Dursun Özbek, Metin Öztürk’ün Kardeşini Yanına Aldı

Yiyin efendiler yiyin. İnşallah yedikleriniz fitil fitil gelir burnunuzdan.

Şu yönetimin içinde gözler Apo'yu aramıyor değil.

Cuk diye otururdu şu kalitesizliğin beceriksizliği içine.
Son döneminde kötüydü evet ama Abdürrahim Albayrak kesinlikle bunlarla aynı kefeye konulmaz.

Dursun Özbek ve yönetimi Galatasaray tarihinin en rezil yönetimidir ( 2015 ve günümüz )

Sizi bu kulüpten ağlayarak göndermeyenler şerefsizdir.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İçimde tuttuğum küfürleri etsem bir daha Gsc'ye giremem herhalde

şu andaki sürecin öncekilere göre farkı var.

daha önce bu denli eleştirisel yaklaşılan yönetimler (Belmas mesela en yakın) göreve başladıklarında eyv dendi - sbaredildi - fakat kriz olduğunda indirildiler.

fakat bu yönetim - 2 sene başarıyı rozet gibi takarak - en etkili ismi safdışı bırakarak - REKOR oyla tekrar seçilmesine rağmen daha 2 ayda ciddi tepkiye maruz kaldılar.

aradaki diğer fark - bu karamsar ve negatifliğe rağmen sahada başarı gelebilir.

geldiğinde de gene böbürlenilir - kupa bu sefer okyanus diplerinde tur atar...florya işide bir çok elin atıldığı arapsaçına dönüşür.

baktığımız zaman sportif açıdan BAYA ÖNEMLİ sezon - 5.yıldız + direkt CL katılımı için her şekilde destek görecek takım ama başarı sonucunda da uzun vadedeki yönetimsel sıkıntılar başarının arkasında ilerlemiş olacak.

kısaca şampiyon olsan dert - şampiyon olmasan daha çok dert.

bu süreci yaşatanlar elbet bir gün ettiklerini bulurlar

Yönetim sanırım taraftardan tepki yemekten zevk alıyor. Açıklamada bunu neden belirtmezsin? Açıklama şöyle olsa " Sayın Çetin Öztürk Kürek şubesinden sorumlu olacak şekilde başkan danışmanı olarak atanmıştır. Görevi bilabedel yapacaktır." Şu açıklamayı yapsalar kimsenin umurunda bile olmayacak bir açıklama. Artık yönetimin taraftar tepkisinden hoşlandığını düşünmeye başladım. Bu kadar da iletişim özürlüsü olunmaz çünkü.

Geri
Üst Alt