GSC Haber Dursun Özbek: "TFF, Galatasaray nefretiyle yönetiliyor"

Adam Fenerbahçe nin hakkı yendi diyo. Maç pozisyonlar herşey ortada çıkıp bir kelime düzgünce bişey demedi. Yok madem öyle hakeme ceza verin. Desene kardeşim bu adam şu şu pozsiyonları böyle değerlendirdi. Erden Timur herşeyi anlatıyodu kalem kalem. Sen ne anlattın kimse anlamadı

Dursun Özbek Sen istifa etmeye davet edemiyorsun fenerasyon başkanını ama bu taraftar seni istifaya davet eder. Galatasaray, Galatasaray'ın çapına uygun başkanı her daim çoktur ve bulur

Adamin tarzi bu senelerdir yaptigi aciklamalarin hic bir etkisi yok

Sampiyonlugu satiyorlar demek de dogru degil

Ayni seyleri senelerdir yaziyorsunuz her sene sampiyonlugu sattiklarini iddia ediyorsunuz ama her sene de sampiyon oluyoruz

Genel olarak gücsüz bir yönetim var aman ceza yemeyelim de cebimizden paramiz cikmasin mantigi var

Bide ne konuştunuz özelde neden bunu söyledin hayırdır. Sattınız mı noldu anlatın bu ne böyle ya

Böyle bir fırsat gelmiş, bu tff kaçırır mı hiç. Sanmıyorum.
Ali koc hala baskan olsa benzer bakabilridim. En azindan gundem belirleme faktoru olarak kullanir derdim.

Ama o konuyu tekrar acmak sarani bitirir gibi dusunuyorum. Daha anca puan farkina falan ucundan tutunuyor. Cok ters teper olarak bakiyorum acikcasi.

TFF baskani olacak kukla oraya ihtiyac duymadan direkt hedef aliyor. Seni dograyacagim diyor zaten acik acik.

Bizim basin toplantisi yapilirken aksamki lig macina yasin kol ataniyor mesela.

Doyum noktası dediği liderliği kaybetmek o olursa ancak istifaya davet eder onun dışında böyle etkisiz açıklamalar devam eder malesef

Çıkıp 3 yerinde cümle etse yeterliydi. Yine saçmalayıp haklıyken haksız hale düşürdü.

-Fenerbahçe serzenişte bulunmalıydı diyorsun, fb lehine o kadar hata yok ki maçta bizim bileğine basılan oyuncumuza faul verilmeyen pozisyonda hakemin oyunu durdurmasını örnek veriyorsun. Pozisyon keşke gol olsaydı en azından faul kullanabilirdik VAR sayesinde.

-Kıt futbol bilginle samsun maçındaki ortadaki pozisyon için rakip futbol başkanları gibi ortalığı ayağa kaldırdın, gittin trioyu bile ihaleyle tehdit ettin. Sen kimsin? Dün real madrid maçında bire bir aynısı oldu penaltı kararı verilmedi. Galatasarayın nizami golleri verilmesin, rakiplerinin ofsayttan attığı goller sayılsın, her pozisyonda aleyhine karar verilsin? İsteğiniz bu mu?

Bunları söyle soru bile alma kalk git

Şimdi izledim açıklamaları, klasik politikacı açıklamaları ne sis yansın ne kebab
Tff istifayı dedikten sonra altını doldurmak lazim yoksa boş soylem oluyor

Fakat ısrarla hakem konularına deginmeyip yabancı var icin konusulmamasi garip

3 sezondur olan bitenleri görüyoruz diyor. Sizin gibi korkaklar yüzünden işte bunlar yaşanıyor ve daha da artarak devam edecek.
Dostluk modunda takılmaya devam edin.

Yönetim istifa!

3 sezondur olan bitenleri görüyoruz diyor. Sizin gibi korkaklar yüzünden işte bunlar yaşanıyor ve daha da artarak devam edecek.
Dostluk modunda takılmaya devam edin.

Yönetim istifa!
o 3 senenin gercek mimari erden timurdur! 'ligi bitirtmeyiz' sözü herseyi degistirdi!

Dikkat ediyormusunuz bu tarz toplantılarda gs li muhabirler cok az ,soru soranların çoğunluğu azılı fener muhabirleri ,tesadufmu?

Sünepe bir başkansın açıklamaların da o yönde sen böyle konuşursan adam da kuzu gibi dinlediler iyi de demiş böyle rezil etmiş seni başkan dediğin masaya yumruğu vurur Galatasaray‘a camiasına sesleniyorum bu adamın masadan indireceğiz bu bize düşman biz de sana düşmanız diyeceksin bunları diyemiyorsan ya kavga bitsin yok bilmem ne kuzu gibi başkansın senin de o öyle parmağında oynatırlar işte

İmla yok siriyle böyle

degerli kargalar diyecekti son anda degerli arkadaslar dedi dursunum

Ali koc hala baskan olsa benzer bakabilridim. En azindan gundem belirleme faktoru olarak kullanir derdim.

Ama o konuyu tekrar acmak sarani bitirir gibi dusunuyorum. Daha anca puan farkina falan ucundan tutunuyor. Cok ters teper olarak bakiyorum acikcasi.

TFF baskani olacak kukla oraya ihtiyac duymadan direkt hedef aliyor. Seni dograyacagim diyor zaten acik acik.

Bizim basin toplantisi yapilirken aksamki lig macina yasin kol ataniyor mesela.
Ali koç gitse bile farketmez, döner başkanlığa zaten bidaha. Lobi güçleri ezelden beridir tam gaz devam

Geri
Üst Alt