GSC Haber Dursun Özbek: "TFF, Galatasaray nefretiyle yönetiliyor"

Bizim masaya yumruk vuran başkanımız ne zaman oldu hatırlamıyorum zaten. Bundan önce de başkan yardımcıları ne diyorsa diyordu. Ha ses çıkaran misal Erden Timur'u yediler bir güzel, bunlar da çomak tuttu. İstifa etseler yerine bunların bir benzeri gelecek en fazla.

Hem nefretle yönetiliyor diyorsun hem istifaya davet edemiyorsun:D çıkıp konuşmasa daha iyiydi.

Açıklamaları sonradan dinledim. Tff ve kurulları tarafsızlıklarını yitirmiştir ve istifa etmelidir lafını söyleyemedikten sonra önceki açıklamaları ne olursa olsun(bazı kısımları beğenmiştim) boş.

Havayı koklayarak ne olduğunu anlamak gayet mümkün.

Bakın dinlemedim zira dinlemeye katlanamıyorum, dinlemeyi de düşünmüyorum, çünkü acziyetimiz midemi bulandırıyor.

Neyse ben demiştim demek istemezdim ama ben demiştim.

Dursun Özbek: "Geçmişte sayın başkan, TV'de beni tehdit etti. Ben de konuyla ilgili hukuka başvurdum. Bir mahkeme açıldı. Mahkememizde duruşma günü bekliyorum. Bu mahkemeyi sonuna kadar götüreceğiz."

👍👍👍

Açıklamaları sonradan dinledim. Tff ve kurulları tarafsızlıklarını yitirmiştir ve istifa etmelidir lafını söyleyemedikten sonra önceki açıklamaları ne olursa olsun(bazı kısımları beğenmiştim) boş.
Alti bos istifa soylemi ise yaramıyor, ya öncesinde kulüp başkalarıyla konusacaksin destek toplayacaksin ve oyle istifa diyecek herkes ki zaten belli imza toplanırsa yönetim düşer
Yada gozu karartıp diyeceksin bunlar gitmediği sürece maçlara cikmayacaz yada rte ye gidip şikayet edeceksin bunuda canlı yayında soyleyeceksintabi işin içine yayıncı kurulusada katacaksin
Yani alti bos istifa demeye gerek yok

Sana öyle küfürler ediyorum ki dursun özbek siz hainsiniz.Defolup gideceksiniz.Ultraslan denen oluşum sizinde yatacak yeriniz yok.

Yemin ederim tam bir kepzaelik.
Şu genel kuruldan bir fenerli başkan çıkacak.Buna asla şaşırmam.

Bunlar fbjk nin başına geçse şampiyonda olamayacakları için döve döve gönderirlerdi.

Alti bos istifa soylemi ise yaramıyor, ya öncesinde kulüp başkalarıyla konusacaksin destek toplayacaksin ve oyle istifa diyecek herkes ki zaten belli imza toplanırsa yönetim düşer
Yada gozu karartıp diyeceksin bunlar gitmediği sürece maçlara cikmayacaz yada rte ye gidip şikayet edeceksin bunuda canlı yayında soyleyeceksintabi işin içine yayıncı kurulusada katacaksin
Yani alti bos istifa demeye gerek yok
İlk dediğin imkansız, hiç bir kulüp buna yanaşmaz yanaşır gibi yapıp sonra ters yaparlar, daha önce görüldü bu. 2. dediğin ise sadece GS'ye zarar verir, tam o Tff'nin istediğini vermiş olursun. 3. dediğin kapalı kapılar ardında olabilir ama canlı yayında söylersen bu da ters teper tam aksi yönde.

Çalışanından bile bir şey istemeyecek birinden TFF başkanı olacak ş. İstifa et demesini beklemek hayal olurdu. Dursun başta olmak üzere hepsi oturdukları koltuğu hak etmiyorlar. Galatasaray makamını temsil edemeyen bunları umarım Mayıs ayındaki seçimde iyi hatırlar kongre üyeleri.

Takmış kurt kuzu aslan muhabbetine. Oraya gelene kadar bin tane şey var söylenecek.

Türk futbol tarhinde görülmemiş şerefsizlikler oluyor.Apaçık bir Art niyet var arkadaş artniyet..Hala icardi falan konuşuyorlar..

Hacıosman denen kepaze beş para etmez adam parmağında oynatıyor bunları.

Dursun Özbek: "Geçmişte sayın başkan, TV'de beni tehdit etti. Ben de konuyla ilgili hukuka başvurdum. Bir mahkeme açıldı. Mahkememizde duruşma günü bekliyorum. Bu mahkemeyi sonuna kadar götüreceğiz."

👍👍👍

yav hem bunu diyosun

hem herifi monako ya partiye davet ediyosun

ne değişik bi zatsın sen dursun

Kendinden kücük yasta olan AKP abileri acaba fazla sallama diye uyardi mi baskani?

Dursun Özbek: "Duyum aldım, 'Eğer başkan çıkar bana bir şey derse, aramızda konuştuğumuz şeyleri ifade ederim' sakın ha! Artık bu iş burada kalsın. Kimsenin ne söyleyeceğinden değil, hodri meydan ne varsa çık söyle ama asıl işimizden uzaklaşıyoruz."

bunu söyledi mi gerçekten?

%1 milyon haklıyken bile haksız olmayı nasıl becerdin yaw

Kendinden kücük yasta olan AKP abileri acaba fazla sallama diye uyardi mi baskani?
Tff gs'ye saldırırken bu abiler tff'yi neden uyarmıyor acaba tarafsız olun diye. Demekki bizim lobi gücümüz hiç yok. Tff şu yaptığını anadolu takımlarına bile yapamaz ama bize yapıyor

Geri
Üst Alt