Dursun Özbek: "Şimdi ben geldim. Ali Koç eğer yüreğin yetiyorsa gel buraya! Delikanlıysan gel!"

Arkadaşlar Dursun'u haklı gördüğüm tek nokta.. Artık şerefsizliğin seviyesini bu noktaya getireceklerini oda tahmin edememiştir..

Bu mallar kendilerini açıkca öldürtmek istiyorlar.. Sen futbolcuların ekiplerin ve kendi güvenliklerinle en fazla 200 kişi böyle gittin arbede yaratmaya yaptın kahbeliği.. Peki.. Gelecek sefer ne olur karşı kulüpler tedbirini alır 2000 kişiyle etrafını kuşatır senin ***********************************

Ondan sonra Polis nerde diye ağla ağla dur.. Her türlü kahbeliği , provakasyonu yap sonra
Seneye özellikle Trabzonspor maçında yine böyle tahrik ederlerse rte falanda kurtaramaz bunları.

Orada artık o da delirdi ya. Yapan değil buna engel olması gerekenler değil bir de bu konuda kendisi eleştiriliyor ki dediğim gibi bunda değilim eleştir ama onu eleştirirken diğerlerini yok saymaları problem.
delirmeyeceksin baba - bugün nasıl stadda MHY ye milletin delirmemesi gerektiği gibi..

bildiğin kelebek etkisi...

dediğin doğru ama türkiyenin hali bu - canı sıkılan silahla birine yürür bilmemne olağan seviye sayılıyor artık....

Sykn1977 analizi gelince herşey ortaya çıkacak. İddaa oranları yarın mı açıklanıyordu ?

ali koç "kahramanca savaştılar- tüm hainleri , tüm alçakları yendik" falan diyor..

"herkesi yendik - sistemi yenemedik ...taraftarlarımıza söylüyorum sistemide yeneceğiz ...az kaldı"

al işte bildiğin seçim malzemesi.

bizim şampiyonluğumuzuda kabul etmiş - bu maçı MÜCADELENİN SEMBOLÜYDÜ modunda anlatıyor...

bu adam...ÇOK ZARARLI bir insan. ÇOK KÖTÜ bir insan bu ya

edit : "bizim moralimizi bozan - hocamızın moralini bozan fenerlilerede armağan olsun. " (azize laf soktu)

"2 senedir istediğiniz yerde buluşalım diyorum ... şimdi mi böyle davet etmiş beni" falan dedi

Hasan bari bugun dursuna yapilan elestirimsilere paragraf doseme yaw

Millet okan buruka hoca degil istifa dalan diyor dursun da elestirilsin bi zahmet

Ne o düello mu yapacaksınız ? Işın kılıcını da al yanına cuv cuvvv...Star wars evreni mi bu kardeşim hey Allahım ya

Eleştirilecek başlıca 3 kişi var.

Dursun
Okan
Erden

İlk ikisine daha şans verilmemeli. Erden de canı isterse gelsin bir şans daha verelim. Liseli kızlar gibi naz çekmesin. İstemiyorsa canımıza minnet. 10 tane fahiş ve yanlış transfer yaptı zaten. Ama genç ve vizyonlu diye bir şans daha vermek istiyor taraftar. Yoksa kendi bilir.

Geç kaldın dursun aga malesef geç kaldın. Sezon başından beri it gibi havlıyor herif yali köpeği malesef geç kaldın bu konuşmalar için.

Asil suclu savci polis molis diyosun kendince bi noktada aklamaya calisiyosun birakalim bu isleri
Kimi aklıyorum yahu aklanacak ne var? Bu olayların sorumlusu kim? Bu Koç'a cezaları vermeyen kim? O yorumlarda da yazdım Özbek falan gram umurumda değil ama bu iş her geçen gün kötüye gidecek bir dur diyen olmazsa bu dur diyecek kişi de sen, ben, Özbek- Batum veya herhangi bir kulüp başkanı değil görevi bu olan kişiler. Bunu yazmak mı aklamak? İstediğin kadar eleştir Özbek'i, Batum seçilsin ben ekibine inanmasam da onun da başarılı olmasını isteyeceğim bu olaylar devam eder o da buna bir şey yapamayacak o zaman da bu yazdıklarımı yazacağım çünkü asıl sorumlu bunları izleyip işlerini yapmayan kişiler.

Ya salak herifler ultraslanı çağıracaktın 10 bin kişi geri dönecekti ne kadar dağılmış olabilirler. Kaç polis o kadar adamı engelleyebilirdi ki.

Çağıracaktın insanları ülkede futbol bu gece son bulacaktı.

İşte bu kadar basit.
Çünkü bunlar başka türlü akıllanmayacaklar.Yaptıkları her namussuzluklar yanlarına kar kalıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buyurun sevgili yönetim. Alın size sevgi dili, alın size birleştirici güç, alın size fair play. Eşek olursan semer vuran çok olur.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

site çocuğu berke yaw :d

bir kere galip geldi nasıl sinirlenmiş :dddd

ne derseniz deyin - herifin ağzı "50 iq" kapasitesini geçemeyen kesime fena laf yapıyor.

tüm her şeyi al çevir - kendini tekrarla - gene taraftarına sun.

0 yeni şey söyledi - 0 yeni bir argüman attı - 0 yeni bir konu getirdi gündeme.

baya zavallı.

şu tüm yönetim falan filan çektirdikleri fotoda - yabancılar yok , aklı salim ne olup bittiğini anlayan oyuncularıda yok...onlar "nerdeyiz biz ya" modunda bi halt anlamamıştır olup biteni.

sistemi yenemedik falan filan...

seçimi kazanacağını çok iyi biliyor- TAMAMEN önümüzdeki seney oynuyor "yeni dönem yeni ben" gibi moda girmiş güya..

Geri
Üst Alt