Dursun Özbek: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizi çok iyi anladım. Hepinize saygı duyuyorum.aziz Nesin i yad ettiniz.insanın dünyadaki varlığına anlam katip.Allah un varlığına ispatsiniz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GANGNAM-STYLE-An-Important-Cultural-Study-e1347931897136.jpeg

dabilyu dabilyu dabilyu nokta bomba bomba nokta com doya doya bitmez tadim var doksan altmis doksan vucudum var.

Okuduğum kadarıyla bi çoğunuz çocukça yorum yazıyorsunuz. Yahu adam daha yeni geldi.nefes alin.aysal dediginiz adam kulübü uçuruma sürükledi.biliyomusunuz.2 yildiz alçak diye kulübün ağzına sicti.yanında çalışan adamlar komisyonun u klupten aldı.SİZ HALA AYSAL DİYONUZ....açın su kafayı artık.çıkın dışarı hava alın o2 gitsin beynin ize balık yiyin fosfor gitsin motor çalışsın.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

wSFEK4s.jpg

İnşallah provokasyon maksatlı patlatılan bombalardan birini kastetmemiştir. :D Doğuda falan böyle...

Açıklasam mı açıklamasam mı diye düşünürken bombalar elinde patlayan Dursun hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

Birde Van Persie, Podolski felan açıklanırsa (hayal olsa da) böyle birşey olursa möt oluruz valla hepimiz. :D Gerçi Van Persie gelsin ben möt olmaya hazırım. :P

Niye böyle yapıyonuz ya yapcanız işeee :) ulan hiç böyle olmamıştım artık ne yapıyoz ne ediyoz bilmiyom bilmek mümkün değil zaten şuna bak td 1-2 yıldız vs başkan bombalar art art'a patlıyacak diyor kime göre hareket edeceğiz ula biz.

@AslanStatistic: Dursun Özbek: Salı gününden itibaren transfer bombaları patlamaya başlayacak.

asdfassadad :D adam dalga geçiyor.

adam pazartesi demedi patatesi dedi.

pazartesiye 8 saat var ne haber var ne duyum hadi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt