Dursun Özbek, Metin Öztürk’ün Kardeşini Yanına Aldı

Metin ozturkun ne mal olduğu iyice anlaşılmıştır.

Çetin Özbek
Mehmet Öztürk
Dursun ÖztürK
Metin Özbek
Ne deniliyordu, AKP 'ye yakın olup güzel yerleri kapatıp paraları cebine atan müteahhitler için 4 lü çete mi neydi adı. Öyle deniyordu.

Ne kadar benziyor değil mi. Hem de ortada altın yumurtlayan Florya varken.

Muhalefet bugün konuşmayacakta ne zaman konuşacak acaba?

Ne deniliyordu, AKP 'ye yakın olup güzel yerleri kapatıp paraları cebine atan müteahhitler için 4 lü çete mi neydi adı. Öyle deniyordu.

Ne kadar benziyor değil mi. Hem de ortada altın yumurtlayan Florya varken.

Muhalefet bugün konuşmayacakta ne zaman konuşacak acaba?
Süheyl hoca konuşmalı

Ali Babanın çiftliği derken, Dursun amcanın çiftliğine döndük. Hadi hayırlısı. Yok mu daha eş, dost akraba

Kürek şubesi danışma kurulunun başına gelmiş. Bu daha önce alınan bir karar muhtemelen ama taraftar tepkisinden hoşlanan mazoşist olduğunu düşünmeye başladığım yönetim bunu bu gün ve iletişim denen şeyin varlığından ilkokul seviyesinden hallice şekilde paylaşarak yine tepkileri başarılı bir şekilde üzerlerine çektiler.

Süheyl hoca konuşmalı
yetki verilirken "tamam" demeyecekti

olumlu yönde el kaldırmayacaktı - etkisiz kalacak olsa bile , inandığı yoldan devam edecekti

geçmiş ola. yaptığı muhalefet - aynı paragrafları söylediği 50 tane yayındaki adam seçimde "şampiyonluğun olduğu yönetim bozulmaz" mantığını görünce sustu.

florya işi saçmalarsa önümüzdeki süreçte - çıkıp aksini demiştim diyemez böyle olduğu için açıkçası.

zaten Florya yetkisine konulan ek maddeler yarın öbür gün karşımıza çıkacak - yetkiyi alan yönetim o günden beri minimum iletişimde kamuyla. kesin karşımıza çıkacak.

Kemerburgaza geçiş
Komisyon kurulumu
Komisyonun ihale süreci vs.

bunları izleyeceğiz muhtemelen sonbaharda.

kasti yapıyorlar ya. mehmet özbek muhabbeti yıllardır konusulurken birinin akrabası alanında iyi bi eğitimi dahi olsa böyle insanların gözüne soka soka açıklanmaz. desteğini alırsın gerekiyorsa kimsenin haberi olmaz. onun kardesi, bunun bacanağı diye açıklama yapılmaz.

Belli oldu. Bu sene bizi iyice sinir hastası edecekler.

Eski Açık Özel Haber | Galatasaray Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara'dan Çetin Öztürk atamasına dair açıklama:

🗣️ "Biz, kürek şubesinde eski sporculardan oluşan 4-5 kişilik bir heyet kurduk. Bu komitenin başına da Çetin Öztürk getiriliyor. Kürek Federasyonu'nun eski başkanı. Onlar kürek şubesine maddi-manevi destek olacak. Teknik, idari noktalarda destek verecekler. Onun haricinde başka bir şey yok."

🗣️ "Çetin Öztürk'ün en iyi bildiği şey kürek ve bize burada desteği olacak. Yani onun haricinde başka hiçbir şey yok. Çetin Öztürk, Ünal Aysal döneminde de fahri başkanlık yaptı. Burada hakikaten dünyaca tanınan bir isim. Bu konuda da eski sporcularla birlikte olacak. Divan Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Kaya da keza bize burada kürekte yardımcı olacak. Bunların hepsi donanımlı isimler."

🔗 @canbedell

Koydugum yazi ile konu kapanmıştır umarım,herif kurekten anlıyormuş iste,işini iyi yapıyorsa danisman da olur

kasti yapıyorlar ya. mehmet özbek muhabbeti yıllardır konusulurken birinin akrabası alanında iyi bi eğitimi dahi olsa böyle insanların gözüne soka soka açıklanmaz. desteğini alırsın gerekiyorsa kimsenin haberi olmaz. onun kardesi, bunun bacanağı diye açıklama yapılmaz.

Ben de kasti yaptıklarını düşünüyorum. İletişimde ilkokul terk seviyesindeler yönetim olarak.

Neyse neyse. Galatasaray yonetimine hakarretten ihraç olmayalım

Bu dursun yemin etmiş ağzımıza edecek. Erden timur gidince yine tüm hızıyla gs yi bataklığa sürüklüyor. Yalı çocuğu bunun kadar gs ye zarar vermek istemiyor

Maasa bagladi heralde , aylik maasi ne kadar acaba?

Geri
Üst Alt