- 12 Ocak 2013
- 50.726
- 60.028
- 4.323
ömürlük inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir yönetim böyle başarılı ve bu kadar rekor kırıp 2. Fatih Terim olma yolunda ilerleyen bir hocayı kesinlikle bırakmak istemez. Şahsen ben de gitmesini istemem. Gitmesini isteyenler daha ne istiyor anlamıyorum. Tamam bazen çok saçma işler yapıyor ve bu kadro daha da başarılı olmalı buna ben de katılıyorum ama Türkiye liginde bu şekilde başarılı olmadan şampiyonlar ligine falan gidemeyiz. Ayrıca bu kadro yabancı bir hocanın elinde olsa ne ligde şampiyon olabilirdik ne de devamı gelirdi. O yüzden devam.
Lig dışında, Avrupa'da da başarı istiyorum ben. Liverpool deplasmanındaki o acziyeti kabullenemiyorum. Uğurcan olmasa temizinden 10 yiyecektik.Hiçbir yönetim böyle başarılı ve bu kadar rekor kırıp 2. Fatih Terim olma yolunda ilerleyen bir hocayı kesinlikle bırakmak istemez. Şahsen ben de gitmesini istemem. Gitmesini isteyenler daha ne istiyor anlamıyorum. Tamam bazen çok saçma işler yapıyor ve bu kadro daha da başarılı olmalı buna ben de katılıyorum ama Türkiye liginde bu şekilde başarılı olmadan şampiyonlar ligine falan gidemeyiz. Ayrıca bu kadro yabancı bir hocanın elinde olsa ne ligde şampiyon olabilirdik ne de devamı gelirdi. O yüzden devam.
Kadronun doymuş olduğunu ve hem kendi şahsi hem ekip olarak eksikliklerini gormezse kalmasının anlamı yokBir sene daha motivasyonu var
Fatih hocanın rekorunu kirmak
Sonrasında artık yeter
Hiçbir yönetim böyle başarılı ve bu kadar rekor kırıp 2. Fatih Terim olma yolunda ilerleyen bir hocayı kesinlikle bırakmak istemez. Şahsen ben de gitmesini istemem. Gitmesini isteyenler daha ne istiyor anlamıyorum. Tamam bazen çok saçma işler yapıyor ve bu kadro daha da başarılı olmalı buna ben de katılıyorum ama Türkiye liginde bu şekilde başarılı olmadan şampiyonlar ligine falan gidemeyiz. Ayrıca bu kadro yabancı bir hocanın elinde olsa ne ligde şampiyon olabilirdik ne de devamı gelirdi. O yüzden devam.