Dursun Özbek, Nwakaeme ile Maaş Pazarlığına Başladı

tiplerini değil kalitelerini benzettim hocam.
dış etkenler var elbette var ama geçen seneki kadar bariz şeylerin olmadığı hüseyin cimşirli sezonda da iyiydi herif. yaşı başı maaşı bize ister miyim emin değilim ama totalde iyi topçu bence en azından bu konuda anlaşalım :d
Orda hemfikiriz yav o kadarda değil :) ben bize olmaz diyorum çünkü bizim ofansif bir oyunumuz yok gibi bir şey - o yüzden ortasaha en elzem kısım olacak.

Bu TJK başkanı vıkvıklıyor ya - bir tarafı atıyor demektir ulen benficaya bu dursun parayı basarsa ben ne derim diye....örnek veriyorum tabi.

Bu TJK başkanı vıkvıklıyor ya - bir tarafı atıyor demektir ulen benficaya bu dursun parayı basarsa ben ne derim diye....örnek veriyorum tabi.
valla gedsona ölen biten birisi değilim ama hem kaybettiğimiz psikolojik üstünlük hem de ortasahadaki karadeliğin bir nebze olsun kapanması için gedsonu almamızı içten içe istiyorum. yapsa keşke öyle bir manyaklık

valla gedsona ölen biten birisi değilim ama hem kaybettiğimiz psikolojik üstünlük hem de ortasahadaki karadeliğin bir nebze olsun kapanması için gedsonu almamızı içten içe istiyorum. yapsa keşke öyle bir mantaklık
çok para yav - bende isterimde ek oyuncu değil dünyadaki ne de olsa.

ama adamların ortasahasını çkertiyorsun bir anda ayrı konu - inadına trasnfer olur açıkçası. ama çok para

Yeter ki maaşı uygun olsun hiç itiraz edilecek bir oyuncu değil. Gençleri de gördük geçen sene.

Açıkçası maaşı uygun olursa yaşına takılmayacağım 1 isim. Lakin maaşının uygun olacağını sanmıyorum.

Son tuzlu kontratı olur.
Yatma moduna ramak kaldı zaten.
Ghezzalı almadık bunu almanın bir mantığı yok.
2,5 milyonun altına bize imza atmaz gibi.
Zaten yaşı da 33 mü yoksa 38 mi belli değil.

1655378358328.webp

bunu alırsın - marco rose gelir oynatmaz - bakar bakar durursun....

TD 'ye göre hareket edilmeli - her şey adım adım. sadece ligi almaya oynicaz , doğru planlama ve kalite kovalanmalı. Ftubolcu yok diye bir durum hiç bir zaman yok bana göre.

Başakşehir alır. Trez’de Ts’ye gider

Geri
Üst Alt