- 2 Nisan 2012
- 43.304
- 22.301
- 2.888
Gerek var mıydı?
Saçma sapan spekülasyon yaptırıyorsun.
Saçma sapan spekülasyon yaptırıyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ona da aynısını desinBaşkan ın siyasi tercihini bilmiyorum. Ben olsam sadece başarılar dilerdim. İmamoğlu da ziyaret edecektir. O zaman ne diyecek?
Ona da aynısını desin işte.Başkan ın siyasi tercihini bilmiyorum. Ben olsam sadece başarılar dilerdim. İmamoğlu da ziyaret edecektir. O zaman ne diyecek?
Genel düşüncelerine katılmakla birlikte adamın şahsi görüşüm diye belirttiği şeyin açıklamasını yanlış bulmama rağmen bu kadar abartılmasına gerek yok diye düşünüyorum bu bir gaftır. Olayın Chp ile şöyle bir alakası oluyor Chp sana medyasıyla düşmanlık yapıyorsa sende ona yaparsın etki- tepki olayı. Onun dışında mesajında Atatürk'e düşman falan kısmına katılmıyorum. Mevcut Chp'nin de şuan ki hükümetten bir farkı olmadığını az çok gördük zira.Olayın chp ile ne alakası var yaw?
Uğur dündar odatv halk tv sözcü vs saçmalıklarından uzaklaşıp değerlendirin konuyu. Onları kim savunuyor sanki dikkate kim alır? Onlar aleyhimizde haber yapıyor diye biz en olmayacak tarafa mavi boncuk mu dağıtmak zorundayız?
Atatürk'ün dahi fikirlerinden etkilendiği Tevfik Fikret ve bilimum değere sahip, medeniyetin ve ilericiliğin sembolü olan 500-600 senelik köklü bir yapının şu anki başkanı, ülke kurucusuna düşman, demokrasiyi ve hukuku 20 senede bitiren bir partinin adayına göz göre göre şanstır manstır diyemez. Kendi fikrini de söyleyemez. Gitsin akpnin şebinkarahisar belediye başkan adayı olsun öyle söylesin