün bu açıklama için mi beklemişler? Hani delil falan toplanıyordu yönetim acil toplanmıştı falan. Bunun için miydi?

Beyler adam sesli konusmadi da, 3-4 cümlesi cok agirdi yanliz

lale ortanın rezilliklerinden, maaşlı çalışan olmasından hiçbirşeyden bahsetmedi.

Açıklama gayet yerindeydi. Bir tek sonundan memnun olmadım son kısmında görevi kötüye kullanmaktan Lale Orta için suç duyurusu ve Mhk başkanı üzerinden hakem manipülasyonu sebebiyle UEFA'ya suç duyurusu şeklinde bir sonu olmalıydı açıklamanın.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu lale ali vs rahat rahat at kpsturixorlsr cünkü kimse birsey diyemiyor ne tff ne birsey 😂 maalesef bizimkilerde gücsüz

Açıkçası ben hiç begenmedim beğenmiyorum dedi durdu 1 tane istifa etmeli tanımıyoruz cümlesi kurmak cokmu zor
Yarın yalı koç misliyle karşılık verince izler dururuz

Son 5-10 dakikası çok yerinde olan bir konuşmaydı ama genel olarak biraz daha sert bir açıklama bekliyordum yinede hiç açıklama olmamasından iyidir elbette. Bu noktadan sonra polemiklerden uzaklaşıp tekrar saha içine fokus olmalıyız Adana Demir maçına bir şampiyonluk maçı gibi hazırlanmak gerekiyor.

Son düzenleme:
Bomboş bi açıklama yine

Bu yönetim ali koçun adamımıdır diye derin düşüncelere daldım şu sn itibariyle

Ayrıca 2 cümlede tinercilerin yöneticilerine soylenmeliydi
Şu konuşmayı en yanlış kişi yaptı maalesef

Açıklama gayet yerindeydi. Bir tek sonundan memnun olmadım son kısmında görevi kötüye kullanmaktan Lale Orta için suç duyurusu ve Mhk başkanı üzerinden hakem manipülasyonu sebebiyle UEFA'ya suç duyurusu şeklinde bir sonu olmalıydı açıklamanın.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten o dediklerini yapsa tek kelime etmesine bile gerek kalmazdı. orman kanunlarınınn olduğu bir yerde bu açıklamaların bir etkisi yok.

Geri
Üst Alt