GSC Anket Dursun Özbek mi Süheyl Batum mu?

Hangi Yönetim?

• Kullanılan toplam oy
    139
  • Anket kapatılmış .
Ünal beyin olduğu hiç bir grup seçilmemeli kendisini çok seviyorum ama Fatih hocam gibi ondada ego var mutlaka ön planda olmak isteyecektir işleyen tekere çomak sokabilir

Erden Timur’u yanına alan kazanır ayrıca mutlaka iki taraftan birinde olacağına düşünüyorum erden başkanın

Erden Timuru cikardiktan sonra dursunda diger adayda birbirinden rezil durumda

Erden Timuru cikardiktan sonra dursunda diger adayda birbirinden rezil durumda
İyi giden şeyleri bozmak konusunda müthiş bir camiayız gerçekten inşallah başarımız sekteye uğramaz bu kez eğer 2 sene daha sürdürebilirsek avrupada ilk 10-20 kulüpler arasına gireriz

Aliye sayın demiş fenere değerli rakip demiş. Vay anasını kafalara bak.

Aliye sayın demiş fenere değerli rakip demiş. Vay anasını kafalara bak.
Bizi bildiğin terör örgütü yerine koyan demediği hakareti bırakmayan birine bırakın sayın demeyi görsem yüzüne tükürürüm. Bu yaşıma rağmen.

Dursun başkana Florya konusunda zerre güvenmiyorum ama Süheyl, Rezzan gibileri de asla desteklemem. Elma ile armutu karıştırmamak lazım.

Lisecilerin sortilerinden yılmayacak öz cimbomlu vizyoner bir başkan bulamadık bir türlü. Erden timur var ama o da duygusal biri olduğu için camiadaki bir avuç gs düşmanının laflarını çok kafaya takıyor

Bizi bildiğin terör örgütü yerine koyan demediği hakareti bırakmayan birine bırakın sayın demeyi görsem yüzüne tükürürüm. Bu yaşıma rağmen.

Dursun başkana Florya konusunda zerre güvenmiyorum ama Süheyl, Rezzan gibileri de asla desteklemem. Elma ile armutu karıştırmamak lazım.
Dursunun aliye sayın ali koc dedigi milyon tane video koyarım da uğraşacak halim yok. Uğraştığınız şeye bak.

Cıvık cıvık sayın ve değerli gibi söylemlerle Elmas yönetimi vibe'ı veren Batum oy moy alamaz.

Gelişen sürece bakarsak başarı sonrası tekrar kendimizi cezalandırma sürecine giriyor gibi görünüyoruz.

Dursunun aliye sayın ali koc dedigi milyon tane video koyarım da uğraşacak halim yok. Uğraştığınız şeye bak.
Ben Süheyl Batum sayın dedi diye ona bir şey demedim ki????

Sonuçta kendisi kulubümüzün kongre üyesi ve başkan adayıdır. Desteklemiyorum orası ayrı. Saygı göstermemek apayrı bir konu.

Şahsım olarak bu yaşıma rağmen bize terör örgütü diyen adamı yani Koçu görsem yüzüne tükürürüm dedim. Ona laf dedim diye yazmadınız mesajınızı umarım.

Siz sanırım beni yanlış anladınız.

Geri
Üst Alt