GSCimbom
Dursun Özbek: "Sneijder ile ilgili gereği neyse yapılacaktır"
Gökhan Sancak

Dursun Özbek: "Sneijder ile ilgili gereği neyse yapılacaktır" Sayfa 2

Gökhan Sancak ·

Cevap
61
Okunma
3,5K
Sayfa
2/4
Menajerine çoktan talimat verilmiştir zaten. Bunun üzerine de Sneijder o açıklamları yapmıştır. Sneijder ayrılır malesef bu transfer döneminde.

Aynen ben de öyle bir hava seziyorum.

Devre arası 14'ü reddettikleri için (6.5 m € zarar olacak) fazla eleştiri gelmesin diye de bu açıklamaları öne sürdüler gibi.

Dursun senin gücüm Sneijderi göndermeye yetmez abicim
O'nu alana kadar neler çektiğimizi dün gibi hatırlıyoruz
40 takla atıp adam gibi birini bulmuşuz senin gibi biri yüzünden kaybedemeyiz

Valla yeter abi. Adam geldiginden beri agizimiza sicti ama gik diyen oldu mu?

Adam is bilmez ama ua'yi satin alarak uyaniklik yapmis. Protesto olsa bile satilik kopekler susturuyor...

Sneijder'i gondersin en fazla 1-2 gun homurdalanma olur sonra yine devam. Bizim taraftar artik tinlamiyor bile. Basarisizlik aliskanlik haline geldi maalesef

Bu snejder giderse küme düşeriz algısı yaratanları sopayla döveceksin ulan F.terim gitti melo gitti hagisi ve daha niceleri gitti biz yine galatasarayız biyerde düşmeyiz korkmasın kimse snejder defolup gidebilir bu yıl yattı hiçbi faydası dokunmadı bir bilal kısa kadar bile oynamadı bu yıl 7.5 a verebilirsek şahane olur başkan gereğini yapacak inş.

Valla yeter abi. Adam geldiginden beri agizimiza sicti ama gik diyen oldu mu?

Adam is bilmez ama ua'yi satin alarak uyaniklik yapmis. Protesto olsa bile satilik kopekler susturuyor...

Sneijder'i gondersin en fazla 1-2 gun homurdalanma olur sonra yine devam. Bizim taraftar artik tinlamiyor bile. Basarisizlik aliskanlik haline geldi maalesef
Bizim de bir azizimiz bizim de bir tayyibimiz var gibi algıladım ama bence o kadar umutsuz olma
Ua yı falan ayartması önemli değil sonuçta taraftar istemediği için giden bir başkanımız olmadı hiç
Belki satılmasına engel olunamayabilinir ama sonuçlarına katlanır Dursun

Lan Dursun... Boyundan büyük islere girme bence... Sen kim Sneijdere ceza kesmek kim .... Capsiz!

Bak sansin iyi gitti kupayi aldin... Sana ragmen alindi kupa... Zorlama sansini bence....

Bizim de bir azizimiz bizim de bir tayyibimiz var gibi algıladım ama bence o kadar umutsuz olma
Ua yı falan ayartması önemli değil sonuçta taraftar istemediği için giden bir başkanımız olmadı hiç
Belki satılmasına engel olunamayabilinir ama sonuçlarına katlanır Dursun

Insallah hayirlisi neyse o olur abi ne ddiyeyim...

Bu camianin Aziz'i var ama Dursun degil. Derin Galatasaray bu camianin Azizidir. Dursun sadece bir degnek...

Insallah hayirlisi neyse o olur abi ne ddiyeyim...

Bu camianin Aziz'i var ama Dursun degil. Derin Galatasaray bu camianin Azizidir. Dursun sadece bir degnek...
bu adam gitmediği sürece kimseye huzur yok sevdiğimiz kim varsa gitti bi sneijder muslera kaldı zaten onu da gönderir bu daha fazla konuşursak küfür loadingg..

Geri