Dursun Özbek Pazartesi Adaylığını Açıklayacak İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belmas artık dava edip şu seçim işlerini ertelemeli isimlere bak

Dursun Özbek ve bahsedilen kadrosu + olabilecek ihtimallere güvenmiyorum çünkü eskiden buralarda olmuş biri tekrar gelmemeli. TD'nn tekrar gelmesine benzemez gibi bakarım.

Metin Öztürkte devam lı muhalefet ve vaziyeti iyi tartmadan hemen aday olduğunu düşünüyorum.

Kaldı bir tek aday ... yoksa açıkçası bayıldığımdan değil.
Dogrusun renkdasda, Esref beyin ne vizyon olarak nede maddi güc olarak baskan olmamasi lazim diye düsünüyorum.

Dogrusun renkdasda, Esref beyin ne vizyon olarak nede maddi güc olarak baskan olmamasi lazim diye düsünüyorum.

Bana göre vizyon kısmını abartıyoruz yav , tüm türk futbolunda hangi vizyon geldide nerelere geldi? Vizyon dediğin altyapıya hakikaten yatırımı yapıp belki kendinen sonra 6 -7 sonra belki 10 sene sonra oradan sayısız meyve yemek ve bunu hem sportifte hem satışta kullanarak seni rahatlatacaktır misal. Ona ok ki vizyon sayılmaz dünyada 50 tane örenği vardır yetiştirip hem oynatan hem satan kulüp. Örneğin ben 96 - 2000 arasındaki kadronun içeriğinde kaçı altyapı ya da kaç tanesi trasnfer edilip A takımda doğru pişmiş gibi gibi dallanabilir bence o konu. Bizimde şans yanımızdaymış ki o kadro nerelere evrildi 4 senede.

Bugüne kadarda maddi gücün başarıya direkt etkisi olan başkan görmedim ? (4 yıldır Ali Koç fenerde - hüsran , bizde Ünsal Aysal maddi gücü epeycene var ama maddiyatla gelmedi o zamanki başarılar vs.)

Koordinasyon ve parayı yönetme az da şans gerekiyor bu işe - trasnferlerine bağlı bu yaz mesela senenin akıbeti , o da doğru "kumar" ı oynamaktan geçiyor ve zarara uğramadan mümkünse.

Bu mantıkta sende bende başkan olabiliriz - tabii kulüp yönetmek sadece futbolla alakalı olaydı, zilyon tane şeyle uğraşıyorsun sonuçta.

Bilmiyorum valla ben geçimişi olan kişi istemiyorum çünkü laf etmesi - mualif olamsı kolay ve bugünlerde hırt oldumu herkes bayılıyor laf etmeye özellikle bizim camiada. Süreklilik, devamlılık gerekiyor hem yönetim hem teknik kadro anlamında. O zaman tamamen belki tamamen futbolcular vs odaklanabiliriz diye düşünüyorum.

Galatasarayı alacakları için icraya verenlerden biri değilmiydi bu adam kardeşinin otel masrafını kulübe gönderen fln şimdi nasıl aday oluyor
Erden Timur onun listesine gireceğine kendi aday olsun

Bu yönetim sinan tara gibi bir adamın altında birleşse süper olur.
Ama dursun özbek olmuyor..

Dursun özbeği bende beğenmiyorum.Fakat taraftarlarda çok abartı bir özbek düşmanlığı var.Çoğu sırf fiziksel özelliklerinden dolayı bu abartı tepkiyi veriyor.

Polat,aysal,özbek ve rahmetli Mustafa cengiz bunlar benim gözümde aynı.. hepsi ortalamanın üstünde kötü bir yönetim sergileşmişdir.Burak bunları solladı geçdi.

Egolar ,kıskançlıklar bir kenarıya bırakılıp bu zor dönemde bir kereliğine bir çatı adayı belirlenmeli her anlamda çok güçlü bir yönetim oluşturulmalıdır.

Aksi taktirde diğer iki klüpde bizim önümüze geçer ..Çünkü kadro olarak çok net üzerimizdeler.Şampiyonluk hasreti uzayabilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DxBKTIfWsAA-HLM.jpg

Onun döneminde zarar showu yapmissiz

Fatih Altaylı:

Avukat Rezan Epözdemir aradı. Dursun Özbek'in listesinde yer almasının söz konusu olmadığını ama Özbek'in aday olması halinde kendisini destekleyeceğini, Ali Yüce gibi önemli isimlerin de Özbek'in yanında yer alacağını söyledi.

Fatih Altaylı:

Avukat Rezan Epözdemir aradı. Dursun Özbek'in listesinde yer almasının söz konusu olmadığını ama Özbek'in aday olması halinde kendisini destekleyeceğini, Ali Yüce gibi önemli isimlerin de Özbek'in yanında yer alacağını söyledi.
Boku yedik ya.

Koca camia küfürler edip yolladığımız Dursun Özbek'ten başka aday çıkartamıyor.

Galatasaraylı olan zengin iş adamları bundan sonra tek laf etmesinler yalancı çıkarcı herifler.

Sıkma canını. Belmas’ı ağır eleştirsemde gidip gitmemesi konusunda bu yüzden kararsızdım, korktuğumuz başımıza geliyor. Umarım para bazı kapıları açar, zira kulüp kepenk kapatacak. Bunda sorumlu taraftar değil, genel kuruldur.

Sıkma canını. Belmas’ı ağır eleştirsemde gidip gitmemesi konusunda bu yüzden kararsızdım, korktuğumuz başımıza geliyor. Umarım para bazı kapıları açar, zira kulüp kepenk kapatacak. Bunda sorumlu taraftar değil, genel kuruldur.
Bu kulupte eskiye dönmek, tekrar tekrar eskiyi denemek aliskanlik haline geldi. Baskan gidiyor Aysal gelsin. Hoca gidiyor geri gelsin. Apo shutlaniyor geri gelsin. Sıkıldık artık bu sacmaliklardan ya.

Ihrac edilecek adamı basimiza kurtarici olarak getirmek istiyorlar. Dün levent dilliyordu asporda, 600 milyon ödeme varmis, sicak para verecek birileri lazımmış. Dursun uygunmuş bu tanıma.

Bugun de rezan dilliyor. Rezan dildolari dursun destegine ne tepki verecekler bakalim. Belmasa saydıran adam dursuna destek olacagini acikliyor

Bu kulupte eskiye dönmek, tekrar tekrar eskiyi denemek aliskanlik haline geldi. Baskan gidiyor Aysal gelsin. Hoca gidiyor geri gelsin. Apo shutlaniyor geri gelsin. Sıkıldık artık bu sacmaliklardan ya.

Ihrac edilecek adamı basimiza kurtarici olarak getirmek istiyorlar. Dün levent dilliyordu asporda, 600 milyon ödeme varmis, sicak para verecek birileri lazımmış. Dursun uygunmuş bu tanıma.

Bugun de rezan dilliyor. Rezan dildolari dursun destegine ne tepki verecekler bakalim. Belmasa saydıran adam dursuna destek olacagini acikliyor
Takımı 3 sene yasaklara mahkum eden
Ekonomisini en nazik tabirle içinden geçen
çapsız, kötü bir adam kurtarıcı olacak ve Rezan destekliyor. Rezan ın ve destekleyen herkesin Galatasaray ın iyiliğini istediğinden bırak şüphe etmeyi, Galatasaray düşmanı olduğundan eminim.

Eşref Hamamcioglu, yanina Cemal Bey ve Erden Timur'u alsa bence yeter. Belki 1 tane daha parali biri bulunur. Zengin mi bilmiyorum ama bence Baskanlık makamini kaldirabilecek birisi fakat 600 milyonluk odeme de ciddi. Kendisinde yoksa dahi olan kişileri yonetime almali.

Oğuz Atay sallamış yine.

Terim sportif AŞ’nin falan başına geçmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt