Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.866
- 3.780
- 498
Kovun diyen var usta.yav 4 sene şampiyon olan adam zaten kendi bırakmadığı sürece devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kovun diyen var usta.yav 4 sene şampiyon olan adam zaten kendi bırakmadığı sürece devam eder
Yapacak bir şey ne ki ustam?Sampiyon oldugu surece kalacaktir yapacak birsey yok
Cirak olmak ustamYapacak bir şey ne ki ustam?
Kolpalar daha çok sende gibi dostumKolpa haber. Kocaeline 4 puan versin diye mi devam edelim. Her yenilgide orta sahayı boşaltıp forvet alma saçmalığı için mi devam edelim. Sürekli kabız oyundan bıktık. Bu sezon toplasan 5-6 maç güzel futbol izledik. Rakiplerin kadroları berbat olmasa ligi bile vermeyi başaracaktı. En basitinden talisca penaltıyı atsa o maçı da çeviremezdi. Bir galibiyet ile herkes koca sezonu unutmuş.

Okan hocanın Galatasaray serüveni sona erdi. Lig bitince eğer avrupada bir kulüp bulamazsa ailem ile vakit geçirmek istiyorum 1-2 sezon dinlenmek istiyorum diyerek görevi bırakacak. Normalde gönderilecek ama 4 yıllık imajı açısından kendisinden bırakması isteniyor. İnş gider ayak şampiyonluğu vermez
Akpli troller gibi sonuna gülme emojisi koyarak cevap veren birini muhatap almam. İnsan ol insan gibi tartışalım. Ben sözümün arkasındayım. Koca yönetimde toplasan iki üç kişi devam etmek istiyor hoca ile. Yönetim kadrosu değişirse o da kendi bilecekleri şey. Bloklayıp geçiyorum seniKolpalar daha çok sende gibi dostum![]()
Ustam içerden bilgi mi?Koca yönetimde toplasan iki üç kişi devam etmek istiyor hoca ile.
Akpli troller gibi sonuna gülme emojisi koyarak cevap veren birini muhatap almam. İnsan ol insan gibi tartışalım. Ben sözümün arkasındayım. Koca yönetimde toplasan iki üç kişi devam etmek istiyor hoca ile. Yönetim kadrosu değişirse o da kendi bilecekleri şey. Bloklayıp geçiyorum seni
Daha yorum yapmayacağım bu konu hakkında rtaş. Takım için en hayırlısı neyse o olsun. Youtubeda yayın açsın diye bekledikleri adamlarla Galatasaray adasında aynı masadaydım ben Ederson transferi Galatasaray’lı yönetici tatafından bitti denirken. Adam bana kolpa diyor, böyle düşünebilir ama bunu trollük yaparak söyleyemez.Ustam içerden bilgi mi?
Bu sene Avrupada da basarili oldu .Taraftarin ger dusundugunu her istedigini yapacak Td istiyonuz oyle bi td yokBüyük çelişkideyim sadece lig şampiyonluğu için çok fazla kaliteli kadro var. Avrupa için bu kadroyu iyi kullanamayanda kendisi. Okan hoca giderse kim gelecek buda büyük bir. Yüzde 51 gitmesini yüzde 49 kalmasını istiyorum diyebilirim.