GSC Haber Dursun Özbek: "Şampiyonlar Ligi'nde iyi mücadele edecek takım sözü veriyorum"

Birsey derdimde artık, sıkıldım, kendisinin başlığında söz söylemekten bıktım.. önce söylediği yalanları anlatsın camiaya taraftara ,bankalar birliğinden bahsetmiyor bile

Gaitan ve Oscar gibi isimleri alırsak ilk 7-11 arasına gireriz.👌

Ama bu savunma hattı ile paspas oluruz beklerimizin savunma yönü daha yüksek olmalı. Aklıma ilk gelende atleticonun sol beki filipe luis

Eğer durum böyle ise Sayın başkanım ; Temmuz başı yaz idmanına olmazsa olmazlar alınır vaziyette girer isek ,sözünüzde durmuş oluruz. Bu sefer akşam pazarına kalmadan çözelim işlerimizi lütfen.

Kendi geri planda duracak işleri ya apo ya ibo batıracak bu şekilde kendini koruma yöntemi buldu, şöyle haberler duyucaz dursun özbek falancaya transferde tam yetki verdi millet sonra bunlara saracak kendi sıyrılacak...

muslera konusunda fazla israr etmemek lazim bence.

irrasyonel ve duygusal davrandigimin farkindayim ama bi sezon daha kalip korkmazin rekorunu kirmasini isterim sahsen.

Birsey derdimde artık, sıkıldım, kendisinin başlığında söz söylemekten bıktım.. önce söylediği yalanları anlatsın camiaya taraftara ,bankalar birliğinden bahsetmiyor bile
Bankalar Birliği işi de hallolacaktır ama Kemerburgaz projesi gibi biraz geç geliyor bizim işler zannımca. Kemerburgaz'da ne kadar sürüncemede kalmıştı ama bitti.

Onlar 4 ü takmadan biz 5 i takarız diyen adama güvenmekten başka çaremiz yok. Futbol alemi böyle bir raconu daha önce görmedi, dediğini de yaptı. Yavaşta olsa, gecikmeli de olsa bir şekilde işleri yürütüyor. Biz Rahmetli Özhan Canaydın başkanıda dünkü Burak Elması da biliyoruz. Bankalar birliğinden çıkış ne zaman ben asıl bunun haberini bekliyorum. Musleraya gelince belki daha iyi kaleci bir gün gelir ama her şeyiyle komple onun gibisi zor gelir. Efsane kaptan heykeli dikilmeli. Hak ettiği gibi gönderilmeli. Osimhen her ne karar verecekse biran önce verir umarım çünkü tüm transfer stratejimiz ona bağlı.

Üst üste 3 sene şampiyon oldun ama sana inanmıyorum Bşk.

lokal lokal gezmeyin.
İbrahim Hatipoğlu :
plane.gif

Osimhen için ayrılan bütçe Allah korusun alamazsak diğer bölgelere kaydırılacak mı başkan? Harcamamız gereken miktarlar belli artık ucuza kaliteli adam yok

Osimhen için ayrılan bütçe Allah korusun alamazsak diğer bütçelere kaydırılacak mı başkan? Harcamamız gereken miktarlar belli artık ucuza kaliteli adam yok
Buyuk kismi sponsor parasi olacagi icin onu unutmak gerek. Cunku kulubun kasasindan o derece yuksek bir para cikamaz zaten Osimhen ozelinde sponsor destegiyle bu transferi yapmaya calisiyoruz.

Yaverlerin Bıyıklı ile Kavukçu ise istediğin kadar para harca başkan. Önünde Ali örneği var, Jelert'ti, Cueasta'ydı vs. boşa giden milyon euroları var bu kulübün. İbret alırsın inşallah. Her zaman bir Osimhen bulamazsın son saniye.

Ozaman adam gibi bur SD ike anlassin, kafaniza göre transfer yapmayin, gördük bu sezon her kafadan ses cikinca yanlis transferleri

Geri
Üst Alt