GSC Haber Dursun Özbek, Okan Buruk ile 2 Sene Sözleşme Uzatmak İstiyor

Okan Hocamız ile Tamam mı Devam mı?

• Tamam

• Devam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
GALATASARAY'DA SEÇİM 23 MAYIS'TA

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta seçim gerçekleşecek. Şu ana kadar karşısına aday çıkmayan Dursun Özbek'in iki yıl daha koltuğa oturmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İKİ YILLIK SÖZLEŞME İMZALANACAK

Yönetimini değiştirmeye hazırlanan Özbek, tekrar başkan seçildiği gibi hocasıyla masaya oturacak. Okan Buruk'un sözleşmesi iki yıllığına uzatılacak.
2028'e kadar başkan seçilecek Dursun Özbek, görev süresi boyunca sadece Buruk'la çalışmayı düşünüyor.

200 MİLYON TL ALIYOR

Yerlide tavan ücret olan 200 milyon TL bu sezon başarılı teknik adama ödenmişti.

200 MAÇTA MÜTHİŞ PERFORMANS

Galatasaray'ın başında 200. çıkan Okan Buruk'un karnesinde 143 galibiyet, 28 beraberlik ve 29 mağlubiyet yazıyor. (Sabah/Mehmet Özcan)

Olması gereken

JPEG görüntüsü.webp

Büyük çelişkideyim sadece lig şampiyonluğu için çok fazla kaliteli kadro var. Avrupa için bu kadroyu iyi kullanamayanda kendisi. Okan hoca giderse kim gelecek buda büyük bir ❓. Yüzde 51 gitmesini yüzde 49 kalmasını istiyorum diyebilirim.

Dursun özbek zaten secimi kazanirsa okan buruk kendi gitmedikce birakmaz, cünkü kendiside biliyor, sözlesmesini uzatmasa ve yerine gelen hoca takimi sampiyon yapmazsa bütün oklar kendisine döner. Benim yinede oyum tamam oldu.

Bugune gore devam dogal olarak. Insallah eksilerinin farkindadir diyelim ne diyelim.

Ama maasa zam vs yapilmamali.

Bu yonetim ayrilsa bile dogru denebilecek hoca getiremez, transferi ayarlayamaz.

Her türlü eleştirime rağmen devam oyumu kullandım. 5 sene üst üste şampiyon teknik direktör meydan okuması için devam etmeye hakkı var..

CL de son 16, ligde şampiyonluk ancak bir çok maçta sergilenen kötü futbol.. Sezonun özeti..

Kötü futbol oynanan maçlarda iyi futbol oynansaydı ne olurdu? Sonuç değişmezdi, en fazla şampiyonluğu 1 - 2 hafta erken ilan ederdik.. CL'de ise Liverpool'u yine eleyemezdik.. Tottenham gelseydi ya da eşleşme ağacının öbür tarafından yer alsaydık belki çeyrek final olurdu.. CL'de yarı final, final.. Üzgünüm arkadaşlar... Öyle bir şey TD kim olursa olsun mümkün değil..

Oyna devam..

Bence kendi isteğiyle bırakmalı ve dinlenmeli ama dursun baskı yapacaktır cunku iyi biliyor okan olmasa çoktan kendiside gitmisti lakin okan hoca kalacaksa yetkileri kisitlanmali istemese bile ekibi full yenilenmeli, ozellikle fenerliler cikarilmali ve transfer icin prof sportif direktör gelmeli yani kendisi sadece saha içinden sorumlu olmali baska en ufak yetkisi olmamali

Hayırlı olsun umarım seneye Avrupa'da daha da başarılı oluruz iyi ki kalmış deriz.

Geri
Üst Alt