Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Yolda futbolu bırakır.Çin'e gidebilecek en büyük aday Hamit bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yolda futbolu bırakır.Çin'e gidebilecek en büyük aday Hamit bence.
Sabri değildir herhaldeKim için ?
Zaten en başından beri olması gereken sistem bu olmalıBunu yapsın ve gerçekten de yürürlüğe koysun tüm reziiliklerini unutur ayakta alkışlarım.
Dursun Özbek: "Yeni tüzüğe başkanlık kriterleri koyuyorum. Galatasaray Kulübü'nü 1 lira dahi kim borçlandırırsa cebinden ödeyecek."
Nazifoglundan basla o zamanDursun Özbek: "Yeni tüzüğe başkanlık kriterleri koyuyorum. Galatasaray Kulübü'nü 1 lira dahi kim borçlandırırsa cebinden ödeyecek."
bunu yapsın efsane başkan olur geleceğimizi kurtarır
Külliyen yalan ve algı..2017 yılına kadar dese eyvallah da lig tvnin şuanda bile 2023 yılına kadar anlaşması yokDursun Özbek: "2023 yılına kadar olan tüm gelirlerimiz Ünal Aysal döneminde harcandı."
dogruluk payi arastirilmali
Külliyen yalan ve algı..2017 yılına kadar dese eyvallah da lig tvnin şuanda bile 2023 yılına kadar anlaşması yok![]()
bahsettiğin konuyu bilmiyorum, benim dediğim kulübün bütçesinden çok para harcayan başkan o parayı cebinden ödeyecek. eğer tüzüğe bu tip bir düzenleme gelirse Galatasarayın geleceği kurtulur.Nazifoglundan basla o zaman
4.5 milyon euro'yu cebinden odesin kefilim demedi mi ? Nazifoglu aynisini herhangi bir bankaya kefilim deseydi o parayi kurusuna kadar alirlardi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çinliler aptal değil bir tek podolski için olursa olur o iş.