Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogrusun renkdasda, Esref beyin ne vizyon olarak nede maddi güc olarak baskan olmamasi lazim diye düsünüyorum.Dursun Özbek ve bahsedilen kadrosu + olabilecek ihtimallere güvenmiyorum çünkü eskiden buralarda olmuş biri tekrar gelmemeli. TD'nn tekrar gelmesine benzemez gibi bakarım.
Metin Öztürkte devam lı muhalefet ve vaziyeti iyi tartmadan hemen aday olduğunu düşünüyorum.
Kaldı bir tek aday ... yoksa açıkçası bayıldığımdan değil.
Dogrusun renkdasda, Esref beyin ne vizyon olarak nede maddi güc olarak baskan olmamasi lazim diye düsünüyorum.
Boku yedik ya.Fatih Altaylı:
Avukat Rezan Epözdemir aradı. Dursun Özbek'in listesinde yer almasının söz konusu olmadığını ama Özbek'in aday olması halinde kendisini destekleyeceğini, Ali Yüce gibi önemli isimlerin de Özbek'in yanında yer alacağını söyledi.
Boku yedik ya.
Bu kulupte eskiye dönmek, tekrar tekrar eskiyi denemek aliskanlik haline geldi. Baskan gidiyor Aysal gelsin. Hoca gidiyor geri gelsin. Apo shutlaniyor geri gelsin. Sıkıldık artık bu sacmaliklardan ya.Sıkma canını. Belmas’ı ağır eleştirsemde gidip gitmemesi konusunda bu yüzden kararsızdım, korktuğumuz başımıza geliyor. Umarım para bazı kapıları açar, zira kulüp kepenk kapatacak. Bunda sorumlu taraftar değil, genel kuruldur.
Karanlik yapinin trollerinden artik bol bol Dursunun ne kadar muthis bir baskan oldugunu, kulübe 10m euro hibe ettiğini falan duyarız.ftciler için de enteresan sınav
ft takıma dönüyor;
öte yandan tarihin en kötü başkanlarından dursun başkan oluyor. al sana çatışma oyna bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 155104
Takımı 3 sene yasaklara mahkum edenBu kulupte eskiye dönmek, tekrar tekrar eskiyi denemek aliskanlik haline geldi. Baskan gidiyor Aysal gelsin. Hoca gidiyor geri gelsin. Apo shutlaniyor geri gelsin. Sıkıldık artık bu sacmaliklardan ya.
Ihrac edilecek adamı basimiza kurtarici olarak getirmek istiyorlar. Dün levent dilliyordu asporda, 600 milyon ödeme varmis, sicak para verecek birileri lazımmış. Dursun uygunmuş bu tanıma.
Bugun de rezan dilliyor. Rezan dildolari dursun destegine ne tepki verecekler bakalim. Belmasa saydıran adam dursuna destek olacagini acikliyor