Dursun Özbek: “Şuanki kadrodan kimseyi satmayı planlamıyoruz takımımızın çok iyi bir omurgası var."

Nasıl yorum yapmak zor ama ya? Fb seçimlerinde oy kullanmış birisi TFF adayı oluyor, ama yorum yapmak zor mu?

Strateji geregi daha secilmeden dusmanligini belli etmezsin ki secildiginde istedigin bazi kisileri kurullara sokabilesin. Ondan sonra lig icinde sana operasyon varsa fb gibi cingar cikarirsin. Secim oncesi istedigin bir aday varsa da gizliden destegini sunarsin.

Strateji geregi daha secilmeden dusmanligini belli etmezsin ki secildiginde istedigin bazi kisileri kurullara sokabilesin. Ondan sonra lig icinde sana operasyon varsa fb gibi cingar cikarirsin. Secim oncesi istedigin bir aday varsa da gizliden destegini sunarsin.
Haklısınız elbette ama memnuniyetsizliği dile getirmesini beklerdim, sonuçta henüz taze bir geçmişte fb için oy kullanma görüntüleri olan bir isim. İster istemez taraftar olarak bir beklenti oluşuyor. Ancak dediğiniz konuda bir yanlış yok tabii ki.

Haklısınız elbette ama memnuniyetsizliği dile getirmesini beklerdim, sonuçta henüz taze bir geçmişte fb için oy kullanma görüntüleri olan bir isim. İster istemez taraftar olarak bir beklenti oluşuyor. Ancak dediğiniz konuda bir yanlış yok tabi ki.
Soyle diyebilirdi belki:"Servet bey adayligini acikladi. Ama biz cok adayli bir secim olmasini diliyoruz. Seffaf bir secim olmasindan yanayiz. Umarim yakinda baska adaylar da goruruz, ondan sonra kimi destekleyecegimize karar veririz."

Soyle diyebilirdi belki:"Servet bey adayligini acikladi. Ama biz cok adayli bir secim olmasini diliyoruz. Seffaf bir secim olmasindan yanayiz. Umarim yakinda baska adaylar da goruruz, ondan sonra kimi destekleyecegimize karar veririz."
Bu minvalde bir açıklama olabilirdi dediğiniz gibi. Diğer türlü, isim önemli değil projeye bakacağız denmesinden Servet Yardımcı için onay verilebilir manası çıkıyor.

fıııııııııııııııııııııııııııırsat transferi

Ah erden başkan bizi nelere mahkum ettin ,sen geri dönene kadar kan kusacak yine taraftar

Buyuk baskan transfer açıkladı mı

Erden Timur borçlu çıktı işin içinden iyi mi..

ben anlamadım abi - nedir şu adamın kurup devam ettirdiği dengeyi hiçe sayma kafası niye var ? "zaten aynı - değişiklik yok" demek adamın 2 senelik emeğini yoksaymakla aynı.

Ben getirdim , oraya atanıyor falan lafları...

bu konuda çok yanlış kusra bakmasın.

her şey mükemmel - patır patır gidiyoruz havası varmış gibi yapılıyor - 6 temmuzda o yetki gelmezse göreceğim bakalım aynı havada konuşur mu.

geriden izliyorumda - bu yönetim ilk seçildiğinde / seçilirken şunu dedi mi " Florya'dan gelecek ilk para ile BB'en çıkılacak"

sanki daha önceden de bunu söyledik diye bir hava oluşuyorda - ben hiç öyle bir şey hatırlamıyorum.

geriden izliyorumda - bu yönetim ilk seçildiğinde / seçilirken şunu dedi mi " Florya'dan gelecek ilk para ile BB'en çıkılacak"

sanki daha önceden de bunu söyledik diye bir hava oluşuyorda - ben hiç öyle bir şey hatırlamıyorum.
Dendi ilk seçilirken BB'den çıkmak için Florya'yı kullanacaklarını söylemişlerdi zaten. Açıkladıkları şöyleydi Mecidiyeköy oradan gelen para ile Florya'nın 40 dönümünün alınması, Florya'da ilk başta plan kendi yapılması proje başlangıcında direk topraktan bir kısmı satılması o paranın bir kısmı Florya'nın yapımında bir kısmı BB'den çıkılmaya kullanılacak. Kalan ana para kapalı bir hesapta değerlendirilecek sadece gelirleri kullanılacak. Daha ilk seçimlerde anlatılan buydu.

Dendi ilk seçilirken BB'den çıkmak için Florya'yı kullanacaklarını söylemişlerdi zaten. Açıkladıkları şöyleydi Mecidiyeköy oradan gelen para ile Florya'nın 40 dönümünün alınması, Florya'da ilk başta plan kendi yapılması proje başlangıcında direk topraktan bir kısmı satılması o paranın bir kısmı Florya'nın yapımında bir kısmı BB'den çıkılmaya kullanılacak. Kalan ana para kapalı bir hesapta değerlendirilecek sadece gelirleri kullanılacak. Daha ilk seçimlerde anlatılan buydu.
denmişse ok - ben hatırlayamadım.

ama mesela yayında adam Altyapıdaki gençlerden nden yükselen olmuyor sorusuna orası 4500 m2 den çıkıp gene kemerburgaz güzellemesi geliyor.

soruyu soran serdar kelleci'ye şunu hemen follow-up olarak sormasını isterdim. Florya boşaltıldı yıkıldı edildi ... kemerburgaza gençleri nasıl getireceksin-yatılı mı olacak - okullarına ordan nasıl olacak gibi şeyleride sorsaydı. Genç oyuncunun cevabı sadece tesisleşme olmamalı.

kemerburgazda açacağız diyor ( okan hoca tersini söylemiş sanırım bugün) - da o tesisin tamamına girişilmeden altyapın yokoldu demektir.

benim çok tadım kaçtı valla - bilmiyorum neyi nasıl ne süreçte yapabilecekler.

6 temmuza çok ciddi muhalefet hazırlığı vardır ben diyeyim. enteresan kurul toplantısı olacak.

edit: birde tmm şampiyon olduk - şu kupalar müzede kalsın artık bir zahmet - her program mekana gidiyorlar maşallah.

Nasil alacan 4 adam o zmn olm yabanci sınırı 12.

elde var 16.

4 yabanci alman icin senin 8 adam gondermen lzm

Er yada geç bu herif ve ezik pasif yönetimi gidecek ama kendileri giderken Okan hocayida harcayacaklar diye korkuyorum

Yapacağız zaten bunu. Belki yeni TFF kuralı değiştirebilir gerçi zıt pıt değişmesini doğru bulmuyorum ama belli olmaz bunlardan.

knk bazı insanlar vardır, zeka seviyeleri düşük olmasına rağmen hitap ettikleri kitleyi kendilerinden daha alta konumlandırırlar, beyinsiz 1 kitleyle muhatap oluyormuş gibi davranırlar.

Bunu özellikle siyasette (taraf ayırmaksızın) çok görürüz. futbola yansıması da bunlar işte.

bu başlık özelinde söylemiyorum bunu. genel

Geri
Üst Alt