Dursun Özbek Pazartesi Adaylığını Açıklayacak İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence de aday olacak

ama ft'nin işin içinde olacağını sanmıyorum. hoca etkisiz bir konumda olmak istemez

Aday olursa seçilme garantisiyle olur. Seçilmeyeceğim seçime girmem gibi bir şeyler demişti.

A Spor'da konuşuldu bu olay Ahmet Yüce Ocaklı-Erden Timur 2si kesinmiş Dinçer'i de çağırmışlar Abdurrahimle onlar da yakınmış bu ekibe..

Listede sadece Işıtan isimli şahıs eksik.

Listesi sağlam, hoca tercihini görmek lazım.

Dursun tabi ki midemi bulandırıyor, uzak dursun hain herif. Ancak dursundan bağımsız olarak söylüyorum, bu listeye kötü diyenler neye göre diyor, nasıl kötü oluyor bu liste. Dötümüzü kurtaran nefin sahibi Erden Timur var, cemal özgörkey var, yüce ocaklı gibi zengin ve sözü dinlenen biri var, çatır çatır konuşan rezan var. Siz nasıl bi liste hayal ediyosunuz mesela?

Not: böyle bi liste oluşturulabileceğine de inanmıyorum ayrıca.

Gercekten Esref beyin baskan olmasini isteyen varmi aralarinizda renkdaslar ?

Rakipleri, Dursun, Abdurrahim, Terim olacaksa Esref beye oy vermeyen Galatasaray’li degildir benim gozumde. Galatasaray genel kurulu gecmisten ders almadiysa bu kulubun sonu iflas orasi kesin. Zamani bilinmez ama sonuc kacinilmaz. Esref beyin kulubu iyi yonetecegi iddiam yok. Kimin yonetemeyecegini iyi biliyorum sadece. Gonul baska adaylar ciksin ister ama zaman dar.

Dursun Özbek ve bahsedilen kadrosu + olabilecek ihtimallere güvenmiyorum çünkü eskiden buralarda olmuş biri tekrar gelmemeli. TD'nn tekrar gelmesine benzemez gibi bakarım.

Metin Öztürkte devam lı muhalefet ve vaziyeti iyi tartmadan hemen aday olduğunu düşünüyorum.

Kaldı bir tek aday ... yoksa açıkçası bayıldığımdan değil.

Şu adamlardan kurtulmalı bu camia kulübe haciz gönderen yaptığı kasa kolaylıgıni faizle sömürmeye kalkan adam değil mi bu adam. Başka ülkede olsa kulüpten ilişiğini keserlerdi biz hala aday olacak mı diye tartışiyoruz..

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt