Dursun Özbek: "Pazartesi gününden itibaren bombaları patlatıyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz yavas patlatsak iyi olur. bu taraftar bilal, aatif, serdar aziz, vs. bombalarini kaldiramayabilir.

Renktaşım ben de öyle düşünüyorum... Şimdi ne desin adam ya sabriyle olur mu sağ kanat Sabri iyi yedek attıktan cacık olmaz bakma takım çok iyi değil çoğunu göndereceğimde o kadar para yok mu desin... Vizyonsuz diyenler vizyonerler sayesinde bu sene çok transfer yapamayacağımızı hesaba katmıyorlar... Tipik taraftar mantığı bakkal hesabıyla oyuncu gönderir oyuncu alırlar... Menajerlik oyunlarıyla kendilerini Morinho zannederler...
Valla ben transferinde değilim renktaşım.Fatih Terim döneminde ki gibi Galatasaray'ın her maçını zevkle izleyeyim yeter.Yıldız gelmiş,yıldız gitmiş umrumda değil.Sahada Galatasaray kimliğini iyi yansıtan bir takım olsun bana yeter

Valla ben transferinde değilim renktaşım.Fatih Terim döneminde ki gibi Galatasaray'ın her maçını zevkle izleyeyim yeter.Yıldız gelmiş,yıldız gitmiş umrumda değil.Sahada Galatasaray kimliğini iyi yansıtan bir takım olsun bana yeter

Biz şimdi taraftar mantığıyla geçen seneki performanslarına göre değerlendiriyoruz... Sezon öncesi kampta takım savunmasını oturtabilir oyunculardan ciddi performans alabilirse Fatih hocanın elindeki kadrodan fazlası var bu takımda... Takım Savunması kontraatak tek toplar ve oyunu hızlandırabilirse iyi maçlar izleriz... Mantıklı ve başarılı Takım'lar için transfer son çaredir aslında yeterki uyum yakalasınlar...

hadi bakalım bekliyoruz sakın bize yıldız diye istemediğimiz adamları yutturmaya kalkışmayın taraftar bunu yemez !

Bugün - yarın dedikodu çok olur o halde.

bu sabahki imza töreninini izledim de , yanında hoca var diye bol keseden sallamamış başkan

geri dön ünal aysal,geri dön geri dön uzanıp tutuver elimi birgün,utanır diyemem ne olur geri dön..

Evet bir bomba patlattın ama taraftara patlattın... Gittin demirören denen şikeciyi destekledin yüzümüzü yere düşürdün :red: Senden G.Saray Başkanı olabiliyorsa benden de ABD Başkanı olur...

Sağ bek (ilk 11)
Sağ açık (İlk 11)
Stoper (18 için)
Forvet (İlk 11)
Melo giderse onun yerine ilk 11 de boğa gibi bir adam lazım.

4 veya max. 5 transfer takımı uçurur.

Yabancı bekliyorum bombalar arasında. Yoksa bomba elimizde patlar zaten…

tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar aşağıya çekemezsin heralde
Çok iyi laf sokuyon kardeşim ama ben hala transfer konusunda sabırlı olduğuma göre aşırı saçma bi laf sokma girişimi olmuş olsun renktaşım tekniğin iyi fakat biraz daha pratiğe ihtiyacın var sen git evde pratiğini arttır sonra gel yine laf sok bu sefer söz bozmıycam daha sonra belki baya gelişirsin 23 nisanda forum adminliğini sana veririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt