Dursun Özbek: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibiler iki kupa kazanmış hamzayı ve yönetimi sabırlı bi şekilde beklemeyip daha tranfer sezonu başlayalı 3 gün olmasına rağmen sallayıp durmak adamla dalga geçmek iki kupa kazanmasına rağmen kovulmasını beklemek hiçbirşeyi beğenmemek çok dolu çok anlamlı mesajlarınıza sebep oluyor dimi .

Bak daha beşiktaş ne yaptı tosici aldı sadece çok mu vizyonlu ?? Daha fenerbahçe transfer yapmadı adı geçen fernandao ve şenerle biz ilgilensek hamza vizyonsuz diye eleştirilir . Bu Fenerbahçe 25 inde sezonu açıcak ona rağmen transferlerle ilgili hiçbişey bilinmiyo (şener fern. Hariç ) biz temmuzun kaçında açıcaz bilmiyorum ama fenerbahçeyle 15 gün aramızda fark var çok mu geç kaldık ne gerek var bu elhamlılığa ee daha 3 gün olmuşken bu neyin eleştirisi bay muhalefet?? Medyanın gazına gelmeyin . Bence biraz sabırlı olmayı öğrensen en iyisi . Aklının başına gelmesini ve olaya uzaktan bakıp yapıcı yorumlar yapmanı diliyorum.

Adam kendi ağzıyla oyuncular söylüyor millet buna kızıyor hala gelmişsiniz gazete diyorsunuz.

Bak kardesim hamzayı geldiğinden beri eleştriyorum. Oyunu okuyamamasında yaptığı değişikliklerde çıldırdım. Elinde aynı özellikli 4 tane oyuncu olmasına rağmen hala gidip bilalin peşinden koşması burada insanları sinir etmesi.

Bak soruyorum bilali aldın yekta-emreç-dzemali-selçuk var elinde eeee bilali alıyorsun kimi nereye göndeeceksin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk bomba olağanüstü MALİ genel kurul = ben biraz borçlanabilir miyim ?!

Adam kendi ağzıyla oyuncular söylüyor millet buna kızıyor hala gelmişsiniz gazete diyorsunuz.

Bak kardesim hamzayı geldiğinden beri eleştriyorum. Oyunu okuyamamasında yaptığı değişikliklerde çıldırdım. Elinde aynı özellikli 4 tane oyuncu olmasına rağmen hala gidip bilalin peşinden koşması burada insanları sinir etmesi.

Bak soruyorum bilali aldın yekta-emreç-dzemali-selçuk var elinde eeee bilali alıyorsun kimi nereye göndeeceksin.
Senin terbiye dışı konuşmalarına cevap vermiycem çünkü fikrimiz bir olmasada renkdaşız hedefimiz aynı seni benden sayıyorum
Ama son olarak ben şunu söyliyim sana prens roberto ve prandelli ekselanzlarıyla başarılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
valla pazartesi sali gelince ve önemli transferleri hata bombalari yerli futbolcular arti ic piyasadan yabancilarsa ozaman cok kötü tepki yer, böyle iddiali aciklama yapiyorsan ozaman hakini vereceksin!

Bu tarz açıklamalarla gaza gelecek yaşı artık aştığımı düşünüyorum. O yüzden bana tesir etmedi. "Hadi bakalım..." diyip geçiyorum şimdilik.

Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Sürpriz beklemek hayal.

Teknik Direktörümüz zafer sarhoşluğu içinde, takımı ve özellikle yerlilerini çok beğeniyor. -> Bu da demek ki alacağı oyuncular alternatif, yani bench için.

Ekonomik ölçüler çerçevesinde hareket edeceğimizi söylüyor. -> Bu da demek ki yıldız falan beklemeyin.

Kafa şuna basmıyor tabii, bize ligimizde 1 tık altı da yeter denilip Muslera alınmasaydı (Sıradan bir kaleci peşindeydik hatırlarsanız) bugün 2 şampiyonluğumuz eksikti. Sinejder 'de keza aynı şekilde. Bir de bu oyunculardan zarar etmeyeceğimiz gerçeği var.

Kafa ne zaman dank eder? Maalesef ŞL 'nde üstüste brkaç maç 4-5 yiyince. :(

hamza ile bir olup takıma birkaç tane saatli bomba koyucaklar artık kaçıncı hafta patlarız bılmem

Gerçekten Özbek ve Hamzaoğlu fosil diye tabir ettiğimiz zihniyetteler..Birisi bizim takım yıldızlar topluluğu zihniyetindeki 80's diğeride yerli malı yurdun malı modundaki 90's lar... Maalesef galatasaray tecrübe kazanılacak bir yer değil ama kadroya bakarmısınız Dünya futbolundan bir haber ÖZBEK-TANMAN-HAMZAOĞLU...Ben Musleranında satılabileceğini düşünüyorum artık yerine Hayrettin alınır ve hoşgeldin 90 lar partisi yapılır.. Yazık bu taraftar bunu haketmiyor aslında ülke futbolu bile bu zihniyetleri hak etmiyor..Şimdiden geçmiş olsun.

Hamza ve Dursun.. İsimlerden bile belli Galatasaray'ın çapında olmadıkları..

Serdar aziz , Bilal , Aatif , Adem büyük , Güray Vural helal olsun bombalara bak.

Umarım bombalar bizim beklediğimiz türdendir.

çok hayallere kapılmamakta beklentileri düşük tutmakta fayda var bence çünkü hayal kırıklıgı olma ihtimali malesef daha yüksek gibi

keşke taraftar sosyal medyadan yöneticilere vs tepki koyabilecegi bir ortam olsa taraftar sesini duyuramıyor en büyük sıkıntı bu

Galatasaray yönetimi, Bursaspor'lu Serdar Aziz ve Sivasspor'lu Aatif Chahechouhe için girişimlerini hızlandırdı. Görüşmeler olumlu geçiyor.

(Ntv Spor)

Maytap bunlar ne bombası :)

içe doğru patlıyormuş bombalar. Dikkatli olun sayın başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt