- 27 Ocak 2010
- 58.699
- 30.329
- 3.363
Okan her sene 30 tane bek aldırcağına bu sene 5 6 tane bek aldırsın osimenin parasının yarısı çıkar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun Özbek, Victor Osimhen’in bonservisini almak üzere Abdullah Kavukcu’ya yetki verdi. Sezon sonunda girişimler başlayacak.
Kampanya başlatırlarsa benden 20 euro çalışır.Bu işin minimum bitebileceği rakam zaten 65 milyon ve peşin ödemek zorundayız. O yüzden sponsorlar + bağış kampanyaları olmadan zor alırız.
Çok doğru yorum.Taraftarla 30 milyon Euro filan toplanmaz hele bu yönetim varken şeffaf ve inanç önemli böyle şeylerde yoksa 2 değil 20 de verir insanlar ama sen insanlara o güveni veriyor musun? Birde bu işe düşündükleri kadar insan para vermek istemeyecektir haliyle oyle 10 milyon kişi filan bilmiyorum şahsen sanmıyorum.
Benzer bir işi Erden Timur yapsa toplar mesela ama zaten Erden Timur böyle bir şey yapmaz.
En sonda yazacağımı en başta yazayım, oyuncunun gelesi dahi olsa bu paralara zaten "imkansız."65 milyon euro bonservis senelik 13 milyon eurodan 5 senelik sözleşme toplamda 130 milyon euro maliyet.
sizce değer mi bu kadar maliyet altına girmeye?
sara gibi 3 adama sponsor kimse olmaz osimhen'e olur.75 milyon euroyu sadece bir adama bağlayıp osimhen'e vermek mi yoksa 75 milyona sara tarzı potansiyelli ileride yüksek kar edeceğin 3 adam almak mı? örneğin sağ kanat-sol kanat-10 numara transferi yapıp forvette icardi-morata ikilisine güvenmek mi?
75 milyon euroyu sadece bir adama bağlayıp osimhen'e vermek mi yoksa 75 milyona sara tarzı potansiyelli ileride yüksek kar edeceğin 3 adam almak mı? örneğin sağ kanat-sol kanat-10 numara transferi yapıp forvette icardi-morata ikilisine güvenmek mi?
Sara'yı örnek olarak verdim. Tüm parayı osimhen 'e basıp kaleci stoper bek 10 numara ve kanat almadan mevcut kadro ile CL de seneye başarı gelir mi?sara gibi 10 tane herif deseniz yine osimen
icardi'nin eski performansına dönmesi çok düşük bi olasılık
morata da keza epey bitmiş bi herif görüntüsü veriyor. en azından normal yırtıcı halini bilenler için
şu aşamada sara'dan da fazla bi kar edeceğimizi sanmıyorum
son dönemdeki performansıyla 20'ye alıcısı olursa şanslı sayabiliriz kendimizi
Sara'yı örnek olarak verdim. Tüm parayı osimhen 'e basıp kaleci stoper bek 10 numara ve kanat almadan mevcut kadro ile CL de seneye başarı gelir mi?