Tier 1 Dursun Özbek, Osimhen'in Bonservisini Alması İçin Abdullah Kavukcu’ya Yetki Verdi

Görelim mevla neyler...

Ekli dosyalar

• images (47).webp
    images (47).webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 4
  • images (48).webp
    images (48).webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 4
Taraftarla 30 milyon Euro filan toplanmaz hele bu yönetim varken şeffaf ve inanç önemli böyle şeylerde yoksa 2 değil 20 de verir insanlar ama sen insanlara o güveni veriyor musun? Birde bu işe düşündükleri kadar insan para vermek istemeyecektir haliyle oyle 10 milyon kişi filan bilmiyorum şahsen sanmıyorum.

Benzer bir işi Erden Timur yapsa toplar mesela ama zaten Erden Timur böyle bir şey yapmaz.

İleride Osimhen, geride Jelert Cuesta.. Altı Şişhane üstü kaval bir takım geliyor.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftarla 30 milyon Euro filan toplanmaz hele bu yönetim varken şeffaf ve inanç önemli böyle şeylerde yoksa 2 değil 20 de verir insanlar ama sen insanlara o güveni veriyor musun? Birde bu işe düşündükleri kadar insan para vermek istemeyecektir haliyle oyle 10 milyon kişi filan bilmiyorum şahsen sanmıyorum.

Benzer bir işi Erden Timur yapsa toplar mesela ama zaten Erden Timur böyle bir şey yapmaz.
Çok doğru yorum.

Osimhen'in alinmasini ben de cok isterim ama bizi cok yoracaga benziyor bu surec. Bizim mali sartlarimizin cok ustude, arti kariyer olarak da bizim (malesef) cok ustumuzde bir profil Osimhen. Kendisiyle sezon sonu guzel bir sekilde vedalasalim her iki tarafi da cok yormadan, cunku bize inanilmaz bir katki verdi ve bunu yaparken de gonulleri fethetti.

O parayı sene sonu vermezsek 5 sene boyunca iki katını harcarız santrafor bölgesine. Sponsorla fln halledilsin bu iş. Zaten BAY, Zaniolo, Nelsson, Sanchez gibi oyunculardan 100m+ gelir elde edeceğiz sezon sonunda.

65 milyon euro bonservis senelik 13 milyon eurodan 5 senelik sözleşme toplamda 130 milyon euro maliyet.

sizce değer mi bu kadar maliyet altına girmeye?
En sonda yazacağımı en başta yazayım, oyuncunun gelesi dahi olsa bu paralara zaten "imkansız."

Şimdi değer mi kısmına gelirsek, 2'ye ayrılıyor burada millet illa ki. Yüksek maliyet söz konusu olduğu için herkesin fikirlerine saygılı olmakla birlikte, ben seyirciyim, maliyetle ilgilenmem saflarındayım diğer işlerde olduğu gibi bu işte de.

Ha bu safta da olsam örneğin Cuesta dingiline 8m vermek koydu orası ayrı, 2, 3m olsa sorun olmazdı ama geçmişte de dandik topçulara yüksek bonservisler verildi, kimse ne maliyet bilirdi ne birşey. Kötü topçuya söver gönderir, iyisini alkışlar tezahüratlara konu ederdik. İşin sonunun hesabını da tabii ki başarı endeksli olarak yönetim verirdi. Zerre değişmedi bu zihniyet bende.

Sağlıklı olanı da bu bence, oldu da Osimhen'i aldık keyif kahvemi yudumlayarak izlerim. Gel gelelim Osimhen'i alıp diğer gerekli mevkileri para kalmadı bahanesi ile boş bırakacaklarsa olası başarısızlıklarda sonları malum. En baştan hiç girişmeyecekler bu işe. Yok kaliteli şekilde dolduracaklarsa baş tacı Dursun'um.

Özet: Yarın gelsin başlasın.

75 milyon euroyu sadece bir adama bağlayıp osimhen'e vermek mi yoksa 75 milyona sara tarzı potansiyelli ileride yüksek kar edeceğin 3 adam almak mı? örneğin sağ kanat-sol kanat-10 numara transferi yapıp forvette icardi-morata ikilisine güvenmek mi?

14750.jpg

Euro 40
75 milyon€ >>>>3.000.000.000 tl
Eski paraynan>> 3 000 000 000 000 000 tl : )

Umarım Arsenal mı United mı kim alıyorsa bir an önce alır da bütün bir transfer dönemini Osimhen'i bekleyerek geçirmeyiz. Bizim beceriksizler aynı anda 1'den fazla transferle ilgilenemiyor çünkü.

75 milyon euroyu sadece bir adama bağlayıp osimhen'e vermek mi yoksa 75 milyona sara tarzı potansiyelli ileride yüksek kar edeceğin 3 adam almak mı? örneğin sağ kanat-sol kanat-10 numara transferi yapıp forvette icardi-morata ikilisine güvenmek mi?
sara gibi 3 adama sponsor kimse olmaz osimhen'e olur.

sara gibi 10 tane herif deseniz yine osimen
icardi'nin eski performansına dönmesi çok düşük bi olasılık
morata da keza epey bitmiş bi herif görüntüsü veriyor. en azından normal yırtıcı halini bilenler için

şu aşamada sara'dan da fazla bi kar edeceğimizi sanmıyorum
son dönemdeki performansıyla 20'ye alıcısı olursa şanslı sayabiliriz kendimizi

sara gibi 10 tane herif deseniz yine osimen
icardi'nin eski performansına dönmesi çok düşük bi olasılık
morata da keza epey bitmiş bi herif görüntüsü veriyor. en azından normal yırtıcı halini bilenler için

şu aşamada sara'dan da fazla bi kar edeceğimizi sanmıyorum
son dönemdeki performansıyla 20'ye alıcısı olursa şanslı sayabiliriz kendimizi
Sara'yı örnek olarak verdim. Tüm parayı osimhen 'e basıp kaleci stoper bek 10 numara ve kanat almadan mevcut kadro ile CL de seneye başarı gelir mi?

Sara'yı örnek olarak verdim. Tüm parayı osimhen 'e basıp kaleci stoper bek 10 numara ve kanat almadan mevcut kadro ile CL de seneye başarı gelir mi?

dursun yönetimi ve okan burukla cl'de başarı zaten gelmez ama osimhen alınmazsa en az 3 sezon sürecek ömer bayram-sekidika-berkan-taylan-falcao dönemine dönüş yaparız çok net şekilde

osimhen transferi şu anki en kritik konu, tüm kulübün tek hedefi olmalı, ardından kaleci

Dengeli bir takım kurmak önemli takım olmak önemli ama Osimhen ile Şampiyonlar Ligi maçlarının hayalini kurdum şimdiden inşallah nasip olur

Geri
Üst Alt