GSC Haber Dursun Özbek, Okan Buruk ile 2 Sene Sözleşme Uzatmak İstiyor

Okan Hocamız ile Tamam mı Devam mı?

• Tamam

• Devam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Lig icinde basarili Avrupa da ic saha da basarili ancak deplasmanda ve eleme maclarinda yetersiz kaliyor.Verilen butcelerle Avrupada kendi gorusum basarisiz ligde 4 sene ust uste sampiyon olmasi onemli.Devam edilse iyi mi olur olmaz bilemiyorum ancak kadro planlamasini ya baskalarina birakacak ya da transferlerden verim alacak.

⭐Transfer için oyuncu analisti+profesyonel sportif direktör
Kondisyon için profesyonel itibarlı antrenör
Rakip takım analizi yapacak antrenör
⭐Taktik antrenmanı geliştirecek teknik ekip
Duran top antrenörü geçen yıl cok iyiydik bu sene duran toplarda çok düşüş var.
Bunlar şart oğlu şart bunları yapılmazsa son 3 yıldır eksiklikler yine aynı şekilde eleştiriler devam edecektir taraftar tarafından.

İstediğimiz bu kendini daha ileriye götürmesi.
Bunlar %100 şart zaten ben de hep aynısını söylüyorum. Özellikle kondisyoner.

Lig dışında, Avrupa'da da başarı istiyorum ben. Liverpool deplasmanındaki o acziyeti kabullenemiyorum. Uğurcan olmasa temizinden 10 yiyecektik.

Hoca iyi hoş ama maç zora girdiği an tüm kontrolü kaybediyor. Aşırı panikliyor ve bu panik takıma da sirayet ediyor. Daha giden maçı çevirdiğini görmedim.

Bu başarıyı küçümsemiyorum ama tek başarısı, ligin açık ara en iyi kadrosuyla şampiyon olmak.

Kesin gitmeli demiyorum ama kalacaksa da teknik ekip güçlendirilmeli.
Zaten problemi teknik ekip

4 sene ust uste sampiyonluktan sonra gonderecegimiz dusunulmuyor sanirim? Anca kendi birakirsa.

O yuzden ust uste 5. sampiyonluk rekoru icin devam tabii ki.

Kadronun doymuş olduğunu ve hem kendi şahsi hem ekip olarak eksikliklerini gormezse kalmasının anlamı yok
Kadronun cogu ömrünü doldurdu ciddi revizyon lazim
Abartilan bir fener medyası yorumu hiç katilmiyorum

Bu bilerek servis ediliyor ki ekibi degistirelim

Omurga bozulmaz Davinson Toreria Osimhen Yunus Abdulkerim Sallai Sane Ugurcan ve Baris Bunlara dokunmak intihar olur
Değişecek adamlar Sara Singo Ilkay Lang Aspirilla Lemina daha iyisi varsa Jacobs olmalı

Iyi yabancılar eklersen zaten bu adamların süresi azalır dinlenirler performansları artar

Sen Davinson Toreira Ve Osimheni dinlendirebilecek 3 tane sağlam adam al arkana yaslan izle

gecmis olsun gsc

Şampiyon yaptığı ve Avrupa'da batırmadığı müddetçe zaten göndermeyi düşünmek makul değil. Kağıt üstünde güçlü bir kadroyla bile hiçbir şey başaramayacak adamlar bulma ihtimalimiz, düzgün bir adam bulma ihtimalimizden bence çok fazla. O riske girmek mantıklı değil.

Yalnız eleştirilerin çoğu haklı. Bir takımın en iyisiyle en kötüsü arasında bu kadar fark olmamalı. İçerideki Liverpool maçları, Atletico maçı, Juventus maçı, Bodo maçlarını oynayan takım diğer berbat oyunları oynamamalı. Taraftarı bu kadar çaresiz hissettirmemeli. Bunun için de belli ki hem futbolun içinden gelen kariyerli bir futbol direktörü lazım hem de Hoca'ya kendisiyle gerçek anlamda mücadele edecek, uğraşacak yardımcılar lazım.

Transfer işlerinde özellikle mutlaka futbol direktörünün çizeceği bir yol olmalı, Hoca da onu takip etmeli. Yönetim o kadar yalnız bırakıyor ki adamı, transfer edilecek oyunculara, listelere hepsine sen karar ver hatta oyuncularla transfer görüşmelerini sen yap, kamp yerine sen karar ver, mevcut kadrondaki oyuncuları sen motive et, milletin izniyle ailevi sorunlarıyla sen uğraş, basın açıklamasını sen yap, küsen, bozulan oyuncuları sen döndür, üstüne asli görevin olan sahadaki bütün teknik, taktik işlerini yap... İnsan işi değil şu. Biraz olsun sağlam tempoda çalışan herkes bilir, aklını kaçırırsın şu ortamda. Bu yönetimle benim bunun düzeleceğine dair umudum yok. Zamanında transfer yapacaklarından da umudum yok. Yani kısaca bizi yine yeni sezonda da zorlu günler bekler. Bu adamı eleştirirken de biraz hakkaniyetli olmak lazım. Her şeyi tek bir adamdan bekleyemezsin.
Bu sezon zaten erken transferi unutun. Dunya Kupasi var ayagina en erken transfer Agustos basi gelir.

Hoca gitsin diyenler yerine 4 sezon üst üste şampiyon yapabileceğinin garantisini verdikleri bir hoca adayı varsa söylesinler daha iyisi ve alternatifi yok bu adamın ne arda turan gelir nede kloop arda muhtemelen atletico yapacak kloop hocalık yapmıyor buraya yazmakla o işler olmuyor
Klopp Real Madrid dedikodulari dolasiyor zaten.

Bir oyun planı set oyunu izleriz umarım seneye. Yine uzun top izlemek istemem. Birşeyler drgismeli. Değişmezse seneye yine aynı şeyler konuşulur.

Olm bari teknik ekibe adam aldırsaydık

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sampiyon hoca yollanmaz zaten ve hoca’nin kredisi var

Yeni yönetim de futbol dan sorumlu bir yönetici olmayacak iddialari var,sportif direktör cenk ergün ve onun yardimcisinin gomis olacagi konusuluyordu

Bu mesela bir tehlike olabilir

Hem teknik heyet ile yönetim uyumu bozulur,hem de okan hoca ile ugrasabilecek bir ekip gelmis olur göreve

Yine kendimiz bir kaos ve karisiklik cikarmadigimiz sürece herzaman lig yarisinda favori biz olacagiz ama birgün kendi ayagimiza sikacagimizi düsünüyorum

Okan hoca devam etsin ama en azından ekibini geliştirsin bari.

300 milyon Euro daha harcayıp Süper Lig şampiyonu olmak için mi?

Mutlaka gitmeli demiyorum ama ciddi güven kaybım var bir taraftar olarak.

Eğer kalacaksa da teknik ekip güçlendirilmeli.
daha ne yapacaksin uclde? yok artik yav. sanki ilk 24 disi kaldik yorumlariniza gore. surekli kollanan ve arkadan selektor yapan bir fener olmasa ligde puan farki en az 10 olurdu daha kafa rahat cikardik ucl maclarina. bu sezon gayet de avrupada basarilidir.

Geri
Üst Alt