Dursun Özbek Pazartesi Adaylığını Açıklayacak İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan olmak hatta yönetimde olmak hiç mantıklı değil.Hem para vericeksin hem zaman vericeksin işlerin aksıycak hemde başarı şansın %10 fln.Aklı

başında insanın gireceği iş değil.Unal Aysal bile pişman başkan olduğuna net bir şekilde.Rezzanı dinledim bir daha yönetime girmem diyor adam

dışardan destek veririm diyor cebinden 7 milyon vermiş,birde küfür yedi herkesden başkan dahil.

Guclu Baskan ve zengin yonetim lazim. 5 kisi kasa kolayligi saglasa yeter.
Baskan : Muhtar Kent
Yonetim : Ali Sabanci 3 Milyon 50 bin Euro
Erden Timur : 3 Milyon 50 bin Euro
Bahittin Demirbilek : 3 Milyon 50 bin Euro
Hakan Üstünberk : 3 Milyon 50 bin Euro
Sinan Tara : 3 milyon 50 bin Euro
Toplanan 15 milyon Euro BB icin kullanilir. Kalan para oyuncu satisindan karsilanip artan parayla da transfer yapilir.

2019'da şöyle bir haber var mesela

Çin'n en zengin 43'üncü iş adamı olan Zhu Xingliang'ın Galatasaray'a yapmak istediği yatırımın detayları belli oldu.

Şu an ki durumdan en kötü ne kaybederiz

59097a1261361f1668c6b55b

Şunu kaybedersin, kulübü alan yatırım şirketi ya da şahıs sadece kar etme odaklı işletebilir Kasımpaşa gibi. Yüksek yatırımlar yapmaz orta sıra takımı haline getirir seni, Milan'ın yaşadığının bir benzeri olur.

Toplanan 15 milyon Euro BB icin kullanilir. Kalan para oyuncu satisindan karsilanip artan parayla da transfer yapilir.
Yönetici 3 veriyorsa baskan da 6 falan vermeli renkdaş bedava başkanlık var mı öyle. Muhtar milleti keriz mi sanıyor.

Şunu kaybedersin, kulübü alan yatırım şirketi ya da şahıs sadece kar etme odaklı işletebilir Kasımpaşa gibi. Yüksek yatırımlar yapmaz orta sıra takımı haline getirir seni, Milan'ın yaşadığının bir benzeri olur.
2-3 senedir orta sıra takımı olduk zaten aslında, yapılan transferler daha da düşecek bu borçlarda. Uzun vadede dediğin doğru olabilir ama şu önümüzde ki 5 senelik dönemde bir el atılması lazım kulübe, bu çark böyle dönmez. Ne şampiyonluk ne şampiyonlar ligi gelirleri bu düzeni döndürmüyor şu an

seni 50b avroda durduran ne oldu?

deprem gibi sene geçirdik , şu liste baya baya Armageddon filmindeki meteor misali sonumuzu getirir heralde.

zaten imkansız ikilemler var orda.

Bir de bu A.Albyarak'ın derdi nedir? neden bu denli yönetici olma isteği var bu adamın?
Kendisi oyunculara kültürel açıdan baya nitelik katan 1 yönetici. Oyuncuları bol bol ok atma etkinlikleri, saraylar v.s. kültür gezilerine götürüyor. Eksikliğini olmadığı zamanlarda arıyoruz.

Galatasaray'da Pazartesi gününü işaret eden Dursun Özbek'in ekibindeki Ahmet Ocaklı, Erden Timur, Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin bazı planları belli oldu.

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray camiası için yarın çok kritik. Ahmet Ocaklı, Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin elini taşın altına koyacağı bildirilirken, Dursun Özbek hafta başını işaret etmişti. Kendisine olan baskı devam ederken, Özbek için çalışmalarda bulunan ekip bazı planlamaları da yapıyor.

İşte plandaki maddeler​

• Yaratılacak kaynak sonrası Kerem Aktüroğlu, Marcao, Nelsson gibi oyuncuların, ekonomik darboğazdan çıkmak için satılma zorunluluğu ortadan kalkacak.
  • Riva, Mecidiyeköy gibi projeler, vadesinden önce elden çıkarılmayacak, gelirler kırdırılmayacak. Projeler hızla tamamlanacak.
  • Galatasaray'da, kurulacak güçlü liste ile 2024’teki yeni seçime kadar projelerin tamamlanması ve başta futbol olmak üzere sportif başarı hedefliyor.

Gerçekçi bulmadığım için konuyu açmadım

2-3 senedir orta sıra takımı olduk zaten aslında, yapılan transferler daha da düşecek bu borçlarda. Uzun vadede dediğin doğru olabilir ama şu önümüzde ki 5 senelik dönemde bir el atılması lazım kulübe, bu çark böyle dönmez. Ne şampiyonluk ne şampiyonlar ligi gelirleri bu düzeni döndürmüyor şu an

Geçen sene şampiyonluğa oynadın, ondan önce de korona sonrasına 15 sakatla girdin olur onlar ama bu sene pek kabul edilebilir değil.

Biz orta sıra takımı olduysak kim üst sıra takımı gibi de düşünmek lazım, bence böyle söylemler doğru değil.

Galatasaray'da Dursun Özbek ve Ekibinin Planlaması Belli Oldu

*Yaratılacak kaynak sonrası Kerem Aktüroğlu, Marcao, Nelsson gibi oyuncuların, ekonomik darboğazdan çıkmak için satılma zorunluluğu ortadan kalkacak.

*Riva, Mecidiyeköy gibi projeler, vadesinden önce elden çıkarılmayacak, gelirler kırdırılmayacak. Projeler hızla tamamlanacak.

*Galatasaray'da, kurulacak güçlü liste ile 2024’teki yeni seçime kadar projelerin tamamlanması ve başta futbol olmak üzere sportif başarı hedefliyor.

Neyse ciddi olursak Muhtar Kent bence uluslararasi sponsor bulabilir. En azindan sansimiz daha fazla olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt