Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ben transferinde değilim renktaşım.Fatih Terim döneminde ki gibi Galatasaray'ın her maçını zevkle izleyeyim yeter.Yıldız gelmiş,yıldız gitmiş umrumda değil.Sahada Galatasaray kimliğini iyi yansıtan bir takım olsun bana yeterRenktaşım ben de öyle düşünüyorum... Şimdi ne desin adam ya sabriyle olur mu sağ kanat Sabri iyi yedek attıktan cacık olmaz bakma takım çok iyi değil çoğunu göndereceğimde o kadar para yok mu desin... Vizyonsuz diyenler vizyonerler sayesinde bu sene çok transfer yapamayacağımızı hesaba katmıyorlar... Tipik taraftar mantığı bakkal hesabıyla oyuncu gönderir oyuncu alırlar... Menajerlik oyunlarıyla kendilerini Morinho zannederler...
Valla ben transferinde değilim renktaşım.Fatih Terim döneminde ki gibi Galatasaray'ın her maçını zevkle izleyeyim yeter.Yıldız gelmiş,yıldız gitmiş umrumda değil.Sahada Galatasaray kimliğini iyi yansıtan bir takım olsun bana yeter
Senden G.Saray Başkanı olabiliyorsa benden de ABD Başkanı olur...Çok iyi laf sokuyon kardeşimO kadar aşağıya çekemezsin heralde
ama ben hala transfer konusunda sabırlı olduğuma göre aşırı saçma bi laf sokma girişimi olmuş olsun renktaşım tekniğin iyi fakat biraz daha pratiğe ihtiyacın var sen git evde pratiğini arttır sonra gel yine laf sok bu sefer söz bozmıycam daha sonra belki baya gelişirsin 23 nisanda forum adminliğini sana veririz