Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.101
- 36.603
- 3.798
denmişse ok - ben hatırlayamadım.
ama mesela yayında adam Altyapıdaki gençlerden nden yükselen olmuyor sorusuna orası 4500 m2 den çıkıp gene kemerburgaz güzellemesi geliyor.
soruyu soran serdar kelleci'ye şunu hemen follow-up olarak sormasını isterdim. Florya boşaltıldı yıkıldı edildi ... kemerburgaza gençleri nasıl getireceksin-yatılı mı olacak - okullarına ordan nasıl olacak gibi şeyleride sorsaydı. Genç oyuncunun cevabı sadece tesisleşme olmamalı.
kemerburgazda açacağız diyor ( okan hoca tersini söylemiş sanırım bugün) - da o tesisin tamamına girişilmeden altyapın yokoldu demektir.
benim çok tadım kaçtı valla - bilmiyorum neyi nasıl ne süreçte yapabilecekler.
6 temmuza çok ciddi muhalefet hazırlığı vardır ben diyeyim. enteresan kurul toplantısı olacak.
edit: birde tmm şampiyon olduk - şu kupalar müzede kalsın artık bir zahmet - her program mekana gidiyorlar maşallah.
Bu açıklamayı Mecidiyeköy projesi öncesi yapılmıştı yıl 2022 idi. O zaman BB borçlarının içinde Florya'nın alınacak 40 dönümü de hesap ediliyordu tabi onun alımı da 2023'te nihayete ermişti."Borcun tamamı Florya projesiyle kapanacak"
Borcun yarısını kapattıktan sonra durmayacaklarını, diğer projelerini de tamamlama yoluna gideceklerini belirten Özbek, "Mecidiyeköy'den gelen para borcun tamamının kapatılmasına yetmez. Florya'da yapacağımız projeyle olacak borcun tamamını kapatılması. Sadece kapatma değil, kulübün 30-40 sene finansal bağımsızlığını sağlayacak projeler yapıyoruz. Paralarla altyapı, yeni gayrimenkul edindirme, branşları destekleyici bir gayret olacak. Ana para her zaman sabit kalacak. Gelen yönetimler para getirisiyle mevcut faaliyetlerini sürdürebilecek. Mecidiyeköy projesi bize motor olacak, önümüzü açacak, kaynak olacak bir proje." şeklinde konuştu.
Okan hoca Florya'da toplanırız kamp sonrası geçeriz Kemerburgaz'a dedi çünkü ilk toplanma ve kamp tarihleri arasında 1 hafta falan var sanırım. Başkan da direk orada toplanılır deniyor aslında burası çok takınılacak durum değil 1 haftalık süre.
Altyapı olayı komplike tesisten tut, şans vermeye oradan iyi planlama ve eğitime bunların hepsinin içinde olduğu bir şey herhangi bir başkandan bu konuda detaylı doyurucu bir açıklama duyamayız zaten. Onun dışında GS sözlükte seçim zamanı bir sunumu kaynak göstererek alt yapı kısmının inşaatının sezon başında başlanmasının planlandığı ve mevcut sahalara ek 2 sahanında Eylül ayının sonunda eklenmiş olacağı yazıyormuş