Dursun Özbek: “Şuanki kadrodan kimseyi satmayı planlamıyoruz takımımızın çok iyi bir omurgası var."

Ben getirdim diyeni sen yapıp gönderir Hazirun dikkat et

Abi burası Galatasaray burada adamın ağzına sıcarlar bu böyle bunu bilmeyen de zaten bu takımı tutmuyordur.Gs tarihinin en büyük efsanesi terim bile eleştirildi, bulent korkmaz vs daha nice isime neler dendi.Baskanlari döverek gönderdiler, kaoslar çıktı yani.Kusup biracaksan hiç girmeyeceksin bu işlere.Ben mesela hayatta istemem erden timurun başkan olmasını artık çünkü yarın bir gün yine kurulda bir şey derler küsüp gider

Ben anlamam Dursun bey. Takımı iyi yönetmek ve iyi transferler yapmak zorundasınız. Kimseye önyargım yok belki başarılı olursunuz ama umudum az

Abi burası Galatasaray burada adamın ağzına sıcarlar bu böyle bunu bilmeyen de zaten bu takımı tutmuyordur.Gs tarihinin en büyük efsanesi terim bile eleştirildi, bulent korkmaz vs daha nice isime neler dendi.Baskanlari döverek gönderdiler, kaoslar çıktı yani.Kusup biracaksan hiç girmeyeceksin bu işlere.Ben mesela hayatta istemem erden timurun başkan olmasını artık çünkü yarın bir gün yine kurulda bir şey derler küsüp gider
iyi ki sana kalmıyor. Adam Gs ye değil mevcut yönetime kırgın.

Ya sunucular Erden‘in yerine kim gelecek dedi başkan da Ekip olarak futbol ekibi var zaten dedi başka kulüplerde var mı sanki futbol aklı dedi

İnanılır gibi değil şoktayım şu an
CbmpsXbWwAAvSTw.jpg

Geri
Üst Alt