- 3 Temmuz 2012
- 133.858
- 80.736
- 5.198
E.T varsa ölürüz yolundaErden&Okan birlikteliğinden yanayım. Dursun korkup florya konusunda geri vites yapip ETyi ikna eder diye umuyorum. He yanında ET yoksa Suheyli Dursuna tercih ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E.T varsa ölürüz yolundaErden&Okan birlikteliğinden yanayım. Dursun korkup florya konusunda geri vites yapip ETyi ikna eder diye umuyorum. He yanında ET yoksa Suheyli Dursuna tercih ederim.
çok mu seviyon dursun usen gıdıp muhtar olup siyaseti yerinde yapsana dostum
belki 1 2 mahalleye katkın olur
Senin siyaseti sevdigin kadar degilçok mu seviyon dursun u
40 a 20den dursunu nerelere getirdik@Recep Timur tek başına savaşıyorsu. Ama arkanda yüzlerce aslan var
Anket sonucuna bak
Suheyl tayfa şok
Manzaralı evi sattın mıA Albayrak geri dönüyorsa gelsin yerli komisyon transferleri takim tekrar dibe cöker onla.
Erden timur durduk yere ayrilmaz belliki buyuk bisey var
Azıcık Erden e attığı keleği konuş o zaman. GK a verdiği sözü yerine getirsin.Senin siyaseti sevdigin kadar degil
GS'ye faydalı oldugu sürece sevmek boynumuzun borcu
Belki dogum gününü kutlamadıgı icin kırıldı bilemeyizAzıcık Erden e attığı keleği konuş o zaman. GK a verdiği sözü yerine getirsin.
Belki dogum gününü kutlamadıgı icin kırıldı bilemeyiz
Mactan sonra sampiyonlugumuzu kutlayacagız
kayseri yanaklarını ayırıp bekliyordur fbyi. Umarım dediğin gibi şampiyonluk olur maçtan sonra.Mactan sonra sampiyonlugumuzu kutlayacagız
burada bulusalım
Oy verenleri görünür yap. Bot hesaplarla oy basiyorsunuz40 a 20den dursunu nerelere getirdik
işte dolu siyaset böyle yapılır forumda
görünüyor yaOy verenleri görünür yap. Bot hesaplarla oy basiyorsunuz
görünüyor ya