Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.193
- 39.459
- 3.993
Birsey derdimde artık, sıkıldım, kendisinin başlığında söz söylemekten bıktım.. önce söylediği yalanları anlatsın camiaya taraftara ,bankalar birliğinden bahsetmiyor bile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gaitan ve Oscar gibi isimleri alırsak ilk 7-11 arasına gireriz.
Ama bu savunma hattı ile paspas oluruz beklerimizin savunma yönü daha yüksek olmalı. Aklıma ilk gelende atleticonun sol beki filipe luis
Bankalar Birliği işi de hallolacaktır ama Kemerburgaz projesi gibi biraz geç geliyor bizim işler zannımca. Kemerburgaz'da ne kadar sürüncemede kalmıştı ama bitti.Birsey derdimde artık, sıkıldım, kendisinin başlığında söz söylemekten bıktım.. önce söylediği yalanları anlatsın camiaya taraftara ,bankalar birliğinden bahsetmiyor bile
Buyuk kismi sponsor parasi olacagi icin onu unutmak gerek. Cunku kulubun kasasindan o derece yuksek bir para cikamaz zaten Osimhen ozelinde sponsor destegiyle bu transferi yapmaya calisiyoruz.Osimhen için ayrılan bütçe Allah korusun alamazsak diğer bütçelere kaydırılacak mı başkan? Harcamamız gereken miktarlar belli artık ucuza kaliteli adam yok