Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.567
- 6.273
- 673
Geçmiş olsun. Bence sattılar bu seneyi. Bu çapsızları istifa ettirmeli muhalefet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali koc hala baskan olsa benzer bakabilridim. En azindan gundem belirleme faktoru olarak kullanir derdim.Böyle bir fırsat gelmiş, bu tff kaçırır mı hiç. Sanmıyorum.
o 3 senenin gercek mimari erden timurdur! 'ligi bitirtmeyiz' sözü herseyi degistirdi!3 sezondur olan bitenleri görüyoruz diyor. Sizin gibi korkaklar yüzünden işte bunlar yaşanıyor ve daha da artarak devam edecek.
Dostluk modunda takılmaya devam edin.
Yönetim istifa!
Ali koç gitse bile farketmez, döner başkanlığa zaten bidaha. Lobi güçleri ezelden beridir tam gaz devamAli koc hala baskan olsa benzer bakabilridim. En azindan gundem belirleme faktoru olarak kullanir derdim.
Ama o konuyu tekrar acmak sarani bitirir gibi dusunuyorum. Daha anca puan farkina falan ucundan tutunuyor. Cok ters teper olarak bakiyorum acikcasi.
TFF baskani olacak kukla oraya ihtiyac duymadan direkt hedef aliyor. Seni dograyacagim diyor zaten acik acik.
Bizim basin toplantisi yapilirken aksamki lig macina yasin kol ataniyor mesela.