GSC Haber Dursun Özbek: "Şampiyonlar Ligi'nde iyi mücadele edecek takım sözü veriyorum"

Furkan Korkmaz

🦁PALA🦁
Yönetici
Süper Moderatör
Galatasaray başkanı Dursun Özbek 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreninde açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek: "Ben bildiğimden beri kazandığımız en önemli şampiyonluk oluğunu düşünüyorum. Birçok cephede uğraşmak, birçok cephede başarı kazanmak zorundaydık."

Dursun Özbek: "Bugün çok güzel olayları kutluyoruz. Öncelikle 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 19 Mayıs'ı doğum günü kabul etmişti. Türkiye Cumhuriyeti'nin doğması için ilk adımı 19 Mayıs'ta atmıştı. Dolayısıyla bugün, çok önemli bir gün. Bugüne 5. yıldız ve 25. şampiyonluğumuz denk geldi."

Dursun Özbek: "Kemerburgaz'da altyapı tesislerimizin inşaatına önümüzdeki ay başlıyoruz. Dört tane futbol sahası bir de maç için tribünlü saha yapıyoruz. 6-8 içinde inşaat bitmiş olacak."

Dursun Özbek: "Osimhen'in Galatasaray'a aidiyeti çok yüksek. Hem yönetimimiz hem taraftarımı, herkes böyle bir futbolcunun Galatasaray'da kalmasını arzu ediyor. Taraftarın çağrısına kulak veriyoruz. En önemli karar Osimhen'in kararı. Önümüzdeki günlerde bu konuyu konuşacağız."

Dursun Özbek: "Hedefimiz 6. yıldız."

Dursun Özbek: "Transfer hazırlıklarımız 1,5 aydır sürüyordu. Çalışmalarımızı başlatmıştık. Transfer çalışmalarımız başladı."

Dursun Özbek: "Mauro Icardi'nin durumu fit. Kendisiyle görüştüm. Çok hazır geliyor. Antrenmanlarına memleketinde devam etmişti. Galatasaray'ın çok önemli değeri."

Dursun Özbek: "Muslera ile görüştüm. Kendisi artık memleketine dönmek istiyor. Kendisine 'bir sezon daha bizle kal’ diye konuştum ama gitmekte çok ısrarcı. Israrımızı sürdüreceğiz."

- Yeni çilekler geliyor mu?

Dursun Özbek: "Ben taraftara buradan Şampiyonlar Ligi'nde iyi mücadele edecek takım sözü veriyorum. Bizim hedefimiz her zaman olduğu gibi Avrupa. Geçtiğimiz yıl yapamadık. İnşallah bu sene iyi hazırlanıyoruz. Avrupa'da başarıyı hedefliyoruz." (GS TV)

dursun özbek'in o kadar çok falsosu var ki hiç bir sözüne güvenmiyorum transfer yetişecek mi demiş yine son hafta fırsat transferi beklerken bulacağız kendimizi adım kadar eminim

Kaleci alın lokal lokal gezmeyin.

Zirvede bıraksın reyis. Tarhimizin en büyük 4-5 efsanesinden biridir kötü bir sezondan sonra ıslıkla uğurlanmasını istemeyiz.

Gelecek sene kötü bir maçtan sonra ben gitmek istemiştim siz tuttunuz olacak.

Lütfen yolları ayıralım artık. Evet efsanemizdir ama her güzel şeyin bir sonu var.

6-8 aya kalan bölüm biter dedi ama biz onu 15 ay yapalım en az
Bitmez de zorlasalar bitirebilirler çünkü orada alt yapı binası mevcut A takım binasının 3'te 1'i büyüklüğünde olacak sanırım sahalarında yapımı da daha çabuk oluyor mesela bu tesiste de sahalar sezon başından önce hazırdı bina daha küçük olacağı için daha kısa zamanda biter herhalde A takım tesisinde. En azından alt yapı tesisinin inşasının Haziran ayında başlayacağını da öğrenmiş olduk. Videoda Muslera ile ilgili bir açıklamayı duyamadım bu arada.

hagiden bile büyük bir efsanedir benim gözümde.Özellikle o dollandırılma hadisesinden sonra baya düştü.Lig sonunda toparlandı.Kızdık falan ama Galatasaray tarihinin en büyük efsanelerindendir.Dün ağladığında içi cız etmeyen Galatasaraylı yoktur bence

Takım zaten iyi.

Kan kaybetmeden eldeki kadroyu tutup Avrupa'da başarı şart.

Avrupa vitrini gören oyuncu zaten ederini buluyor.

Çok iyi bir kaleci kanat ve 10 numara almamız gerekiyor.

Ayrıca kanat ve 10 numaranin çok yönlü olması önemli. Sakatlık durumunda hocanın elini kolaylaştırıyor.

Geri
Üst Alt