Dursun Özbek: "Kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapatmak için maçın devre arasında açıklama yapıyorlar"

Yazılı açıklama yetersiz diyoruz TV karşısına çıkıp kağıdı okuyorlar

Sezon bitmiş efes formalı Mete'den anca bahsediliyor

Hakan Ceylan adlı fb fedaisi hakkında bir cümle yok, VAR hakemleri üzerinden dönen oyuna tek cümle kurulmuyor

Elini kırmızıya götürüp son anda vazgeçen bir hakem var ve bu konunun üzerine gidilmiyor

Yahu bu ligde Antalyanin attığı gol fb ye gelince ofsayt verildi bize gelince gol verildi ve VAR hakemi aynıydı. Bunların notunu kimse mi almıyor yönetimde.

Aldığın maglubiyetlerin hepsinde hakemin ya kırmızıyı ya da penaltıyı atladığı görülürken şunların görüntüsünü vermeyi bırak değinmiyorsun bile. Rakibin ise Sivas maçını her hafta gündeme taşıyor. 1 maçı koca sezona yayıp ekmeğini yiyor.

Bu toplantının ne gibi ağırlığı olacak şimdi. Hem lale hem fb oh ne güzel diye rahatlamistir.

Dursun Özbek iyi polisi oynuyor zaten geldiğinden beri. Bu tarz konuşmaları hiç o yapmamıştı. Bu metni okuyacaksa bile Erden Timur okumalıydı. Ondan sebep yanıkları var çünkü daha etkili olurdu.

Baskan korkmadan cikip Galatasaray yillardir siyasi bir cikmaz icerisinde dogranmaktadir artik taraftarin sandikta geregini yapmasi gerekmektedir diyecektin.

Yiyorsa ceza versinler, ucaga atlar protesto yuruyusune katilirdim.

Masada güçlü iddiası yok zaten. Güçlü olmak gibi bir amaçta olmamalı zira adalet sağlansın, sahada güçlü olmak hedef bu.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu tarz polyanna düşünce yapısı GS olarak genlerimize işlemiş maalesef işte bu yüzden hep eziliyoruz ve ezik yöneticiler geliyor kimse kusura bakmasın
Sahada güçlü olmak nedir ? City gibi top oyna yetermi adam şak diye bir kırmızı çıkarır yada penaltı verir rakibe yani oyun yetmiyor hakem ne isterse o oluyor
Hadi diyelim biz mükemmel top oynadık rakibini ne yapacan istisnasız her maç kırmızo penaltı kırmızı penaltı
Fener iyi top oynasa bizi sindiremezdi ama işte bu penaltılar ile bizi sindiriyor 2 günde gardimizi düşürdüler adamlar tek bir tweet ile maç aldilar ötesi yok
Realist olan herkes görür anlar

Bundan sonra devre araları maç için hakemin hatalarını yazalım. Melo bir twit attı ceza aldı, fbye ne verilecek? Hiç. O sebeple biz de bundan sonra bunu yapalım! Karşındaki ne kadar çirkefleşiyorsa o kadar çirkef olacaksın.

başkanın açıklamalarını yetersiz görenleri anlamıyorum. o düdük astırma işleri profesyonel hakemliğe geçerek bitti.

Çiçek böcek kardeşlik dostluk diye takılmaya devam etsin es kaza burdan şampiyonluk giderse ne dursun kalır ne başka biri herkese hayırlı günler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gs yönetimi içinde fags daire başkanlığı açılıp genel koordinatörlüğe fatih terim getirilmeli.

siyasi ve ticari kaygıları olmayan, sadece gs çıkarlarını düşünecek, mümkünse gs liseli olmayan biri şart.

böyle düşük seviyede, çamurun içinde boğuşmak istemiyosan 50 milyon euro harcayıp türkiye'de takım kurmayacan o zaman. burası ortadoğu cenneti, şerefsiz deryası, buna hazırlıklı değilsen hiç o başkanlık koltuğunu da meşgul etmeyeceksin. pısırık yönetim yüzünden beşiktaş'a 1 şampiyonluk ikram ettik, diğerini de fenerbahçe'yle niyetliyseniz size de elveda.

şu yaşatılanlara karşı lale isimli kocakarıyı bile istifaya zorlayamayan yönetime ben istifa diyorum. gidin projelerinizi kendi şirketleriniz için yapın.

Ali Koç: "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum: Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum."

Megafon ile domates satan yali cocuguna vak

Koç çok uyanık bizim başkanın konusamadigini biliyor o yüzden karşısına erden timuru gondereceksin otsun bakalim

bu salak herif de sürekli canlı yayın teklifi yapıyor

Ali Koç sezon sonunu görmeyi garantiledi. Biz de şampiyonluğu. Rahat olun.

başkanım bu adamlarda seviye yükselmez. o yüzden rekabet içinde değiliz zaten.

Kazandığımız her maç sonrası istisnasız bu aciklamalar yapılmalıydı. Kaybedip yapınca olmuyor. Kazanan haklı oluyor bu düzende.

Geri
Üst Alt