Dursun Özbek Pazartesi Adaylığını Açıklayacak İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene şampiyonluğa oynadın, ondan önce de korona sonrasına 15 sakatla girdin olur onlar ama bu sene pek kabul edilebilir değil.

Biz orta sıra takımı olduysak kim üst sıra takımı gibi de düşünmek lazım, bence böyle söylemler doğru değil.
Genel olarak 3 büyük kulübün borçları artık ortamı döndüremediği için hepsi düştü zaten. Ben sadece Gs olarak değil aslında genel olarak demek istedim. Kötünün kötüsü olduk, şampiyonluğa oynarken bile hiç bir şekilde istediğimiz takım yoktu. İstediğimiz adamları alamıyoruz artık, her şeyin maddiyatını düşünerek hareket ediyoruz. Zaten aldığımız para bizi idare etmiyor, birde ya tutarsa mantığı hareket ediyoruz.

Ben bu düzenin böyle gidemeyeceğini görüyorum. Bilmiyorum belki karamsarımdır.

Galatasaray'da Pazartesi gününü işaret eden Dursun Özbek'in ekibindeki Ahmet Ocaklı, Erden Timur, Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin bazı planları belli oldu.

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray camiası için yarın çok kritik. Ahmet Ocaklı, Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak gibi isimlerin elini taşın altına koyacağı bildirilirken, Dursun Özbek hafta başını işaret etmişti. Kendisine olan baskı devam ederken, Özbek için çalışmalarda bulunan ekip bazı planlamaları da yapıyor.

İşte plandaki maddeler​

• Yaratılacak kaynak sonrası Kerem Aktüroğlu, Marcao, Nelsson gibi oyuncuların, ekonomik darboğazdan çıkmak için satılma zorunluluğu ortadan kalkacak.
  • Riva, Mecidiyeköy gibi projeler, vadesinden önce elden çıkarılmayacak, gelirler kırdırılmayacak. Projeler hızla tamamlanacak.
  • Galatasaray'da, kurulacak güçlü liste ile 2024’teki yeni seçime kadar projelerin tamamlanması ve başta futbol olmak üzere sportif başarı hedefliyor.

Gerçekçi bulmadığım için konuyu açmadım

Geçenki haberin devamı, ısrar ediyorlar olacağından.

Ben de hala ihtimal vermiyorum.

Bu kadro kurulursa kesin kazanır bu arada.

Mesela şu herif neden başkan olmuyor

Reklam yaptı o kadar

3_200-milyon-dolarla-galatasaray-baskanligi-icin-geliyor_16110562079.jpg
Şu an maaşının 10da 1i ile koç şirketlerini almakla uğraşıyor

Gercekten Esref beyin baskan olmasini isteyen varmi aralarinizda renkdaslar ?
Sene başında genel kurul öncesi, hangi başkan hangi TD ile çalışacak gündemi sırasında. Adamın açıklaması var hoca konusunda önceliğimiz belli ama önce masaya otururuz şartlarda anlaşırsak yola başlarız şekilde. Aynı şekilde Burak Elmas'da hocam al dükkan tamamen senin diyerek göreve başladı. Ondan sonrasını gördük.

Diğer zihniyetlerinde Burak Elmas tarzından pek farkı yok bence. Mevcut sistem içinde Eşref bey en makul aday duruyor.

Edit : Eşref bey TD'ün limitinizi bilmem ne yaparım diyebileceği tarzda bir başkan değil görünen kadarıyla.

Tabii ki kesin kazanır. DÖ'nün lisede Hamamcıoğlu'ndan fazla etkisi var. M.Öztürk'ün oylarını da çalar. Albayrak'ın da en az 300 oyu vardır.

Olursa sen ne düşünüyorsun adminim? Son yılların en paralı listesi olur -Özgörkey vs'de konuşuluyor.- ama bir o kadar da vizyonsuz. 2017'deki transferlerde maliyet haricinde neredeyse firesiz kapatmamızda Tudor'un topçudan anlamasının etkisi vardı bence. Futbolu çevirebilirler mi?

Dursun kesinlikle aday değil diyorlar. Aysal'a da çok iyi yönetim kurup başkanı sen ol demişler kabul etmemiş.

Bu olacagina b*toxlu olsun daha iyi

Eşref son aldığı oy oranını koruyabilir mi ? Korursa Özbek’in işi kolay görünmüyor ya da Eşref’in aldığı oyun çoğu zaten Dursun’a gidecek oylardır diyebilir miyiz ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşref son aldığı oy oranını koruyabilir mi ? Korursa Özbek’in işi kolay görünmüyor ya da Eşref’in aldığı oyun çoğu zaten Dursun’a gidecek oylardır diyebilir miyiz ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Listeler belli olmadan bir şey demek doğru değil -listesinin güç kaybettiği söyleniyor- ama hem Öztürk hem de Özbek katılırsa 1000 maks alır bence. (Aynı katılım olursa) Çünkü Faruk Süren-Ali Dürüst Özbek'e aday ol demiş. Elmas cephesinin oylarının büyük bölümü oraya kalacak. Özbek hem Hamamcıoğlu hem de Öztük'ten oy çalar. Daha bizim gibi, taraftarca bakanların çoğunluğu oy kullanmaz muhtemelen. O yüzden de katılım düşer. Albayrak'ın da az ama kemik oyu var. Galip belli olur bence.

Tabii ki kesin kazanır. DÖ'nün lisede Hamamcıoğlu'ndan fazla etkisi var. M.Öztürk'ün oylarını da çalar. Albayrak'ın da en az 300 oyu vardır.

Olursa sen ne düşünüyorsun adminim? Son yılların en paralı listesi olur -Özgörkey vs'de konuşuluyor.- ama bir o kadar da vizyonsuz. 2017'deki transferlerde maliyet haricinde neredeyse firesiz kapatmamızda Tudor'un topçudan anlamasının etkisi vardı bence. Futbolu çevirebilirler mi?

Rezil olmamak için ellerinden geleni yapacaklardır bu liste olursa ama bu onları ne yapmaya sevk eder bilmiyorum.

Gel gelelim atladığımız önemli bir detay var. Mustafa Cengiz başkan olduğunda kulüpteki oyuncuların maaşları ödenmiyordu ve o yüzden çat diye Badou'yu satmıştık, böyle bir adamın olduğu yerde diğerleri bu tip durumlara göz yumar mı muamma.

Her kim ne derse desin ben tarihte Dursun Özbek'ten daha kötü ve rezil bir başkan hatırlamıyorum, üstüne 3 senede 150 milyon euro gibi inanılmaz bir zararla bırakmıştı takımı.

Futbolu çevirme konusu ise hocaya bakar, bu liste yüksek ihtimalle Okan Buruk'u getirir. Hatta kim gelse Okan Buruk'u getirecek gibi geliyor bana.

Rezan Epözdemir- Erden Timur kavgalıymış mesela o yüzden Oğuz Altay'ın o listesi tamamen yalan. Aysal adaylığı kabul etseymiş Cemal Özgörkey-Erden Timur- Sedat Doğan ve bir kaç daha iyi isim olacakmış listesinde. Sedat Doğan Eşref'in listesine geçmiş. Özbek'in denildiği gibi Ahmet Yüce, Erden Timur gibi bir listeyle gelirse diğer isimlerde az çok güçlü isimler olacağı için net kazanır dendiği gibi ama Albayrak listede olamıyor herhalde Sportif'te görev alacak. Gelecek yönetim Kemerburgaz tesisini kaliteli bir şekilde en kötü Elmas'ın projesi gibi yapsın ve Florya tesislerinin arazisinin tamamını alsında proje olarak beklentim sadece bu ikisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt