GSC Haber Dursun Özbek, Okan Buruk ile 2 Sene Sözleşme Uzatmak İstiyor

Okan Hocamız ile Tamam mı Devam mı?

• Tamam

• Devam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
şampiyon olamadığı sezona kadar devam eder. şampiyon olunmayan sezonda kendisini kovar. ayrıca kavukçu ve buruk çok sıkı kankalar. kavukçu varken buruk kolay kolay kovulmaz kulüpten.
Esas okan hoca konusundan daha onemli olan nokta bu.

Yonetim ve sportif kadrosunda degisim sart. Iletisimi becerek adamlarin gelmesi sart. Bu konuda ne olacak gorecegiz

Yönetim isterse hiç devam etmek istemesin, dünya üzerinde 4 sene üst üste şampiyon olmuş hocayı gönderip en ufak kötü sonuçta tüm okları üstüne almaktan çekinmeyecek 50 kilo daşdaşa sahip 1 tane yönetici yoktur.

Boş yapmayalım.

Aynı zamanda herkes kendi fikrini beyan ediyor neticede. Gitsin isteyenler de keyfinden değil, daha iyi olacağına inandığı için söylüyordur. Katılırım katılmam o ayrı.

Ama tabii fikir beyan etmek kolay çünkü bir sorumluluk yok. Günün sonunda kimse kimseye "hani lan gitsin yerine şu gelsin diyordun, gönderdik hocayı yerine de dediğin TD'yi getirdik bk gibi sezon geçirdik" diye hesap sormayacak.

Hesap sorulacak isimler belli, yöneticiler. Onlar da durduk yere bu topun altına girmezler.

Baskanlarin gorev surelerinin 2'ye dusmesi kotu oldu
3 daha idealdi, ust uste 2 donem siniriyla max. 6 sene mantikli oluyordu
2 senede basladigin islerin sonunu bile getiremeyebilirsin

Benim icin daha net ozetlersem.

Oyum Devam cunku durum onu gerektiyor su an.
+avrupada basarili sezon
+sampiyonluk(ama kirilma.noktalari var, sans faktoru var)
-kolay kaybedilen 2 kupa
-onceki sezonlara gore daha az motive goruntusu vermesi
-oyundaki defolar, deplasmanda kaybolmasi(CL)

Ne zaman tamam derim(onumuzdeki sezon)
+benzer avrupa sezonu(minimum gruptan cikma yani)
+sampiyonluk(daha net)
+en azindan 1 kupa daha
+Yukaridaki eksi faktorlerde gelisme/degisme

Olmazsa tamam derim.

Başarılıysa evet dediğin doğru.Ama tersi vuku bulursa 6 ay bile zulüm gelmiyor mu:)?

devam ama 1 şartla

dursun özbek dünya klasında bir sd getirecek

OB teknik ekibinin yetersiz olduğunun farkına varıp dünya çapında kondisyoner ve antrenörler alınacak

o kırılır mı bu kırılır mı diye sürekli saçma sapan kadrolar çıkarmaktan vazgeçecek

kavukçu futbolun fsiyle ilgilenmeyecek

devam ama 1 şartla

dursun özbek dünya klasında bir sd getirecek

OB teknik ekibinin yetersiz olduğunun farkına varıp dünya çapında kondisyoner ve antrenörler alınacak

o kırılır mı bu kırılır mı diye sürekli saçma sapan kadrolar çıkarmaktan vazgeçecek

kavukçu futbolun fsiyle ilgilenmeyecek
Bence dün akşam ki PSG-Bayern maçını izledikten sonra tüm düşünceleri değişmiştir.:)))) Hala etkisinden kurtulamadık.

Daha yorum yapmayacağım bu konu hakkında rtaş. Takım için en hayırlısı neyse o olsun. Youtubeda yayın açsın diye bekledikleri adamlarla Galatasaray adasında aynı masadaydım ben Ederson transferi Galatasaray’lı yönetici tatafından bitti denirken. Adam bana kolpa diyor, böyle düşünebilir ama bunu trollük yaparak söyleyemez.
Ustam bilmediğim için sordum. O kadar kişinin sevmediğine ihtimal vermiyordum.

Bence dün akşam ki PSG-Bayern maçını izledikten sonra tüm düşünceleri değişmiştir.:)))) Hala etkisinden kurtulamadık.
o neydi yav. burada biz antrenörlere laf edince sen kondisyondan ne anlarsın çekiyorlardı. şu futbolu oynamalarının en önemli sebebi hayvani fiziksel kaliteleri bulunmaları. şuna önem verse hoca, gerisi kendiliğinden gelecek zaten.

Okanı çok eleştirdiğim zamanlar oldu ama çalışan sisteme dokunma sözcüğünden hareketle şampiyon olamadığımız sezona kadar Okanla devam edilmesinden yanayım.

Dengelerin ve taraftar tavrının bu kadar çabuk değiştiği dönemde bence 2 yıl gayet iyi

Böylece imza toplama ibrasızlık gibi konuların önü bir nebze olsun alınmış olunuyor

o neydi yav. burada biz antrenörlere laf edince sen kondisyondan ne anlarsın çekiyorlardı. şu futbolu oynamalarının en önemli sebebi hayvani fiziksel kaliteleri bulunmaları. şuna önem verse hoca, gerisi kendiliğinden gelecek zaten.
Sadece kondisyon değil , dibine kadar akıl&koordinasyon &süreklilik&bitmek tükenmek bilmeyen bir istek arzu silsileside cabası.Biraz o kulüplere sürtünmemiz gerekiyor bize sirayet etsin diye:))))

ibrasizlik neyse de imza toplama ayip degil ki
bu isin dogasinda olmasi gereken bir sey
Ayıp demedim ki

Böyle şeyler olacağına,sürekli bir olağanüstü genel kurul konusu konuşulacağına yönetimler kendi akışında olağan genel kurullarla gelsin gitsin daha iyi değil mi

1 sezon başarısız olan adama tecrübesiz denerek genelde 2. bir sezon şansı verilir

2. şansını da kullanamazsa eskisi gibi 3. sezona girme şansı yok,seçim oluyor zaten olağan genel kurul

e ayrildi iste erkenden?
ayrica busbutun zarar da degildi o donem
Boey ve Baris alindi ornegin
Bizde öyle 3 seneler vs sökeceğini düşünmüyorum.Başarısız olan gider bu saatten sonra.Motto budur. Başka kulüpleri bilmem .Yeni sezonda Avrupa'da bu sezonun üzerine daha çok koyarak gitmek zorundayız.O yüzden daha taş gibi takım icra etmeliyiz.Yoksa çemkirmeler koro halinde orkestra eşliğinde başlar.Bunu herkes iliklerine kadar hissediyor.

Yetmez ama evet. Bu sene şampiyonluğa doymuşluğun zirve senesiydi, oyuncularda düşüş bekliyordum. Sonuçta baya puan kaybederek fenerin de eşekliğiyle şampiyon olmaya çok yakınız. Minimum zararla bu seneyi atlatıyoruz. Bu yaz kadroda son 3-4 seneki şampiyonluğun mimarlarından motivasyonu düşenlerle yolları ayırmak gerekiyor. Kritik bir transfer dönemi olacak. Başarıya aç adamlar lazım. Hatalarına rağmen Okan hoca şampiyon oldukça devam etmeli bence.

Geri
Üst Alt