Dursun Özbek: "Murat Kurum İstanbul için bir şans"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Florya ve rivayı 3 kuruşa verdiğini rivadan beklentinin çok altında para geldiğini unutmayalım. Floryanın geri alınması ve Borçların dövizden tl ye döndürülmesi cengiz döneminde oldu.bugün kurtuluş olarak gördüğumüz florya projesi o sayede oldu. Dursun ve burak gs tarihinin en kötü başkanlarıydı bence
Riva'dan 270 milyon dolar geldi daha 2.5 milyar TL para gelecek. Cengiz hiç bir doğru dürüst gelir yaratmadan Riva projesi ile götürdü kendi dönemini resmen. Bizim borçların TL'ye döndürülmesi Aysal zamanı olmuştu zaten o yüzden az borç vardı döviz olarak onlarda BB anlaşması ile Tl oldu ama orada sabit faiz yerine değişken faizden imzalaması bizim ciddi zararımıza o zamanda buna dikkat çekmiştim. Florya projesi Erden Timur'a yazar. Mustafa Cengiz bu kulübe ekonomik olarak bir faydası olmamıştır. GS'nin en kötü başkanları Özhan Canaydın, Burak Elmas, Mustafa Cengiz, Dursun Özbek'tir. Özbek bu sıralama 3.'lüğü Cengiz ile paylaşır.

Çok kötü açıklama ziyarete geldiyse başarılar diler geçersin. Resmen taraf olmuş, sana kulübün hakkını savun derken futbola siyaseti karıştır demedik. Kurum filan tanımam, imamı tanırım nokta. Koç cumhuru yalamış filan anlamam, karşı tarafın yaptığı yanlışa aynı şekilde karşılık vermek doğru değildir.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tarafsız açıklamalar en doğrusudur böyle zamanlarda. istanbul için hayırlısını diliyoruz. seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz vs vs. galatasaray spor kulübü olarak bizim istanbul için kimin iyi olup olmadıgını belirtme hakkımız olmamalı. kulüplerin siyasi görüşleri olmamalı. erden timur başkanımız olsa keşke.daha fazla bir şey yazmak istemiyorum.her şey güzel olacak umarım :)

Başkan gene gaf yapmış ama kim olursa olsun Galatasaray başkanının hükümete karşı bir çıkış yapma ihtimali yok bunu anlamak lazım. Önümüzde çok önemli projeler var bunlar bitene kadar devletle dolayısıyla hükümetle iyi ilişkiler kurmak zorundayız.

Eğer kendisi aday olacaksa bugün itibariyle yeni başkan Eşref H oldu diyebiliriz

Olmadi bu, sen Galatasaray baskanisin. Umarim tez zamanda yerine hakeden bir Baskan seceriz.

Öyle muhalefete böyle cevap, kusura bakmayın da Atatük ve Cumhuriyet pelerini altında spora şerefsizce işleri karıştıranlar olduktan sonra umrumda olmaz. Ne zaman düzelirler ahlak ve erdem sahibi olurlar o gün bu konuları tartışırız.
Böcek avcısının emriyle hareket eden muhalif basın ve partilere çok bile. Daha 1 sene olmadı futbola hile hurda karıştırmak için görevlendirilen zat muhalif partili. Sorsan Cumhuriyert ve Atatürkçüdür.

Galatasaray Başkanı olarak konuştuğu için tarafsız kalması gerekirdi. Fakat ben açıklamada çok abartılacak bir şey görmüyorum.
Gaf yapmış açıklamada zaten şahsi kanaatim diye özellikle de belirtiyor ama sonuçta GS başkanısın o sözü söyleme seçimde başarılar, iyi işler yapacaktır gibi politik konuş geç. Ha muhalefetin bir GS düşmanlığı da var açıkça ona karşı yapılmış bir hamle mi sanmıyorum ama ben mesela artık oy kullanmayacağım herhangi bir seçimde. Muhalefet CB başkanlığı sonrası olanlardan ve muhalif medyayı görünce onlara da inancımı yitirdim maalesef.

Tebrik ederim başkanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt