- 20 Eylül 2009
- 19.012
- 17.557
- 2.773
Ben metni beğendim. Videoyu izlemedim ama metin tadında bir sertlikte. Tabi karşı taraf öküz olduğu için kotekten anlar sadece o ayri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi tamam bizim gibi sövmesin de bu kadar yumuşak tonda açıklama olmaz olamaz. Ortalık yangın yeri haftalardır sistematik şekilde doğranıyorsun rakibin bir yandan ittiriliyor.Arkadaşlar biz küfür edebiliriz ama Başkan edemez
Ne desin adam Küfür mü etsin artık bu kansızlara ?
Evet soru alsaydı belki iyiydi ama şikecisiniz diyor işte Türkçesi
Toplantıyı dinlemeyenler için özet geçeyim; "Sayın Lale Orta, Sayın MHK, Sayın Rakiplerimiz"..
Galatasaray'a apaçık cephe almış ve operasyon çeken MHK başkanına Sayın diye hitap edilen toplantı. Ne desem boş. Bunlardan masaya yumruğunu vurmasını bekleyen renktaşlarım için üzgünüm.
Var, Fatih Altaylı bu rol için biçilmiş kaftanyok mu lan bu gs lisesinde bir tane kavgacı gürültücü biri? herkes mi viski puro takılıyor
Ali Koç: "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum: Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum."
Megafon ile domates satan yali cocuguna vak
Yeterince sert bir aciklama olmamis koc da hemen gel teke tek göruselim demis. Baskana göre biz cevabimizi sahada verecekmisiz, ne anlatiyon baskan? Herifler masada sampiyonluku tahin edecek sen sahada oynasan ne yazar?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dursun Bey diyeceksinizDursun bir önceki dönemine göre iyi açıklama yapıyor ama hala yetersiz
Bu arkadasi alin buradanUlan 10 saniye önce millete kimden korkuyosunuz konuşun diye çıkışıp konuşma bitince korkundan soru alamıyosun hedef göstermemek,istifaya davet etmemek için
Eşrefciyim artık istifa et yol al
Su anda sakin bir sekilde secimleri beklemek en iyisi. Yeni bir Gezi tarzi protesto malum partiye canak tutar.Baskan korkmadan cikip Galatasaray yillardir siyasi bir cikmaz icerisinde dogranmaktadir artik taraftarin sandikta geregini yapmasi gerekmektedir diyecektin.
Yiyorsa ceza versinler, ucaga atlar protesto yuruyusune katilirdim.
Bu arkadasi alin buradan![]()
Trolluk disinda bir sey yapmiyorsun. Kimil zararlisi gibi davranmana gerek yok. Biraz yasina uygun davran.Göktuğ seni nakavt ettim diye bana kinlisin anlıyorum ama msjda yanlış olan birşey yok neye itiraz ettiğini bile bilmiyosun
Ne diyorsun ? Kimse bağırsın çağırsın masaya yumruk vursun küfür etsin demiyor azıcık topluluğa hitap nasıl yapılması gerektiğini hangi dil ve vücut diliyle anlatılması gerektiğinden bahsediyoruz. Önünde bir metin ile çıkarsan TV karşısına bu ülkede bir şey anlatmazsın. O zaman çıkıp basın toplantısı yapacağız denmeyecekti basın açıklaması yapılacak denmesi lazımdı. Bende senin yorumunda ülkenin neden bu halde olduğunu anlıyorum asıl çünkü olayları kafandan ne geçiyorsa yorumlayan bir topluluk olduğundan aynen böyleyiz.Di mi? Bağırmak, çağırmak lazım. Ne dediğinin önemi yok bağırsın da yeter. Yorumları okudukça ülkemizin neden bu halde olduğunu daha net anlıyorum.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi