Yaman Alsancak
Sarı Üye
- 15 Kasım 2013
- 417
- 109
- 613
Senin gibiler iki kupa kazanmış hamzayı ve yönetimi sabırlı bi şekilde beklemeyip daha tranfer sezonu başlayalı 3 gün olmasına rağmen sallayıp durmak adamla dalga geçmek iki kupa kazanmasına rağmen kovulmasını beklemek hiçbirşeyi beğenmemek çok dolu çok anlamlı mesajlarınıza sebep oluyor dimi .
Bak daha beşiktaş ne yaptı tosici aldı sadece çok mu vizyonlu ?? Daha fenerbahçe transfer yapmadı adı geçen fernandao ve şenerle biz ilgilensek hamza vizyonsuz diye eleştirilir . Bu Fenerbahçe 25 inde sezonu açıcak ona rağmen transferlerle ilgili hiçbişey bilinmiyo (şener fern. Hariç ) biz temmuzun kaçında açıcaz bilmiyorum ama fenerbahçeyle 15 gün aramızda fark var çok mu geç kaldık ne gerek var bu elhamlılığa ee daha 3 gün olmuşken bu neyin eleştirisi bay muhalefet?? Medyanın gazına gelmeyin . Bence biraz sabırlı olmayı öğrensen en iyisi . Aklının başına gelmesini ve olaya uzaktan bakıp yapıcı yorumlar yapmanı diliyorum.
Adam kendi ağzıyla oyuncular söylüyor millet buna kızıyor hala gelmişsiniz gazete diyorsunuz.
Bak kardesim hamzayı geldiğinden beri eleştriyorum. Oyunu okuyamamasında yaptığı değişikliklerde çıldırdım. Elinde aynı özellikli 4 tane oyuncu olmasına rağmen hala gidip bilalin peşinden koşması burada insanları sinir etmesi.
Bak soruyorum bilali aldın yekta-emreç-dzemali-selçuk var elinde eeee bilali alıyorsun kimi nereye göndeeceksin.
Moderatör tarafında düzenlendi: