Dursun Özbek: "Oyuncu satmadan transfer yapamayız"

Podolski transferi hariç hangi transferi seviye atlattı yahu? De Jong desen Meloyu postaladın, Tolga haftalardır kayıp. Serdar Aziz cam adam milyonları cukkalıyor. Sigdurson gören cennetlik... Eren Burak/Umut karması birşey çıktı

Kimi neyi alacak bu?

Cenabet DÖ

takimi 1 gram ileri tasimayan serdar eren cavanda üclüsüne 10 milyon euro bonservis gömerken iyidi dursun efendi!

açıklamaya bak arkadaş. çin'den gelecek teklifleri bekliyoruz diyor. nerden bakarsan bak elinde kalıyor. bir taraftan bakınca o kadar kalitesiz bir kadromuz var ki bize teklif gelse gelse çin'den gelir. avrupa'da hiçbir kulüp bu çöpleri almaz. diğer taraftan bakınca da başkan çin'i hedef göstererek açıklama yapıyor. çin'den bir kulüp başkanı olsam ve Galatasaray'dan bir futbolcuyu istesem bu açıklamaya bakarak bunların eli mahkum seve seve verecekler bu adamı nasıl olsa deyip normalde 10 teklif edeceksem 5 ederim. yani nasıl bir başkan böyle bir açıklama yapabiliyor aklım almıyor. koskoca Galatasaray kulubü nerelere geldi arkadaş

Son düzenleme:
Takimda cine satilabilecek tek oyuncu var o da podolski. Onun disinda kimseye teklifte gelmez gelen de gitmez.

Ulan , uzun zaman kalmiyacanda niye doldurdun kendi akrabalarini kulube. e

Tüzük değişikliği diyosunda bu yalanı atmadığın kaldı.
Hani geçmişi araştırcaktın 1 mil$ verip noldu o iş yalan atmakta üzerine yok
Gs adasını lehimize çıkan davada neden alehte kullandın diye sorarlar halen işgalde
Gs yediniz bi bitiremediniz imza atılsın kaçacak delik arıyacaksın

Cinden gelecek yuksek teklifleri bekliyoruz = Sneijderi Podolskiyi satabiliriz. Elin Cinlisinin Sabriye yuksek teklif verecek hali yok

Çinliler aptal değil bir tek podolski için olursa olur o iş.

Bunu yapsın ve gerçekten de yürürlüğe koysun tüm reziiliklerini unutur ayakta alkışlarım.

Dursun Özbek: "Yeni tüzüğe başkanlık kriterleri koyuyorum. Galatasaray Kulübü'nü 1 lira dahi kim borçlandırırsa cebinden ödeyecek."
Zaten en başından beri olması gereken sistem bu olmalı

2 seneliğine gelmiş ve 500-600 milyon tl para harcamış bir yönetim olduğunu varsayalım

Normalde bunun hesabını vermesi gerekir ama bizde tam tersi bir durum söz konusu

Adamlar Mali genel kurula giriyor kurulda ki dinozor üyelerde ellerini havaya kaldırdı mı hop paranın hesabını vermekten kurtuluyorlar

böyle saçma bir durum olamaz derhal değişmeli

Son düzenleme:
Dursun Özbek: "Yeni tüzüğe başkanlık kriterleri koyuyorum. Galatasaray Kulübü'nü 1 lira dahi kim borçlandırırsa cebinden ödeyecek."

bunu yapsın efsane başkan olur geleceğimizi kurtarır
Nazifoglundan basla o zaman

4.5 milyon euro'yu cebinden odesin kefilim demedi mi ? Nazifoglu aynisini herhangi bir bankaya kefilim deseydi o parayi kurusuna kadar alirlardi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimsenin deginmedigi "Para vermeyeceksem neden baskan oldum" paragrafi butun yazi icerisindeki en uzerine egilinmesi gereken bolum diye dusunuyorum . Ilk bakista goze kulaga guzel bir seda birakan ve "aaa eli acik adammis en azindan" dedirten ama aslinda "baskanlarin yoneticilerin verdikleri ve harcattiklari paralarla isleyen duzen...." itirafindan baska bir sey degil

Yaptigi iyi olmayan bir seyin iyiymis gibi algilandigi bir topluluga karsi en azindan afyonlama taktigi uygulayabilecekken yani susabilecekken ,onu bile dile getirerek yanlis bir isleyisi goze sokuyor

Külliyen yalan ve algı..2017 yılına kadar dese eyvallah da lig tvnin şuanda bile 2023 yılına kadar anlaşması yok :)

Karmasik finansal anlasmalar var ,basit bakkal mantigi ile islemiyor bu olceklerde isler . Adnan polat ve aysal doneminde ileriye yonelik islemlerin kirdirilma proseduru ile bir cok gelirimize temlik konuldu , bunun basinda herkesin bildigi denizbank meselesi var

Bir anlasmanin henuz bugunden vucut bulmamasi ileride gerceklesmesi ongoruldugunde bugunden gelir kabul edilmemesini gerektirmez (karmasik bir cumle ama en basit boyle yazilabilirdi)

Bu meseleler teknik muhasebesel olaylardir ve hepsinin finansal piyasalarda yeri vardir , bu yuzden bu konular hakkinda "normal olarak" sade vatandasin pek derin bilgisi olmaz , normaldir , ama yalan ,iftira denmesi isabetli olmuyor

Cunku bahsettigi bilgiler dogru . Elestiriyoruz ayri , daha bir mesaj once agir elestirdim ama bu soylemi dogru

Bu arada sattığı adamlar da hep Aysal zamanında alınanlar(Burak-Telles-Cemali) ve satabileceği adamlar da hala Aysalın aldıkları(Bruma-Muslera-Şino-Yasin-Sinan)Bir ihtimal Poldi ama o da Çinden teklif gelirse..
Madem para yok 1.5 yılda sadece bonsevislere nasıl 30 milyon euro verebildin?30 milyon verdin ve ne başarın var?Verdiğin 30 milyon euroda satabileceğin kim var?

Dursunun geldiginden sonra yeniden sozlesme imzaladigi senelik ucretler ve harcadigi bonservis bedellerinin mantikla izah edilecek tarafi yok

Dursunu Çine satmakta fayda var. Çekikler hiçbir şey için olmasa incelemek için alırlar.

Nazifoglundan basla o zaman

4.5 milyon euro'yu cebinden odesin kefilim demedi mi ? Nazifoglu aynisini herhangi bir bankaya kefilim deseydi o parayi kurusuna kadar alirlardi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bahsettiğin konuyu bilmiyorum, benim dediğim kulübün bütçesinden çok para harcayan başkan o parayı cebinden ödeyecek. eğer tüzüğe bu tip bir düzenleme gelirse Galatasarayın geleceği kurtulur.

Geri
Üst Alt