Dursun Özbek: "Murat Kurum İstanbul için bir şans"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerek var mıydı?
Saçma sapan spekülasyon yaptırıyorsun.

Bugün itibariyle benim için yok hükmündedir bu rezil açıklamalardan sonra derhal istifa etmelidir bu açıklamalar çok su kaldırır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olayın chp ile ne alakası var yaw?

Uğur dündar odatv halk tv sözcü vs saçmalıklarından uzaklaşıp değerlendirin konuyu. Onları kim savunuyor sanki dikkate kim alır? Onlar aleyhimizde haber yapıyor diye biz en olmayacak tarafa mavi boncuk mu dağıtmak zorundayız?

Atatürk'ün dahi fikirlerinden etkilendiği Tevfik Fikret ve bilimum değere sahip, medeniyetin ve ilericiliğin sembolü olan 500-600 senelik köklü bir yapının şu anki başkanı, ülke kurucusuna düşman, demokrasiyi ve hukuku 20 senede bitiren bir partinin adayına göz göre göre şanstır manstır diyemez. Kendi fikrini de söyleyemez. Gitsin akpnin şebinkarahisar belediye başkan adayı olsun öyle söylesin

Kendi fikriyse siyasete atılabilir şuan başkanlık yaptığı makama asla ama asla yakışmayan gereksiz saçma sapan bir açıklama taraftarlar arasında bölünmeye yol açar şampiyonluğa giderken bu tarz açıklamalar çok aptalca siyaset yeri değil burası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başkan ın siyasi tercihini bilmiyorum. Ben olsam sadece başarılar dilerdim. İmamoğlu da ziyaret edecektir. O zaman ne diyecek?

Ulan sinirden doğru da yazamamışım. Böcek avcısının işin içine olduğu her ortam sinirimi yükseltiyor.
Ben bunların futbola soktukları şerefsizlikler yüzünden verdiğim oylardan utanıyorum artık.
Geçen sene de söyledim bu sene de tekrarlayayım.
Mevcut muhalif görünümlü kişiler bir gün iktidarı ele geçirdiğinde stadyumlarına isim verdikleri adamın döneminden daha beter bir dönemle karşı karşıya kalacağız.
O nedenle başkanın kendi fikridir oyna devam.

Son düzenleme:
Olayın chp ile ne alakası var yaw?

Uğur dündar odatv halk tv sözcü vs saçmalıklarından uzaklaşıp değerlendirin konuyu. Onları kim savunuyor sanki dikkate kim alır? Onlar aleyhimizde haber yapıyor diye biz en olmayacak tarafa mavi boncuk mu dağıtmak zorundayız?

Atatürk'ün dahi fikirlerinden etkilendiği Tevfik Fikret ve bilimum değere sahip, medeniyetin ve ilericiliğin sembolü olan 500-600 senelik köklü bir yapının şu anki başkanı, ülke kurucusuna düşman, demokrasiyi ve hukuku 20 senede bitiren bir partinin adayına göz göre göre şanstır manstır diyemez. Kendi fikrini de söyleyemez. Gitsin akpnin şebinkarahisar belediye başkan adayı olsun öyle söylesin
Genel düşüncelerine katılmakla birlikte adamın şahsi görüşüm diye belirttiği şeyin açıklamasını yanlış bulmama rağmen bu kadar abartılmasına gerek yok diye düşünüyorum bu bir gaftır. Olayın Chp ile şöyle bir alakası oluyor Chp sana medyasıyla düşmanlık yapıyorsa sende ona yaparsın etki- tepki olayı. Onun dışında mesajında Atatürk'e düşman falan kısmına katılmıyorum. Mevcut Chp'nin de şuan ki hükümetten bir farkı olmadığını az çok gördük zira.

Şahsi olarak destekle bana ne
Ama başında olduğun kurumu boklama be adam 😡😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt