- 27 Ocak 2010
- 59.349
- 30.948
- 3.523
Doğaçlama konuşmaması iyi oldu. Dursun beyin çıkması büyük risk çıksada kağıttan okuması doğru. Diğer yönetici beyler pek cesaret edemedi sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trolluk disinda bir sey yapmiyorsun. Kimil zararlisi gibi davranmana gerek yok. Biraz yasina uygun davran.
hmm 24 cocuk yasi mi anlamadim. Coktan olgunlasmis olman lazim. Ilginc.24üm göktuğcum trollüğün tam yaşı ama trollük değil ordaki msj
Değil ki hala msjdaki yanlışlığı yada trollüğü söyleyemeyip top çeviriyosun,buna cevabın varsa yaz yoksa uza
Üstad minumum yaş 35 36 Sanıyordum seni24üm göktuğcum trollüğün tam yaşı ama trollük değil ordaki msj
Değil ki hala msjdaki yanlışlığı yada trollüğü söyleyemeyip top çeviriyosun,buna cevabın varsa yaz yoksa uza
Yaş mevzusu açılmışken murhan kaç oldu yav en son 10 senedir filan 17 yaşındaydı
Evet akil konuşurum genelde üstad o yüzden olgun ve saygın gözükürümÜstad minumum yaş 35 36 Sanıyordum seni
Prusya arslanı bi operasyon geçirmişti foto atacaktı ses çıkmadı bidaha üstelik söz vermiştimurph vasf falan hep 30lu yaşlarına varmış olmalılar
Prusya arslanı bi operasyon geçirmişti foto atacaktı ses çıkmadı bidaha üstelik söz vermişti
Ya ne demezsin, cok buyuk ustad hem deEvet akil konuşurum genelde üstad o yüzden olgun ve saygın gözükürüm
@Göktuğ Çakırlar gördünmü göktuğ üstad sayılıyoruz küçük yaşımıza rağmen
Lale devri bitiyor.