Dursun Özbek: "Kendi lehlerine yapılan hataların üstünü kapatmak için maçın devre arasında açıklama yapıyorlar"

Herşey bir yana yıllardır değişmeyen birşey var kurumsal iletişim konusunda ligteki en kotu kulüp biziz ve bu herzaman böyle oldu maalesef

Sizde istifa edin Galatasaray başkanı ve yöneticileri..

Sizin yapacağınız açıklama ancak bu kadar olur.Taraftar baskısı olmasaydı muhtemelen buda olmayacaktı.
Bak karşı tarafa taraftar baskısını bekliyormu..
Çünkü siz sözde Galatasaraylısınız.

Kameralar karşısına dursun özbek çıkıyorsa bu klüpte akıl tutulması yaşanmaya devam ediyordur.

Bu namussuzlar tarafı bizzim tarafı parmağında oynatır parmağında.
Bizim başımızdakilere bakıyorum bu şerefsizlerin Her namussuzluğu göstere göstere yapmaları çok normal.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar biz küfür edebiliriz ama Başkan edemez

Ne desin adam Küfür mü etsin artık bu kansızlara ?

Evet soru alsaydı belki iyiydi ama şikecisiniz diyor işte Türkçesi
Abi tamam bizim gibi sövmesin de bu kadar yumuşak tonda açıklama olmaz olamaz. Ortalık yangın yeri haftalardır sistematik şekilde doğranıyorsun rakibin bir yandan ittiriliyor.

Tek tek pozisyon pozisyon ekrana vereceksin. Bein' den ceza gelirse ödesinler anasını satayım.İstifaya çağırsın kimin köpeği olduklarını hiç olmazsa imalı şekilde olduğunu da sorsun.

Toplantıyı dinlemeyenler için özet geçeyim; "Sayın Lale Orta, Sayın MHK, Sayın Rakiplerimiz"..

Galatasaray'a apaçık cephe almış ve operasyon çeken MHK başkanına Sayın diye hitap edilen toplantı. Ne desem boş. Bunlardan masaya yumruğunu vurmasını bekleyen renktaşlarım için üzgünüm.

İçi yanan içi acıyan Galatasaraylı sayın demez orada tabiki küfürde edemez ama öyle keimeler kullanırki hem kendisinin hem taraftaın içi soğur.

Bunlardan hiçbir halt olmaz.

Ali Koç: "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Dursun Aydın Özbek’e aynı çağrıyı 3.kez tekrarlıyorum: Cesaretiniz varsa tüm bu algı, manipülasyon ve attığınız iftiralarınızı konuşmak için sizi istediğiniz mecrada hiç vakit kaybetmeden yüz yüze canlı yayına davet ediyorum."

Megafon ile domates satan yali cocuguna vak

Bunu namussuzu yapılacak açıklamalarla öyle rezil bir duruma düşürecektik ki ama bizim başımızda adam gibi yönetici yok.

Bu biliyor çıkmayacağımızı o yüzden çağırıyor.

Yüz yüze çıkılacak bir durum yok herşey ortada.

Ulan seninle yüz yüze tvye çıkacak olan Galatasraaylı senin orada ağzını yüzünü dağatır.

Hala utanmadan çağrı yapıyor .

Şampiyonluğu unutalım bunlar klüp haklıyken dursunun acıklamaları yüzünden haksız duruma düşeceğiz bundan sonra yapacağı herhangi bir proje alacağı herhangi bir oyuncu umrumda olmaz.İstifa edin!

Yeterince sert bir aciklama olmamis koc da hemen gel teke tek göruselim demis. Baskana göre biz cevabimizi sahada verecekmisiz, ne anlatiyon baskan? Herifler masada sampiyonluku tahin edecek sen sahada oynasan ne yazar?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç kim ki hesap vereceğiz?
Ben de açıklamadan memnun kalmadım ama beyaz futbola gidip ROK gibi herifle tartışan birini de dikkate alacak değiliz. Adamın kendini ifade ediş eksikliğiyle aklınca alay ediyor, baba parasına güvenen şahıs! Yiyorsa lafını ağzına doladıkları Erden'i çağırsın 😌

Siz neden ısrarla Fenerbahçe'ye odaklanıyorsunuz anlamıyorum. Onlar bu düzenin maşası sadece. Geçen sezon Trabzon'du, bir önceki sezon Beşiktaş.

Burada takımlara değil kurulları yönetenlere yoğunlaşmak gerek.

Baskan korkmadan cikip Galatasaray yillardir siyasi bir cikmaz icerisinde dogranmaktadir artik taraftarin sandikta geregini yapmasi gerekmektedir diyecektin.

Yiyorsa ceza versinler, ucaga atlar protesto yuruyusune katilirdim.
Su anda sakin bir sekilde secimleri beklemek en iyisi. Yeni bir Gezi tarzi protesto malum partiye canak tutar.

Icerik kötü degil ama yetersiz.Kimse Galatasarayın hakkini yiyemez diye bağıracaksın. Santaj yapacaksın.Tff yi , Mhk yi hepsine göz dagi vereceksin.Basgan malesef bu profilde degil.Soru almamak nedir ya ? Konusacaksın basgan cunku sonuna kadar haklisin.Bunlar kibarliktan anlamaz.Sert olmazsan ayni tas ayni hamam devam edecek bu sike duzeni.

Ulkenin durumuna bak. Herseyi bu derece kutuplastirma basarisini ulkeyi herhangi bir dusmana yonettirseler dahi bu kadarini basaramazdi. A dan Z ye, yasamin her alani basitlik, dusmanlik, duzeysizlik icinde.
Barcelona, Real, Manchester -Liverpool, Ajax - Psv baskanlarinin bu konularda bu siklikta, konustuklari var mi? Emin olun birakin, Ingiltere, ispanyayi, iskandinav ulkeleri dahi 20 sene bizim gibi yonetilse , bu yozlasma ivmesiyle onlarda dahi olurdu bu sahneler. 80 lerin sonlari, 90 larda da tribundeydik. Bu yozlasmanin 10 da biri yoktu. Cunku 20 senedir ulke yonetilmiyor. Ayir, parcala, dusman et ve bu arada bol bol gotur. Baska hicbirsey yok.

Baskan bu aciklamalari yapsin ( sedece gunu kurtarsakta) cunku karsi taraftan manuplasyon var. Fakat bir batagin icinde debeleniyoruz baska birsey degil. Ulkenin duzeyi, guvenilirligi, akli selimligi sifir noktasinda.

Di mi? Bağırmak, çağırmak lazım. Ne dediğinin önemi yok bağırsın da yeter. Yorumları okudukça ülkemizin neden bu halde olduğunu daha net anlıyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyorsun ? Kimse bağırsın çağırsın masaya yumruk vursun küfür etsin demiyor azıcık topluluğa hitap nasıl yapılması gerektiğini hangi dil ve vücut diliyle anlatılması gerektiğinden bahsediyoruz. Önünde bir metin ile çıkarsan TV karşısına bu ülkede bir şey anlatmazsın. O zaman çıkıp basın toplantısı yapacağız denmeyecekti basın açıklaması yapılacak denmesi lazımdı. Bende senin yorumunda ülkenin neden bu halde olduğunu anlıyorum asıl çünkü olayları kafandan ne geçiyorsa yorumlayan bir topluluk olduğundan aynen böyleyiz.

Geri
Üst Alt