GSC Haber Dursun Özbek, Okan Buruk ile 2 Sene Sözleşme Uzatmak İstiyor

Okan Hocamız ile Tamam mı Devam mı?

• Tamam

• Devam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sampiyon oldugu surece kalacaktir yapacak birsey yok

Kolpa haber. Kocaeline 4 puan versin diye mi devam edelim. Her yenilgide orta sahayı boşaltıp forvet alma saçmalığı için mi devam edelim. Sürekli kabız oyundan bıktık. Bu sezon toplasan 5-6 maç güzel futbol izledik. Rakiplerin kadroları berbat olmasa ligi bile vermeyi başaracaktı. En basitinden talisca penaltıyı atsa o maçı da çeviremezdi. Bir galibiyet ile herkes koca sezonu unutmuş.

Kolpa haber. Kocaeline 4 puan versin diye mi devam edelim. Her yenilgide orta sahayı boşaltıp forvet alma saçmalığı için mi devam edelim. Sürekli kabız oyundan bıktık. Bu sezon toplasan 5-6 maç güzel futbol izledik. Rakiplerin kadroları berbat olmasa ligi bile vermeyi başaracaktı. En basitinden talisca penaltıyı atsa o maçı da çeviremezdi. Bir galibiyet ile herkes koca sezonu unutmuş.
Kolpalar daha çok sende gibi dostum :asd:

Okan hocanın Galatasaray serüveni sona erdi. Lig bitince eğer avrupada bir kulüp bulamazsa ailem ile vakit geçirmek istiyorum 1-2 sezon dinlenmek istiyorum diyerek görevi bırakacak. Normalde gönderilecek ama 4 yıllık imajı açısından kendisinden bırakması isteniyor. İnş gider ayak şampiyonluğu vermez

Kolpalar daha çok sende gibi dostum :asd:
Akpli troller gibi sonuna gülme emojisi koyarak cevap veren birini muhatap almam. İnsan ol insan gibi tartışalım. Ben sözümün arkasındayım. Koca yönetimde toplasan iki üç kişi devam etmek istiyor hoca ile. Yönetim kadrosu değişirse o da kendi bilecekleri şey. Bloklayıp geçiyorum seni

Akpli troller gibi sonuna gülme emojisi koyarak cevap veren birini muhatap almam. İnsan ol insan gibi tartışalım. Ben sözümün arkasındayım. Koca yönetimde toplasan iki üç kişi devam etmek istiyor hoca ile. Yönetim kadrosu değişirse o da kendi bilecekleri şey. Bloklayıp geçiyorum seni

gerilme bu kadar dostum

Ustam içerden bilgi mi?
Daha yorum yapmayacağım bu konu hakkında rtaş. Takım için en hayırlısı neyse o olsun. Youtubeda yayın açsın diye bekledikleri adamlarla Galatasaray adasında aynı masadaydım ben Ederson transferi Galatasaray’lı yönetici tatafından bitti denirken. Adam bana kolpa diyor, böyle düşünebilir ama bunu trollük yaparak söyleyemez.

Büyük çelişkideyim sadece lig şampiyonluğu için çok fazla kaliteli kadro var. Avrupa için bu kadroyu iyi kullanamayanda kendisi. Okan hoca giderse kim gelecek buda büyük bir ❓. Yüzde 51 gitmesini yüzde 49 kalmasını istiyorum diyebilirim.
Bu sene Avrupada da basarili oldu .Taraftarin ger dusundugunu her istedigini yapacak Td istiyonuz oyle bi td yok

Kendisine İyi.bir.takımdan teklif gelir inşallah.

Yahu beyler sevmeyebilrisiniz, ben de cok elestiriyorum ama bu durumun tek aktoru hoca degil, yonetim ve karar kapasiteleri de dahil oluyor ise.

Bunu dusunmeden sadece hoca uzerinden bakmamalisiniz. Sureklilik faktoru de var.

Bu sezon asiri elestiriyorum, hala elestiririm ama bugun bulundugumuz durumda , onumuzde DK var , limitli transfer suresi var, hoca bulmak ona gore planlama,bilmemne zaman kaybiyla ayagimiza sikariz su an. Bunu da goz onunde bulundurmaniz lazim. Yonetim boyle bir degisimi beceremez istese bile(ki istemiyor zaten)

Tartismamiz bos is. Illa "okanci" ya da "okan dusmani" na burunmenize gerek yok, ikisi arasinda durmayi da bilmek lazim.

Tek istegim maasina roketleme yapilmasin.

Biz mi çok sımardık yoksa rasyonellikten mi kaynaklanıyor Okan'ın istifasını istemek çelişkideyim. 1-Transfer tercihleri iyi değil birazda yönetimin istenen ilk isimleri bitirememesinden kaynalık oluyor bu. 2- Bu kadro değeri ile Türkiye şampiyonluğunun abartıldığını düşünsemde tff+mhk+ifbjkts ye karşı olduğu için kıymetli. 3- Kimseye sunulmayan çalışma avantajları sunuluyor kendisine eğer 10 numaraya Bruno Fernandes hayali kuruyorsak yardımcı teknik ekibede Avrupa'nın üst liglerinde görev yapan teknik personel hayalide kurmalıyız. Erzurumspor kivamında kurmayları ile daha çok kafayı yemelik performans izleriz yoksa. Şerhli kalsın saflarına geçiyorum.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

şampiyon olamadığı sezona kadar devam eder. şampiyon olunmayan sezonda kendisini kovar. ayrıca kavukçu ve buruk çok sıkı kankalar. kavukçu varken buruk kolay kolay kovulmaz kulüpten.

Geri
Üst Alt