Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.084
- 25.406
- 3.183
bi de gitmiş bütün sezon gs düşmanı yorumlar yapılan trt spor'a çıkmış dalga geçer gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada BB'den çıkmak için önceden a ve b planları var denmişti. Bir plan Florya idi zaten diğer planı daha söyleyen olmadı o yüzden BB konusundaki Özbek'e eleştirilerin hepsine katılıyorum.Florya için çekilen krediyi bu sene mi geçen sene mi ödemişlerdi? Hatırlıyor musun?
Florya, Gs nin geleceğini kurtarma olmalıydı; günü kurtarma değil.Bu arada BB'den çıkmak için önceden a ve b planları var denmişti. Bir plan Florya idi zaten diğer planı daha söyleyen olmadı o yüzden BB konusundaki Özbek'e eleştirilerin hepsine katılıyorum.
şayet bunları kampa yetiştirir diğerlerini (sol bek, yedek forvet gibi) transferleri fırsat transferi olarak görürse buna kabulümDursun Özbek: “Sağ bek, orta saha ve Mertens'i yedekleyecek bir oyuncu bakıyoruz. Fırsat transferi olabilecek oyunculara da bakıyoruz.”
Benim hatırladığım Mecidiyeköy deki otel satisindan gelen para ile floryayi aldık diyorlardı.Florya için çekilen krediyi bu sene mi geçen sene mi ödemişlerdi? Hatırlıyor musun?
İlk gelirken de BB'den çıkmak için Florya deniyordu sonuçta BB'den çıkıldıktan sonra hala elimizde 300 milyon dolar gibi bir ana para olacak denilen fiyatlara göre. Her neyse sonuçta Temmuz'un ilk haftası olacak sanırım yetki için Genel Kurul o yüzden söz artık üyelerde. Çünkü bu gün Erden Timur'da Gayrimenkul piyasasının mevcutta hem maliyet artışı hem de satışların düşüklüğü nedeniyle iyi durumda olmadığından bahsetti. O yüzden Florya için belki de doğru zaman da değil ama faizler de çok yüksek. Aslında BB'den çıkmak bir sermaye artışına bakıyor bir yerden bir kaynakla onu yapabilsek Florya gerekmeden çıksak çok iyi olacaktı.Florya, Gs nin geleceğini kurtarma olmalıydı; günü kurtarma değil.