- 6 Eylül 2014
- 83.163
- 56.753
- 4.283
Süheyl Batum diyenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süheyl Batum diyenler
Geriden okuyarak geliyorum bende Mehmet Özbek muhabbeti varsa vazgeçtim dursun Özbek gelmesindursun ozbeke guvenim azaldi. eger bu mehmet ozbek dedikodulari dogruysa suheyl batum derim.
İyi giden şeyleri bozmak konusunda müthiş bir camiayız gerçekten inşallah başarımız sekteye uğramaz bu kez eğer 2 sene daha sürdürebilirsek avrupada ilk 10-20 kulüpler arasına girerizErden Timuru cikardiktan sonra dursunda diger adayda birbirinden rezil durumda
Bizi bildiğin terör örgütü yerine koyan demediği hakareti bırakmayan birine bırakın sayın demeyi görsem yüzüne tükürürüm. Bu yaşıma rağmen.Aliye sayın demiş fenere değerli rakip demiş. Vay anasını kafalara bak.
Dursunun aliye sayın ali koc dedigi milyon tane video koyarım da uğraşacak halim yok. Uğraştığınız şeye bak.Bizi bildiğin terör örgütü yerine koyan demediği hakareti bırakmayan birine bırakın sayın demeyi görsem yüzüne tükürürüm. Bu yaşıma rağmen.
Dursun başkana Florya konusunda zerre güvenmiyorum ama Süheyl, Rezzan gibileri de asla desteklemem. Elma ile armutu karıştırmamak lazım.
Bu eklembacak muhabbeti nereden çıktı yine yav.Geriden okuyarak geliyorum bende Mehmet Özbek muhabbeti varsa vazgeçtim dursun Özbek gelmesin
Ben Süheyl Batum sayın dedi diye ona bir şey demedim ki????Dursunun aliye sayın ali koc dedigi milyon tane video koyarım da uğraşacak halim yok. Uğraştığınız şeye bak.
sühelycisin sakın dönmeDursunun aliye sayın ali koc dedigi milyon tane video koyarım da uğraşacak halim yok. Uğraştığınız şeye bak.
Erden&Okan birlikteliğinden yanayım. Dursun korkup florya konusunda geri vites yapip ETyi ikna eder diye umuyorum. He yanında ET yoksa Suheyli Dursuna tercih ederim.sühelycisin sakın dönme
sen gıdıp muhtar olup siyaseti yerinde yapsana dostumdursun giresundan mv adayı olsun ve bizi salsın