GSC Haber Dursun Özbek, Okan Buruk ile 2 Sene Sözleşme Uzatmak İstiyor

Okan Hocamız ile Tamam mı Devam mı?

• Tamam

• Devam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Anket sacma bu arada. Kalacagi zaten kesin denebilir.

Bir sene daha motivasyonu var
Fatih hocanın rekorunu kirmak
Sonrasında artık yeter

ben hocada motivasyon kaybı olduğunu düşünmüyorum
bu sene bir ara sallandığı doğru ama bene motivasyonu düşen hoca değil takım.
takımda bir çalkalama yapmak lazım.
bir kaç yenilemeyle devam edelim.

Hiçbir yönetim böyle başarılı ve bu kadar rekor kırıp 2. Fatih Terim olma yolunda ilerleyen bir hocayı kesinlikle bırakmak istemez. Şahsen ben de gitmesini istemem. Gitmesini isteyenler daha ne istiyor anlamıyorum. Tamam bazen çok saçma işler yapıyor ve bu kadro daha da başarılı olmalı buna ben de katılıyorum ama Türkiye liginde bu şekilde başarılı olmadan şampiyonlar ligine falan gidemeyiz. Ayrıca bu kadro yabancı bir hocanın elinde olsa ne ligde şampiyon olabilirdik ne de devamı gelirdi. O yüzden devam.

Hiçbir yönetim böyle başarılı ve bu kadar rekor kırıp 2. Fatih Terim olma yolunda ilerleyen bir hocayı kesinlikle bırakmak istemez. Şahsen ben de gitmesini istemem. Gitmesini isteyenler daha ne istiyor anlamıyorum. Tamam bazen çok saçma işler yapıyor ve bu kadro daha da başarılı olmalı buna ben de katılıyorum ama Türkiye liginde bu şekilde başarılı olmadan şampiyonlar ligine falan gidemeyiz. Ayrıca bu kadro yabancı bir hocanın elinde olsa ne ligde şampiyon olabilirdik ne de devamı gelirdi. O yüzden devam.
⭐Transfer için oyuncu analisti+profesyonel sportif direktör
Kondisyon için profesyonel itibarlı antrenör
Rakip takım analizi yapacak antrenör
⭐Taktik antrenmanı geliştirecek teknik ekip
Duran top antrenörü geçen yıl cok iyiydik bu sene duran toplarda çok düşüş var.
Bunlar şart oğlu şart bunları yapılmazsa son 3 yıldır eksiklikler yine aynı şekilde eleştiriler devam edecektir taraftar tarafından.

İstediğimiz bu kendini daha ileriye götürmesi.

Getireceginiz hocayı çatır çutur yiyeceğiz haberiniz olsun.
Screenshot_2026-04-28-20-33-23-535_com.sec.android.app.sbrowser-edit.webp

Lig dışında, Avrupa'da da başarı istiyorum ben. Liverpool deplasmanındaki o acziyeti kabullenemiyorum. Uğurcan olmasa temizinden 10 yiyecektik.

Hoca iyi hoş ama maç zora girdiği an tüm kontrolü kaybediyor. Aşırı panikliyor ve bu panik takıma da sirayet ediyor. Daha giden maçı çevirdiğini görmedim.

Bu başarıyı küçümsemiyorum ama tek başarısı, ligin açık ara en iyi kadrosuyla şampiyon olmak.

Kesin gitmeli demiyorum ama kalacaksa da teknik ekip güçlendirilmeli.

Zirvede bırakmazsa teneke bağlanacak. Hatalarını artık görüp daha global bir ekiple yola devam etmeli. Terim gibi takıntıları var

Teknik ekibini değiştirsin ya da mutlak surette antrenör ekibine avrupa standartlarında kalifeye takviyelerde bulunsun, yoluna devam etsin

Bi tek sarı gözlükle olmuyor bu iş. Eleştirel renkte gözlükler de bulundurmalı yanında. Hatta bazen elini kendisinden bile fazla taşın altına koyacak sorumluluk alacak adamlar lazım.

Avrupanın büyük takımlarının standartlarında profesyonel bir teknik ekip kurulmasına izin veriyor ve bazı bağnazlıklarından kurtulup kendini sürekli yenileyerek geliştirmeyi taahhüt ediyorsa, hayırlı olsun

Season 1 Netflix GIF

Sezon içi çok kızdık ama Şampiyon olduğu müddetçe devam tabiki

İkisi birden gitmeli.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum ama doymuşluk var baya bir hem hocada hem takımda. Ciddi rotasyon gerekiyor takıma. Osiensen ile oyun anlamında anlaşacak isimler alınmalı. Antrenman metotları avrupai olmalı. Ayrıca Okan kalacaksa futbolcular, yardımcılar vs. anlamında bazı değişimler şart

2000 kadrosu disinda Galatasaray'da gelmis gecmis en güclü kadrolara sahip oldu. Baska hocalar bu kadroyla basarili olamazdi diyemem ben. Görmek lazim önce.

Yine de 4 sene üst üste sampiyon olmak basaridir tabi. Yönetimin devam etmek istemesi gayet normal o yüzden cokta itiraz edemem. Desteklemeye devam.

Okan hocanın başlığında zaten eleştirilerimi yeterince yazdım copy paste etmeyeyim boş yere.

Şöyle bir durum var, düşünüyorum da aklı başında hiçbir TD'nin 4 sene üst üste lig şampiyonu olmuş son sezonunda da ŞL'de son 16 görmüş bir takımın başına geçmek isteyeceğini zannetmiyorum. Çünkü kim olursa olsun bunun altında kalırsa (şampiyon olamazsa veya atıyorum ŞL'de ilk 24'e giremezse vs) ölümüne topa tutulur ve beli doğrultamaz.

Bu noktada takımın başına geçmek isteyecek bir hoca ya epeydir işsizdir, ya epeydir çok alt seviye kulüpler çalıştırıyordur aha fırsat der ya da tamamen Mourinho gibi para cukkalamaya gelir.

Şöyle bir noktadayız, biz bu sene evimizde 2 liv galibiyeti, 1 Juventus tarihi galibiyeti elde ettik. Seneye yeni hoca gelse ve evimizde atıyorum Arsenal'e karşı oynarken aman gol yemeyelim, aman rakip çok güçlü mantığıyla kontrollü defansif bir oyun oynatsa dahi tüm sosyal medya "ulan biz geçen sene live'ye karşı juve'ye karşı böyle mi oynadık evimizde" diye dolup taşar.

Deplasmanda bi FB mağlubiyeti alınsa hocanın direkt kellesi vurulur.
Bir tane oyuncuyla problem yaşasa "OB bu kadar yıldızla anlaşabiliyordu bu geldi 3. ayda problem yaşadı ya" denir.

Şunu demek istiyorum, buraya gelecek yeni hoca çok ama çok fazla kıyasla karşı karşıya kalacak. Doğru ya da yanlış, gerçek bu.Bunu kabullenip "tamam kıyas yapmayacağız önümüze bakacağız" diyorsa herkes ben TD değişikliğine de ok olurum. Ama biliyorum ki böyle olmayacak.

Yeni gelen hoca belki de OB için yapılan bir takım eleştirilerin tam tersini yapmayı başaracak. Mesela mis gibi tiki taka, tık tık tık anadolu maçlarında 3-0 4-0 koya koya ilerleyecek. Ama önem sırasına vurduğunda günün sonunda herkesin aklında senin ŞL'de kendi evinde ne oynadın, derbilerde ne yaptın... Öncelikli olanlar bunlar. Buralarda fire verdikten sonra Gençlerbirliği'ne kendi evinde 5 atmışsın, ligde bir çok maçta mis gibi göze hoş gelen top oynamışsın vs bunların bir önemi kalmıyor.

Son düzenleme:
Ne kadar kızsakta hakketti abi 4 sene üst üste şampiyonluk yaşattı bizlere bakın fenerbahçe kimleri getirdi yine başarı göremedi. Şl de bu sene bizi son 16 turuna götürdü. Daha ne yapsın zamanla ŞL başarılarına imza atacağına düşünüyorum. Bazıları diyecek abi şansa geldik ŞL de belli bir yere kadar yok öyle bir şey. O kadar dünya kulüpleri bile son 16 ya varamadan elendi. Buraya kadar bile bence büyük başarı. Hiç değilse gördük Okan hocamız gereken dersleri almıştır. Hocamıza bir kez daha güvenmek istiyor devam etmesini istiyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence takviyelerle kesinlikle devam.

Geri
Üst Alt