Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 18.092
- 11.916
- 1.473
At hırsızı bir başkan istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 m tllik çantadan 10 tane aldık herhalde şamp karşılığısakın sövme
Okan Buruk: "Bu sene kim şampiyon olamazsa onu başarısız sayamazsınız. Çok emek var. Bu emeğin karşılığında da güçlü ve başarılı bir Galatasaray var. Bunu da ligde oynadığımız karşılaşmalarda gösterdik."
Özbek falan ona yapılan eleştiriler gram umurumda değil haklı haksız hatta devam etmesi falan da umurumda değil sonuçta her daim GS'yi destekleyeceğiz. Ama burada işi bu olayların olmamasını engellemek olan polisler ne yapar? Emniyet müdürü ne yapar? Bu olayları ve tehditleri izleyen savcılar ve İç işleri Bakanlığı ne iş yapar? Asıl sorulması gerekenler bunlar ne yani bundan sonra Özbek'in ve Koç'un korumalarının yada bu kişilerinin birbirlerinin kavgalarını mı izleyeceğiz buraya kadar geldik mi artık ya? Nerede Türkiye devletinin savcıları, polisleri, Spor Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı bunlar ne yapıyor? Bunu sadece bu gün değil o hakem tehditinden beri diyorum asıl tepki bunlara gösterilmeli gerçekten her geçen gün eriyecek futbolumuz artık bu lige oyuncu gelmek istemeyecek. Bunu düzeltecek olanda sen, ben , Özbek- Batum veya herhangi bir kulüp başkanı değil.Trabzonspor maçından sonra bunları sorduk ortada yoklardı. Ülkedeki kaos ortamını demek ki bunlar da istiyor ki sen ne yapıyorsun diyebilen yok ülkede.
Parası olan adamı durduramayacakmıyız. Kanıma dokunuyor yemin ederim dokunuyor.
Bir iç işleri bakanından daha mı güçlü bu adam.
Aliyi ben doverim ama karsilasma sansimiz yok.Hemde dinlene dinlenesende sevınırmısın
Spor bakanını defalarca göreve çağıracak. Galatasarayın başkanısın sen ya.Özbek falan ona yapılan eleştiriler gram umurumda değil haklı haksız hatta devam etmesi falan da umurumda değil sonuçta her daim GS'yi destekleyeceğiz. Ama burada işi bu olayların olmamasını engellemek olan polisler ne yapar? Emniyet müdürü ne yapar? Bu olayları ve tehditleri izleyen savcılar ve İç işleri Bakanlığı ne iş yapar? Asıl sorulması gerekenler bunlar ne yani bundan sonra Özbek'in ve Koç'un korumalarının yada bu kişilerinin birbirlerinin kavgalarını mı izleyeceğiz buraya kadar geldik mi artık ya? Nerede Türkiye devletinin savcıları, polisleri, Spor Bakanlığı, İç İşleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı bunlar ne yapıyor? Bunu sadece bu gün değil o hakem tehditinden beri diyorum asıl tepki bunlara gösterilmeli gerçekten her geçen gün eriyecek futbolumuz artık bu lige oyuncu gelmek istemeyecek. Bunu düzeltecek olanda sen, ben , Özbek- Batum veya herhangi bir kulüp başkanı değil.
Kankalarini mi elestirsin orda?Çıkıp desene bu terörist 50 kişiyle gelip tek adamı nasıl dövebiliyor? Polis, Spor Bakanlığı bu adamdan korkuyor mu? Trabzonda uyuyan adalet makamları, yine 3 maymunu mu oynayacak?
Anlayacaklarını pek sanmıyorum.müthiş bir gündemle karşı karşıyayız. Oyuncu grubumuza sadece bugün stat müdürünün yediği dayağı gösterip alın eserinizle gurur duyun denilmeli. Ona rağmen konyada rezilleri oynarlarsalar da hepsinin canı cehenneme
Savcıları, Bakanları kaç kere göreve çağırdılar? Erden Timur çağırdı, Başkan çağırdı çağırmakla kalmadı direk şikayet edildi. Yapmıyorlar bir şey neden yapmıyorlar bilmiyorum ama yapmıyorlar. Dediğin gibi bunu 1-2 kere değil sürekli yapacaktı, her zaman gündeme getirmeliydi. En büyük hatası bunun için taraftarı gerekirse göreve çağırmalıydı bu adamlara baskı kurmak için bu konuda ki eleştirilerinin hepsine katılıyorum.Spor bakanını defalarca göreve çağıracak. Galatasarayın başkanısın sen ya.
İç işleri bakanının ismini verecek. Adalet bakanının ismini verecek.
Cumhurbaşkanına seslenecek bunlarla mı uğraşacağız diyecek.
Çıkacak sabahında cumhurbaşkanına çıkacaktı.
Adam erden timuru tehdit ettiğinde arabaya atayıp cumhurbaşkanıyla görüşme ayarlayamayan adamın yeri yok.
Sen ben bile çıkıp gitsen cumhurbaşkanıyla bir yrde bir şekilde iletişime geçersin bir yerde elbet olur.
İş işten geçmiş bu saatten sonra devreye girseler ne olacak.
Bi ciddiye alan torreira vardı harbi. Hepsi lakayitti yönetimimden hocasına süperstar topçularından diğerlerine kadar hepsiAnlayacaklarını pek sanmıyorum.
Eğer anlasalardı bütün sezon boyunca karşı tarafın yaptığı açıklamaları gurur meselesi yapıp bugün azıcık ciddiyetle bu maçı alırlardı.
Ağalar şu foto falan vererek tehdit iması yapan paylaşımları kaldırın. Kanuna göre rt sayılabilir buda ciddi problem yaratır. Malum kuşlar izliyordur şuan forumu
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim en büyük handikapımız bu işte bizim burada maç başında taraftar sahaya bişey atıyor diye carlanan kitle vardı bunların hallettiği dil bu o taraftar neden mert Hakan hariç kimseye yapmadı livaya bitane geldi mi yada başka birine ite it muamelesi yapacaksın beyefendi olursan önünden lokmanı alırlar biz çok medeni yönetiliyoruz karşındaki insan kinle nefretle bilenmiş durumdaAnlayacaklarını pek sanmıyorum.
Eğer anlasalardı bütün sezon boyunca karşı tarafın yaptığı açıklamaları gurur meselesi yapıp bugün azıcık ciddiyetle bu maçı alırlardı.